Здравеите ,ще се опитам да бъда максимално кратка защото зная,че иначе няма да го прочетете. (дори сега се съмнявам)

Запознах се с едно момче преди повече от 2 месеца ,отначало имаше голяма бариера между нас ( 5 години разлика).След много дълги безсънни нощи разбрахме ,че приятелството ни няма да го бъде и привличането е голямо.Видяхме се ,беше най-хубавия ден в живота ми! Имаше розичка, комплименти и всичко което може да направи едно момиче щастливо. Мисля ,че забравих да спомена ,че сме от различни градове ,но това не е голям проблем (на 40 км. сме)
Ето го и проблема преди няколко дни пак излязохме ,и пак всичко беше повече от перфектно.Той ми сподели ,че има проблеми, и според мен има проблем (в голяма схема се е вкарал) . Така де цял ден бяхме заедно говорехме за много неща не ни беше скучно ,почти не млъкнахме. После дойде време да си тръгна ,той ме изпрати ,всичко както си му е реда (прегрътки ,целувки и утешения хех)
Вечерта той ми се обади и ми каза ,че бившата му приятелка му се обадила ,плачела и казала ,че била се променила.Каза ми ,че не иска да ме нарани ,но ще излезе с нея защото всички правили грешки и трябвало да се прощава .Каза ми ,че много държи на мен ,че тя не му е дала и малко от това което аз му дадах за толкова кратко време .Един вид ще излезе с нея за да разбере с коя иска да е. След дълги разговори се съгласих с него и се опитах да го разбера (уви не го).

Искам да ви питам какво да правя ,не го обичам (не мога и да го за толкова кратко време) ,но страшно държа на него и се чувствам длъжна да съм му "кошче за душевни отпадаци"
Искам да ви питам какво бихте направили на мое място ,дори ако може да ми кажете как да си го задържа.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ