- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стилът ми на обличане
Аз имам сякакви приятели и познати, дори и метъли, ама не се обличам като за погребение... понякой път може някой от тях да ми каже фешън, ама бързо ги нахранвам нищо че са прави![]()
Аз съм с 2 стила на обличане: с генгста и фешън (повечко фешън) защото слушам мнооого електроника. Слушам и метъл, хардкор, пънк, скриймо, рап, ъндърграунд, олд скуул, нооо тва не ми пречи да се обличам както си искам. Иииии не трябва да се събираш само с метъли.. помисли малко за себе се, за външния ти вид, за бъдещето то, за връзки.
Явно ти си най-новата в компанията ии искаш да се чувстваш по-тру метъл хед като се обличаш като тях.. Оу момиче осъзнай се за никъде не си като метълка.. по градинките ли искаш да се скиташ с мента в ръка заедно с някакви хора без бъдеще? Да си аутсайдер на обществото? Не скъпа.. осъзнай се, задействай сивото вещество, порастни, помъдрей защтото живота е изкуство, което не всеки владее.
Бъди си женствена и се радвай на мъжките погледи![]()
Някой ден ще разбереш за какво говоря...
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"