.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Няма да цитирам, защото ще стане прекалено дълго.
    До BrainPants

Момиче съм, няма да правя секс с метълка и не ми пука дали би ме задоволила сексуално.. А метъл момче няма й да погледна, камо ли да имаме полов контакт. Та така, к'во ми пука как правят секс...
    Ние говорим за това, как изглеждат. : )
    Ако кецовете, обиците на 100 места по фейса и прочее те карат да получаваш ерекция по улиците, не знам за тебе... Без да си ме питал, ще ти кажа, че за мен секси са момичета а ла Черил Коул, Меган Фокс и пр. Няма смисъл да ми обясняваш коя какви операции има. Няма смисъл и да ми разказваш за всичкия Фотошоп, грим и т.н. Да, сигурно по доста от красавиците има известни манипулации. Но неоспорим е фактът, че повечето мъже желаят такива жени. Не отричам и изключенията. Но тук говорим за стила, така че да не се откланяме повече.
    И относно курвата, дето умира от студ по улиците... Както споменах, не одобрявам ИЗОБЩО голотата. Одобрявам елегантността и женствеността, които метъл стилът изключва. Колкото до бирата и алкохола - колко аз пия не е важно, но всичките ми приятели момчета смятат, че да гледаш мацка да надига като мъж някаква огромна халба, си е грозно.
    Елегантността по принцип е за официални случеи.Незнам за теб но аз не си представям всеки ден да се чупя на токченца.
    А относно коментара ти по надоло в стил "на мъжете тва им харесва" , на теб ако не ти харесваха тесни дънки и токчета щеше ли да се обличаш така само и само да се харесаш и да "слушаш мъжете".
    Аз бих казала като не им харесва да си го начукат сами . В противен случей е проява на малодушие.
    Важното е да си независим и да се чувстваш добре в т'ва което носиш (и метълът не е стил).А кой какво мисли за тебе да си го запази за себе си.
    Не е грозно да се обличаш в черно с широки дрехи ако наистина т'ва си ти.Грозно е ако го правиш за да се впишеш някъде си.Бъдете себе си. (отнася се и до авторката)

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Тъпаци, самият стил на обличане няма нищо общо, че да го обсъждате толкова.Въпроса е за връзката между нея и приятелите и....
    Конвикт и Luscious_Heart са на вена майна...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    До BrainPants

Момиче съм, няма да правя секс с метълка и не ми пука дали би ме задоволила сексуално.. А метъл момче няма й да погледна, камо ли да имаме полов контакт. Та така, к'во ми пука как правят секс...
    Ако кецовете, обиците на 100 места по фейса и прочее те карат да получаваш ерекция по улиците, не знам за тебе... Без да си ме питал, ще ти кажа, че за мен секси са момичета а ла Черил Коул, Меган Фокс и пр. Няма смисъл да ми обясняваш коя какви операции има. Няма смисъл и да ми разказваш за всичкия Фотошоп, грим и т.н. Да, сигурно по доста от красавиците има известни манипулации. Но неоспорим е фактът, че повечето мъже желаят такива жени. Не отричам и изключенията. Но тук говорим за стила, така че да не се откланяме повече.
    И относно курвата, дето умира от студ по улиците... Както споменах, не одобрявам ИЗОБЩО голотата. Одобрявам елегантността и женствеността, които метъл стилът изключва. Колкото до бирата и алкохола - колко аз пия не е важно, но всичките ми приятели момчета смятат, че да гледаш мацка да надига като мъж някаква огромна халба, си е грозно.
    ТИ СИ БЕЗМОЗЪЧНА... моля те чети... казах и емоционално... ама смешна си
    Пиши по-грамотно и тогава казвай, че съм безмозъчна, идиот такъв!!!
    Яд ви е да приемете истината в поста ми... и затова мене обвинявате! Айде кажи защо съм безмозъчна, а?! Май много сложно съм си написала коментара?! Или друг е проблемът?

BladeOfMySoul, хареса ми как постави въпроса за желанието на човек, да се впише в някакви граници. За мен специално - просто харесвам с тялото и искам да го подчертая. А това за токовете - не е трудно, когато са по-дебели или пък направо платформи. И не мисля, че е само за официални случаи... Вие в даскало само с кецове ли ходите?!

Wildchildd, тя самата авторка кога се е вясвала за последно в темата? И какво ще рече изразът "на вена"? Пак някакви депресарски и кървави истории искате да приписвате на хората, а? Ма вас само това ви вълнува...

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    (и метълът не е стил).
    Наричам го така поради начина, по който повечето метъли се облича. Освен това авторката се колебае за стила си, а приятелите й искат да се облича по съответния начин. Тъй че условно - метъл стил.

Айде чао; а авторката да си погледне темата скоро. :P

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от iratenax
    Ако приятелите ти те отхвърлят само заради дрехите ти, значи не са никакви приятели. Обличай се както на теб ти харесва.
    +1 ако ви свързва само това, че сте 'метъли', намери нови.
    Дам . . . а другото което аз предлагам е да съчетаеш двата стила. Имам предвид не да ходиш с потник с гол пъп и обувки с ток4ета ами например пола и кубинки. Малко тъпо, ама нищо!!

Кои сме ние бе, кво преписвам аьхахха
    Само аз съм го написал, не мисля, че представлявам няква група хора или нещо от сорта.
    Злетаци.

До BrainPants

ТИ СИ БЕЗМОЗЪЧНА... моля те чети... казах и емоционално... ама смешна си
    Пиши по-грамотно и тогава казвай, че съм безмозъчна, идиот такъв!!!
    Яд ви е да приемете истината в поста ми... и затова мене обвинявате! Айде кажи защо съм безмозъчна, а?! Май много сложно съм си написала коментара?! Или друг е проблемът?

BladeOfMySoul, хареса ми как постави въпроса за желанието на човек, да се впише в някакви граници. За мен специално - просто харесвам с тялото и искам да го подчертая. А това за токовете - не е трудно, когато са по-дебели или пък направо платформи. И не мисля, че е само за официални случаи... Вие в даскало само с кецове ли ходите?!

Wildchildd, тя самата авторка кога се е вясвала за последно в темата? И какво ще рече изразът "на вена"? Пак някакви депресарски и кървави истории искате да приписвате на хората, а? Ма вас само това ви вълнува...

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    (и метълът не е стил).
    Наричам го така поради начина, по който повечето метъли се облича. Освен това авторката се колебае за стила си, а приятелите й искат да се облича по съответния начин. Тъй че условно - метъл стил.

Айде чао; а авторката да си погледне темата скоро. :P
    ми човек не м исе спори,,, ти си от онеяя тъпчовци дето за тях метъл е равностойно на наркомани без бъдеще и за тях метъл са групи като Токио Хотел.. ми не м исе спори с такива музикални инвалиди... за вас метъл е и една рок балада, за вас метъл е накъв дето се облича целия в черно... ми не не е тва а и в днешн овреме рядко се намират метъли проучи въпроса тогава тръгвай в спор с ИДИОТ като мен... просто жалки сте... ИДИОТ ТАКЪВ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    пфу .. смятай какви приятели са ти след като биха те зарязали заради едното облекло .. Обличай се с каквото искаш (стига да е стилно) .. Аз никога не бих се примирила със стил, който изобщо не подчертава женственото у една жена .. и то само заради музиката, която слушам ..

п.с. Една от любимите ми групи е Linkin Park <3, но не съм заприличала на метълка само, защото ги слушам ..
    Малее, пък то Linkin Park какъвто метъл са ... . Това е както когато ми казаха че AC/DC са хеви. Тц тц, харесвай си ги, но не ги слагай за метъл. Такива групи са позор за стила (нищо против групата де, но не им е мястото до Металика и подобни) . Както Парис Хилтън за попа и Азис за поп-фолка. Те са някакви ню-метъл или антернатив или някайъв рок, но НЕ са метъл.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    яко,стигнахте от темата за момичето и нейните приятели до това дали линкин парк са метъл група
    напълно съм съгласен с Luscious_Heart и тези,които не са определено или не са успяли да прочетат поста и или не са успели да го разберат
    добре отговорете ми с какво може да ви впечатли една металистка,която е цялата в черно ?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Човек може в душата си да бъде всякакъв: метъл, чалгаджия, рокаджия, християнин, мусулманин и всякакъв друг и естествено да се движиш с хора от твояте интереси, обаче никой няма право да ти казва ка да се обличаш І това си е твоя работа. Ако ти правят фасони за облекло зарязвай ги можеш и сама да си бъдеш метълка, нали не ти трябват опашки...
    Щом си преценила че ще си търсиш гадже и си пожелала да си смениш стила, значи си си променила мисленето и дошъл момента да се промениш!
    УСПЕХ!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Аплодисменти за ГОЛЕМИТЕ МЕТЪЛИ, които са ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Вие сте абсурдно малоумни, въобще не ми се верва, сериозно! Метъл стила няма ниииищо, ама нищо общо.Няма значение с какво се облича,дали е в черно, конвикт какъв хероин използва и т.н.т .Въпрос са е, че приятелите и са шибаняци, няма значение дали са метъли,наркомани, педали, травестити, чалгари, боклуци. Аре у лево.

Цитирай Първоначално написано от neocide
    сладникаво_сърчице (що за лайнен ник?), да, дразнеща си заради наглата, безпочвена увереност, с която говориш за СИЧКИ момичета. ти ако си безбожно голям урод, дето няма да го харесат, освен ако не носи прозрачна рокличка до п****та и 2546сантиметрови токове, не значи, че и другите са такива.
    хубавото момиче ще хване окото, ако ще в бъчва да се носи. а такива плюнчици като теб... остава им да се надяват на разни изключително неудобни за ежедневието прически, обувки и дрехи + тонажи грим. приятен ден

а,и черното, дето толкова го оплюхте тук, е прекрасно... във всеки случай, по-добро е от безвкусните аморфни шарки, които "нормалните женствени сексапилни момиченца" така обичате , в комбинация с някоя свръхНЕфункционална дамска чантичка, разбира се
    Къде написах, че са грозни?
    Написах, че се обличат ГРОЗНО.
    А да съм казвала нещо за прическата ми? А за грима ми?
    Откъде ги измисли тия бе?
    Да, вярно е - красивите хора са красиви каквото и да облекат - първо, аз не съм казала, че метълите са с грозни фейсове. Но какви мислиш, че ги правят да изглеждат няколкото пиърсинга на явни места и черните като катран сенки до веждите?
    Ейми Лий е красива.

Казваш "нормалните женствени сексапилни момиченца".
    А теб не те ли кефят такива момичета? (Ако си момче.)

Захващаш се за неща, които не са верни (100 пъти казах, че не обичам разголеността, но за тебе аз нося рокли до оная си работа)! Айде вече чети ред по ред, а? Ето - аз пак се аргументирам, без да ви коментирам никнеймовете и без изобщо да използвам лични обиди - като просто съдя по коментарите ви.

И накрая "болната" тема за стила... Преди да кажете, че има метъли, които незадължително се обличат като такива - да, има ги, щото и авторката явно се колебае дали изобщо да носи такива дрехи. В момента коментираме СТИЛОВЕ НА ОБЛИЧАНЕ, а под това, как се обличат голяма част от метълистите, всички знаем какво визирам: метъл тениски, по възможност черно облекло, изцяло по-отпуснати неща, кецове, често татуировки и пиърсинги и аксесоари с групи и т.н., както и черен-пречерен грим.

Ако някой се интересува от ника... Мисля, че съм споменавала, че рега го деля с една приятелка. Специално съм я питала откъде накъде е с такъв ник и ще ви кажа - в една песен на A7x - A Little Piece Of Heaven присъстват следните думи: "Ripped her heart out right before her eyes. (...) Eat it, eat it, eat it!!!" И оттам luscious_heart... сочно, много сладко сърце. Какво му е лайняното - не зная.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Кои сме ние бе, кво преписвам аьхахха
    Само аз съм го написал, не мисля, че представлявам няква група хора или нещо от сорта.
    Злетаци.
    Пише се прИписвам. ПрЕписвам е с коренно различно значение.
    Не знам дали представляваш някаква група, но определено не представляваш нещо особено като интелект и опонент в спора.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic

тоооос пък

тоооос пък
    Говори за приятелите на авторката... В случая е напълно прав. Няма какво да се надъхваш.

тоооос пък
    Говори за приятелите на авторката... В случая е напълно прав. Няма какво да се надъхваш.
    не... мисля че има в рпедвид метълите като цяло... за това е TOTALY смешник

luscious_heart, едно от значенията на тая дума е именно "сладникав"...

доста се позасегна май. все едно
    Много добре знам, че това също е сред значенията. Sweet_heart щеше да звучи твърде тъпо. И да съм имала предвид сладникаво сърце, какво от това? Отрекох ли, че означава сладникав? Не, нали? Ама като нямаш за какво да се заядеш, така е. Явно вече се изчерпа и почна да ме нападаш лично. Не разбираш ли, че изглеждаш комично по тоя начин? Нито ми отговори на въпроса, нито говориш по темата. Колкото до засягането - ти първо си признай, че май остана без думи, ама айде. Засегната от безпричинните ти лични атаки или не, досега съм се аргументирала достатъчно добре. Ако нямаш какво да добавиш по въпроса - признай си и не разкривай каква дребна душица си.

luscious_heart, едно от значенията на тая дума е именно "сладникав"...

доста се позасегна май. все едно
    Много добре знам, че това също е сред значенията. Sweet_heart щеше да звучи твърде тъпо. И да съм имала предвид сладникаво сърце, какво от това? Отрекох ли, че означава сладникав? Не, нали? Ама като нямаш за какво да се заядеш, така е. Явно вече се изчерпа и почна да ме нападаш лично. Не разбираш ли, че изглеждаш комично по тоя начин? Нито ми отговори на въпроса, нито говориш по темата. Колкото до засягането - ти първо си признай, че май остана без думи, ама айде. Засегната от безпричинните ти лични атаки или не, досега съм се аргументирала достатъчно добре. Ако нямаш какво да добавиш по въпроса - признай си и не разкривай каква дребна душица си.
    ти си много лайняна като цяло

Град
    Over the law
    1.на амфетамини съм,не на хероин
    2.Ама като гледам напълно съм съгласен със сърчицето,май когато си изчерпате аргументите и нямате как да защитите тезата си почвате да обиждате.Звучи смешно но е така.
    BrainPants от къде разбра,че тя е лайняна а?
    Твоя ник е много хубав щото
    Според мене или си метълка или си от тея с късите поли и за това се обиждаш
    Като не можете да разберете постовете на сърчицето прочетете ги пак мама му стара.Къде пък разбрахте,че тя ходи с къси поли и супер високи токчета като ...... Ама такова нещо въобще не е ставало на въпрос.Тя просто каза,че металистките или по-точно момичетата които се правят на металистки не приличат на нищо, и доказа тезата си супер здраво.Тъй като вие не успяхте да я оборите започнахте да се заяждате .След като тя била лайняна,боже как тогава трябва да се обличате вие след като знам,че тя се облича супер добре и няма проблеми със самочуствието като вас . :P

Град
    Стара Загора
    оле,на такъв fail не съм попадала от доста време.
    дори не можете да се обосновете като хората,малоумници.
    седнали да спорят за "стилове",келеши.
    neocide,не се мъчи,тея хуманоиди няма да се осъзнаят скоро.
    Довиждане.

Град
    Over the law
    оо тай ще кажеш ти
    нали знаеш,че лудият и глупакът винаги си мислят ,че са добре и че са прави .Като гледам определено са ти свършили аргументите щом използваш израза "жълти зъбки".
    А темата определено отдавна се промени след като ВСИЧКИ разбраха,че приятелите на автора не струват.Щом още не е затворена темата значи има какво още да ке каже.Докато някой каже обаче нещо смислено ще сме на страница 50,защото вие жалки комплексари въобще си нямате представа по кой свят ходите и защо сте тук.Айде и после пак казвайте колко и бил тъп никаа,имала жълти зъбии, боже мили

neocide, дори няма нужда сама да се лаская. То си личи кой може да води спор по интелигентен начин - т.е. без да напада лично. Като не са ти свършили думичките, нека да ги чуем?

А този непрокопсаник BrainPants най-добре ще е да си махне "Brain" от ника просто защото тоя чарк при него отсъства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си