Здравеите ,ще се опитам да бъда максимално кратка защото зная,че иначе няма да го прочетете. (дори сега се съмнявам)
Запознах се с едно момче преди повече от 2 месеца ,отначало имаше голяма бариера между нас ( 5 години разлика).След много дълги безсънни нощи разбрахме ,че приятелството ни няма да го бъде и привличането е голямо.Видяхме се ,беше най-хубавия ден в живота ми! Имаше розичка, комплименти и всичко което може да направи едно момиче щастливо. Мисля ,че забравих да спомена ,че сме от различни градове ,но това не е голям проблем (на 40 км. сме)
Ето го и проблема преди няколко дни пак излязохме ,и пак всичко беше повече от перфектно.Той ми сподели ,че има проблеми, и според мен има проблем (в голяма схема се е вкарал) . Така де цял ден бяхме заедно говорехме за много неща не ни беше скучно ,почти не млъкнахме. После дойде време да си тръгна ,той ме изпрати ,всичко както си му е реда (прегрътки ,целувки и утешения хех)
Вечерта той ми се обади и ми каза ,че бившата му приятелка му се обадила ,плачела и казала ,че била се променила.Каза ми ,че не иска да ме нарани ,но ще излезе с нея защото всички правили грешки и трябвало да се прощава .Каза ми ,че много държи на мен ,че тя не му е дала и малко от това което аз му дадах за толкова кратко време .Един вид ще излезе с нея за да разбере с коя иска да е. След дълги разговори се съгласих с него и се опитах да го разбера (уви не го).
Искам да ви питам какво да правя ,не го обичам (не мога и да го за толкова кратко време) ,но страшно държа на него и се чувствам длъжна да съм му "кошче за душевни отпадаци"
Искам да ви питам какво бихте направили на мое място ,дори ако може да ми кажете как да си го задържа.