- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стилът ми на обличане
Елегантността по принцип е за официални случеи.Незнам за теб но аз не си представям всеки ден да се чупя на токченца.Първоначално написано от Luscious_Heart
А относно коментара ти по надоло в стил "на мъжете тва им харесва" , на теб ако не ти харесваха тесни дънки и токчета щеше ли да се обличаш така само и само да се харесаш и да "слушаш мъжете".
Аз бих казала като не им харесва да си го начукат сами. В противен случей е проява на малодушие.
Важното е да си независим и да се чувстваш добре в т'ва което носиш (и метълът не е стил).А кой какво мисли за тебе да си го запази за себе си.
Не е грозно да се обличаш в черно с широки дрехи ако наистина т'ва си ти.Грозно е ако го правиш за да се впишеш някъде си.Бъдете себе си. (отнася се и до авторката)
Тъпаци, самият стил на обличане няма нищо общо, че да го обсъждате толкова.Въпроса е за връзката между нея и приятелите и....
Конвикт и Luscious_Heart са на вена майна...
Пиши по-грамотно и тогава казвай, че съм безмозъчна, идиот такъв!!!Първоначално написано от BrainPants
Яд ви е да приемете истината в поста ми... и затова мене обвинявате!Айде кажи защо съм безмозъчна, а?! Май много сложно съм си написала коментара?! Или друг е проблемът?
BladeOfMySoul, хареса ми как постави въпроса за желанието на човек, да се впише в някакви граници. За мен специално - просто харесвам с тялото и искам да го подчертая. А това за токовете - не е трудно, когато са по-дебели или пък направо платформи. И не мисля, че е само за официални случаи... Вие в даскало само с кецове ли ходите?!
Wildchildd, тя самата авторка кога се е вясвала за последно в темата? И какво ще рече изразът "на вена"? Пак някакви депресарски и кървави истории искате да приписвате на хората, а? Ма вас само това ви вълнува...
Наричам го така поради начина, по който повечето метъли се облича. Освен това авторката се колебае за стила си, а приятелите й искат да се облича по съответния начин. Тъй че условно - метъл стил.Първоначално написано от BladeOfMySoul
Айде чао; а авторката да си погледне темата скоро. :P
Дам . . . а другото което аз предлагам е да съчетаеш двата стила. Имам предвид не да ходиш с потник с гол пъп и обувки с ток4ета ами например пола и кубинки.Първоначално написано от lubomirky
Малко тъпо, ама нищо!!
Кои сме ние бе, кво преписвам аьхахха![]()
Само аз съм го написал, не мисля, че представлявам няква група хора или нещо от сорта.
Злетаци.
ми човек не м исе спори,,, ти си от онеяя тъпчовци дето за тях метъл е равностойно на наркомани без бъдеще и за тях метъл са групи като Токио Хотел.. ми не м исе спори с такива музикални инвалиди... за вас метъл е и една рок балада, за вас метъл е накъв дето се облича целия в черно... ми не не е тва а и в днешн овреме рядко се намират метълиПървоначално написано от Luscious_Heart
проучи въпроса тогава тръгвай в спор с ИДИОТ като мен... просто жалки сте... ИДИОТ ТАКЪВ..
Малее, пък то Linkin Park какъвто метъл са ...Първоначално написано от Hilary_
. Това е както когато ми казаха че AC/DC са хеви. Тц тц, харесвай си ги, но не ги слагай за метъл. Такива групи са позор за стила (нищо против групата де, но не им е мястото до Металика и подобни) . Както Парис Хилтън за попа и Азис за поп-фолка. Те са някакви ню-метъл или антернатив или някайъв рок, но НЕ са метъл.
яко,стигнахте от темата за момичето и нейните приятели до това дали линкин парк са метъл група![]()
напълно съм съгласен с Luscious_Heart и тези,които не са определено или не са успяли да прочетат поста и или не са успели да го разберат![]()
добре отговорете ми с какво може да ви впечатли една металистка,която е цялата в черно ?
Човек може в душата си да бъде всякакъв: метъл, чалгаджия, рокаджия, християнин, мусулманин и всякакъв друг и естествено да се движиш с хора от твояте интереси, обаче никой няма право да ти казва ка да се обличаш І това си е твоя работа. Ако ти правят фасони за облекло зарязвай ги можеш и сама да си бъдеш метълка, нали не ти трябват опашки...
Щом си преценила че ще си търсиш гадже и си пожелала да си смениш стила, значи си си променила мисленето и дошъл момента да се промениш!
УСПЕХ!!!
Аплодисменти за ГОЛЕМИТЕ МЕТЪЛИ, които са ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ !
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Вие сте абсурдно малоумни, въобще не ми се верва, сериозно! Метъл стила няма ниииищо, ама нищо общо.Няма значение с какво се облича,дали е в черно, конвикт какъв хероин използва и т.н.т .Въпрос са е, че приятелите и са шибаняци, няма значение дали са метъли,наркомани, педали, травестити, чалгари, боклуци. Аре у лево.
Къде написах, че са грозни?Първоначално написано от neocide
Написах, че се обличат ГРОЗНО.
А да съм казвала нещо за прическата ми? А за грима ми?
Откъде ги измисли тия бе?
Да, вярно е - красивите хора са красиви каквото и да облекат - първо, аз не съм казала, че метълите са с грозни фейсове. Но какви мислиш, че ги правят да изглеждат няколкото пиърсинга на явни места и черните като катран сенки до веждите?
Ейми Лий е красива.
Казваш "нормалните женствени сексапилни момиченца".
А теб не те ли кефят такива момичета? (Ако си момче.)
Захващаш се за неща, които не са верни (100 пъти казах, че не обичам разголеността, но за тебе аз нося рокли до оная си работа)! Айде вече чети ред по ред, а? Ето - аз пак се аргументирам, без да ви коментирам никнеймовете и без изобщо да използвам лични обиди - като просто съдя по коментарите ви.
И накрая "болната" тема за стила... Преди да кажете, че има метъли, които незадължително се обличат като такива - да, има ги, щото и авторката явно се колебае дали изобщо да носи такива дрехи. В момента коментираме СТИЛОВЕ НА ОБЛИЧАНЕ, а под това, как се обличат голяма част от метълистите, всички знаем какво визирам: метъл тениски, по възможност черно облекло, изцяло по-отпуснати неща, кецове, често татуировки и пиърсинги и аксесоари с групи и т.н., както и черен-пречерен грим.
Ако някой се интересува от ника... Мисля, че съм споменавала, че рега го деля с една приятелка. Специално съм я питала откъде накъде е с такъв ник и ще ви кажа - в една песен на A7x - A Little Piece Of Heaven присъстват следните думи: "Ripped her heart out right before her eyes. (...) Eat it, eat it, eat it!!!" И оттам luscious_heart... сочно, много сладко сърце. Какво му е лайняното - не зная.
Пише се прИписвам. ПрЕписвам е с коренно различно значение.Първоначално написано от Wildchildd
Не знам дали представляваш някаква група, но определено не представляваш нещо особено като интелект и опонент в спора.![]()
Говори за приятелите на авторката... В случая е напълно прав. Няма какво да се надъхваш.Първоначално написано от BrainPants
не... мисля че има в рпедвид метълите като цяло... за това е TOTALY смешникПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
![]()
![]()
Много добре знам, че това също е сред значенията. Sweet_heart щеше да звучи твърде тъпо. И да съм имала предвид сладникаво сърце, какво от това? Отрекох ли, че означава сладникав? Не, нали? Ама като нямаш за какво да се заядеш, така е. Явно вече се изчерпа и почна да ме нападаш лично. Не разбираш ли, че изглеждаш комично по тоя начин? Нито ми отговори на въпроса, нито говориш по темата. Колкото до засягането - ти първо си признай, че май остана без думи, ама айде. Засегната от безпричинните ти лични атаки или не, досега съм се аргументирала достатъчно добре. Ако нямаш какво да добавиш по въпроса - признай си и не разкривай каква дребна душица си.Първоначално написано от neocide
ти си много лайняна като цялоПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
1.на амфетамини съм,не на хероин![]()
![]()
2.Ама като гледам напълно съм съгласен със сърчицето,май когато си изчерпате аргументите и нямате как да защитите тезата си почвате да обиждате.Звучи смешно но е така.
BrainPants от къде разбра,че тя е лайняна а?
Твоя ник е много хубав щото![]()
Според мене или си метълка или си от тея с късите поли и за това се обиждаш![]()
Като не можете да разберете постовете на сърчицето прочетете ги пак мама му стара.Къде пък разбрахте,че тя ходи с къси поли и супер високи токчета като ...... Ама такова нещо въобще не е ставало на въпрос.Тя просто каза,че металистките или по-точно момичетата които се правят на металистки не приличат на нищо, и доказа тезата си супер здраво.Тъй като вие не успяхте да я оборите започнахте да се заяждате.След като тя била лайняна,боже как тогава трябва да се обличате вие след като знам,че тя се облича супер добре и няма проблеми със самочуствието като вас . :P
оле,на такъв fail не съм попадала от доста време.
дори не можете да се обосновете като хората,малоумници.
седнали да спорят за "стилове",келеши.
neocide,не се мъчи,тея хуманоиди няма да се осъзнаят скоро.
Довиждане.
оо тай ще кажеш ти![]()
нали знаеш,че лудият и глупакът винаги си мислят ,че са добре и че са прави.Като гледам определено са ти свършили аргументите щом използваш израза "жълти зъбки".
А темата определено отдавна се промени след като ВСИЧКИ разбраха,че приятелите на автора не струват.Щом още не е затворена темата значи има какво още да ке каже.Докато някой каже обаче нещо смислено ще сме на страница 50,защото вие жалки комплексари въобще си нямате представа по кой свят ходите и защо сте тук.Айде и после пак казвайте колко и бил тъп никаа,имала жълти зъбии, боже мили![]()
![]()
neocide, дори няма нужда сама да се лаская. То си личи кой може да води спор по интелигентен начин - т.е. без да напада лично. Като не са ти свършили думичките, нека да ги чуем?
А този непрокопсаник BrainPants най-добре ще е да си махне "Brain" от ника просто защото тоя чарк при него отсъства.