.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

побърквам се ,, :(

Здравеите ,ще се опитам да бъда максимално кратка защото зная,че иначе няма да го прочетете. (дори сега се съмнявам)

Запознах се с едно момче преди повече от 2 месеца ,отначало имаше голяма бариера между нас ( 5 години разлика).След много дълги безсънни нощи разбрахме ,че приятелството ни няма да го бъде и привличането е голямо.Видяхме се ,беше най-хубавия ден в живота ми! Имаше розичка, комплименти и всичко което може да направи едно момиче щастливо. Мисля ,че забравих да спомена ,че сме от различни градове ,но това не е голям проблем (на 40 км. сме)
    Ето го и проблема преди няколко дни пак излязохме ,и пак всичко беше повече от перфектно.Той ми сподели ,че има проблеми, и според мен има проблем (в голяма схема се е вкарал) . Така де цял ден бяхме заедно говорехме за много неща не ни беше скучно ,почти не млъкнахме. После дойде време да си тръгна ,той ме изпрати ,всичко както си му е реда (прегрътки ,целувки и утешения хех)
    Вечерта той ми се обади и ми каза ,че бившата му приятелка му се обадила ,плачела и казала ,че била се променила.Каза ми ,че не иска да ме нарани ,но ще излезе с нея защото всички правили грешки и трябвало да се прощава .Каза ми ,че много държи на мен ,че тя не му е дала и малко от това което аз му дадах за толкова кратко време .Един вид ще излезе с нея за да разбере с коя иска да е. След дълги разговори се съгласих с него и се опитах да го разбера (уви не го).

Искам да ви питам какво да правя ,не го обичам (не мога и да го за толкова кратко време) ,но страшно държа на него и се чувствам длъжна да съм му "кошче за душевни отпадаци"
    Искам да ви питам какво бихте направили на мое място ,дори ако може да ми кажете как да си го задържа.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ

Била се променила... ако толкова лесно се променяха хората... Според мен той още има някакви чувства към нея, за да се съгласи да излезе с нея, като в същото време е с теб. Но поне ти го е споделил, а не го е направил зад гърба ти.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

А приятелката му колко него ли е ?

дали не е тъпак..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

приятелката му е с две години по-малка от него

благодаря ви за бързите отговори! Златни сте.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    щом се е съгласил едва ли му е безразлична..дай му да разбере,че не може да си играе с теб и винаги да си там,когато има нужда да споделя и да си излива мъката
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Той че е калъф - калъф е, ама ти що влизаш в ролята на изтривалка не знам.

Няма такъв филм като "длъжна съм да съм му кошче за душевни отпадъци". Това е твоя избор. А при така заявено решение, за мен е безсмислено да се опитвам да помагам и да изразявам мнение.

Лека вечер.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Няма такъв филм като "длъжна съм да съм му кошче за душевни отпадъци". Това е твоя избор. А при така заявено решение, за мен е безсмислено да се опитвам да помагам и да изразявам мнение.

Лека вечер.

Чувствам се длъжна да съм му в подкрепа ,не защото така би му харесало на него ,а защото аз го искам ,искам да го подкрепям.Знам какво е да си сам и да имаш толкова проблеми . Съжелявам,че съм се изразила грешно .Мерси за мнението ти

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пф как може още да държиш на него като знаеш, че има вероятност да те зареже и да отиде при няква дето не знае какво иска...
    ти си решаваш, ама според мен не трябва да го оставяш да прави каквото иска
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Има чувства към нея, щом се е съгласил да излязат, особено след такова тъпо обаждане и оправдание . . .
    Поговори с него, но мисля, че не си струва да си губиш времето . . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Лека вечер.

абсолютно вярно
    Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
    Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от shshshhsh
    Чувствам се длъжна да съм му в подкрепа ,не защото така би му харесало на него ,а защото аз го искам ,искам да го подкрепям.Знам какво е да си сам и да имаш толкова проблеми . Съжелявам,че съм се изразила грешно .Мерси за мнението ти
    Да го подкрепяш и да си му изтривалка са две различни неща. Както казах - ти си решила да е така, безсмислено е да казваме каквото ид а било.

Идеята ми беше друга - защо се държиш по толкова човешки при положение че той съвсем ясно ти казва че е лигльо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    амии..тук е доста сложничко. от една страна бих ти казала да не се занимаваш с него, че не те заслужава и т.н. Но...като чета какво си писала...май си хлътнала девойче .Доста е глупаво да чакаш..да видиш какво ще реши той..даже унижение бих го нарекла...Ако евентуално той избере теб, дано да е някой свестен, че да не те прави на нищо после, понеже е видял, че правиш почти всичко за него. А ако избере нея..една майна не можеш да му теглеиш..все пак имаш нещо като чувства към него..ама поне ще си го имала за малко..явно не те е заслужавал
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

BigFakeSmile , благодаря ти за съветите

*** благодаря на всички

Супер фен
    Само като прочетох 5 години разлика и онова чувство да те нахраня на макс се събдуи в мен, ама няма да го направя щото съм добричък

Моят съвет - бягай докато не си го заобичала

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dreaml1nd_
    Моят съвет - бягай докато не си го заобичала
    Много правилно и кво беше тва,че си "кошче за душевни отпадъци",много тъпо казано. Не бъди кошче за душевни отпадъци на гадже!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нямаш никакъв контрол върху ситуацията. Ако той избере теб - всичко е ОК, ако не в близките 2 години ще пускаш само теми от типа "Защо Не Ме Обича", etc. Това е съдбата на едно кошче.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

О.о голями проблеми са.Да преглътнеш , че е с 5 години по - голям , обаче и от различни градове е,, Според мене той се е съгласил да излезне с бившата му , защото в крайна сметка тя е там при него , били са вече заедно , знаят какво искат пък и разликата им е по - малко , а това е доста важдно , особенно ако е на 20 или над тях.Вероятно наистина сте си прекарали добре , личи си , че държи на тебе щом ти се е обадил и ти е обяснил,, Но помисли ти какво би избрала ? Той има две алтернтиви - Да е с момичето , което вероятно е обичал и още обича , което познава и му е на едно обаждане за да я види , или да е с момиче 5 години по малко да се впусне едва ли не в детска авантюра , та на всичкото това отгоре и да е на 40км , което малко или много прави връзката ви невъзможна впредвид това , ти не винаги ще си до него когато има нужда и същото се късае за тебе.Мисля , че ще избере по лесното .

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    О.о голями проблеми са.Да преглътнеш , че е с 5 години по - голям , обаче и от различни градове е,, Според мене той се е съгласил да излезне с бившата му , защото в крайна сметка тя е там при него , били са вече заедно , знаят какво искат пък и разликата им е по - малко , а това е доста важдно , особенно ако е на 20 или над тях.Вероятно наистина сте си прекарали добре , личи си , че държи на тебе щом ти се е обадил и ти е обяснил,, Но помисли ти какво би избрала ? Той има две алтернтиви - Да е с момичето , което вероятно е обичал и още обича , което познава и му е на едно обаждане за да я види , или да е с момиче 5 години по малко да се впусне едва ли не в детска авантюра , та на всичкото това отгоре и да е на 40км , което малко или много прави връзката ви невъзможна впредвид това , ти не винаги ще си до него когато има нужда и същото се късае за тебе.Мисля , че ще избере по лесното .
    Brawo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си