.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    ооо ти успя да измислиш какво да кажеш за 19 минути
    упражнявай се и може да успееш за 15

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    частта към мен беше... wtf?
    да хвърлям несвързани думи в пространството, тва ли очакваш да правя?
    ще ти се да ти подражавам?

как да е.. спорът стана супер безсмислен и дребнав - явно няма да се разберем. лека вечер.
    Да ми подражаваш, няма да е толкова зле - ще се научиш да се изразяваш с доказателства.
    Ако мнението ти по въпроса, по който спорим, представлява "несвързани думи в пространството" (каквито моите определено не са), то явно наистина не можеш да кажеш повече.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    имам го същия проблем...само дет искам да съм си аз по начина,по който се обличам..широките дрешки,черния молив..ама и от част искам да съм по-женствена...ама и мен ш ма изритат кът куче ако ме видят така..

оф кви са тия стилове, кво е тва чудо...
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от impassive7
    оф кви са тия стилове, кво е тва чудо...
    а де и аз тва се чудя

Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    стани " Emo style "
    Хаха VHP Стани ти...
    по темата:
    Да и аз съм метъл, но наистина не бих поканил момиче с тон черен молив и гигантска черна тениска да танцуваме...

тт

обличай си се както искаш и както ти е добре
    кви са тея фр които те определят по някакви парцалки

Цитирай Първоначално написано от iratenax
    Ако приятелите ти те отхвърлят само заради дрехите ти, значи не са никакви приятели. Обличай се както на теб ти харесва.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Ако приятелите ти те отхвърлят само заради дрехите ти, значи не са никакви приятели. Обличай се както на теб ти харесва.
    Е тва е мнението.
    На форумните герои конвикт и Luscious_Heart им предлагам да излезат на чист въздух.Крайно неадекватни са.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    neocide, дори няма нужда сама да се лаская. То си личи кой може да води спор по интелигентен начин - т.е. без да напада лично. Като не са ти свършили думичките, нека да ги чуем?

А този непрокопсаник BrainPants най-добре ще е да си махне "Brain" от ника просто защото тоя чарк при него отсъства.
    и за кво съм непрокопсаник... само защото гледам истинската реланост с подчертано "истинска"...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    neocide, дори няма нужда сама да се лаская. То си личи кой може да води спор по интелигентен начин - т.е. без да напада лично. Като не са ти свършили думичките, нека да ги чуем?

А този непрокопсаник BrainPants най-добре ще е да си махне "Brain" от ника просто защото тоя чарк при него отсъства.
    и за кво съм непрокопсаник... само защото гледам истинската реланост с подчертано "истинска"...
    Реалността, драги, е, че си по-неграмотен и неинтелигентен и от пещерния човек. Като neocide щом доказах, че с CoNviCt сме напълно прави да считаме тру метъл облеклото за проява на абсолютна неестетичност и безвкусие, веднага ме нападаш лично... Чакай ве... Аз вас атакувах ли ви (индивидуално) първа? Не, нали. Защото това не е начинът да се води интелигентен спор... Купете си някоя книжка за етика и си чукайте главите, че не можете да се изказвате като хората.

neocide, тук затапеният си единствено ти! Никога смешка като теб няма да ми подкопае самочувствието относно аргументативните ми способности... На първо място защото ти не притежаваш такива. Изчерпал си се по темата и вече не можеш да докажеш, че да си облечен като метълист, е нещо красиво за окото. Това е. Кецове + провиснал тишърт на група + още черни неща = грозно и безвкусно. Това, дали даден човек е умен или красив, няма връзка с облеклото, за което съм съгласна. Но че облеклото е некрасиво спор НЯМА. Ако искате и живи доказателства... питайте което и да е нормално момче дали смята, че метълките се обличат красиво и секси.

Ама тая авторка верно не е влизала, а?

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    имам го същия проблем...само дет искам да съм си аз по начина,по който се обличам..широките дрешки,черния молив..ама и от част искам да съм по-женствена...ама и мен ш ма изритат кът куче ако ме видят така..
    Много е гадно !

Оффф, малеее... Тея твоите приятели би трябвало да те харесват такава каквато си. И щом ти самата искаш да изглеждаш по - женствено, тогава обличай се в тесни дрехи, к'во ти пречи...?! Можеш да обуеш тесни черни панталони, които да подчертават бедрата ти и така ще изглеждаш по - секси и облечи там някво черно кожено яке, ще си супер бомба! и с токчетата ще си перфект, няма да ти се губи имиджа на рок... супер ще си и приятелите ти ще те смятат за рок принцеса ;D ! А, ако не искаш да си цялата в черно , може блузката ти да е в друг цвят , например розова или зелена, ддз можеш да измислиш и др. по - оргинални неща. Ама щом толкова харесваш рок , метъл музиката, за к'во ти е да ходиш изобщо на дискотека
    "Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
    LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    бъди клошар.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Голяма глупост.Щом са ти приятели няма да те отхвърлят.Но както и да е.Явно ,че наистина не принадлежиш на тяхната групичка.Прозвуча страшно позьорско.Не ми изглеждаш истинска метълка . . В смисъл ти сама се описваш като : 'не напълно' метълка, което някак си не ми се вписва във въображението.
    Както и да е, обличай си се както знаеш и това е.

Абее като за начало искам да кажа , че не може да си няква 15 годишна и да ходиш с токчета 10-15 санта !! Тва е пълна простотия !! И междо др-то и аз слушам метъл обличам се така макар да съм на 11 (скоро 12 ) !! Според мен на дискотека можеш да отидеш с токче 3-4 см няква тишъртка от теранова и леко по стеснени дънки !! Супер секси е а и си отива !!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    " МАЙНАТА ВИ "

не е нужно приятелите ти да слушат същия стил музика , който и ти слушаш премерно аз слушам чалга а един мой приятел с който се виждаме много често е метълист и не ни пречи да сме приятели най-добрият ми приятел слуша хаус , ДНБ и т.н. така че искам да ти кажа че можеш да си намериш приятели които се обличат като тебе но слушат различна музика

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    +1 ако ви свързва само това, че сте 'метъли', намери нови.
    +++

Приятелите не се определят по това какъв стил имат,каква музика слушат и етц. Никой не може да ти каже - обличай се така и слушай такава музика,иначе няма да съм ти приятел! Това не би било приятелство..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

anonymous708973
    Guest
    ъъъ, абе вярно, че не ходя често на дискотека, ама откога е практика да се кани на танц?

Както и да е. Не мога да разбера защо всеки иска да се категоризира в някаква група - метълист, чалгаджийка, хаусър. Тъпо е. Аз слушам каквото ми хареса, въобще не ми дреме кой точно стил е. И се обличам както ми харесва, имам различни приятели, които се обличат различно.
    Примерно имам позната, която е метълка, и ще чувства комфортно в по-широки панталони, дълги черни тениски и прочее. И? Общувам с нея, защото я намирам за готин човек а не заради начина й на обличане.

А ти си помисли дали "приятелите" ти не са малко повърхностни, щом ще те отхвърлят заради едните токчета.

Град
    Lap Of The Gods
    Въх, аз съм метъл, но не игнорирам останалите, защото се обличат някак си както на мен не ми харесва. А и имам познати метълки, които не се обличат в широки панталони, не носят широки кецове и блузи. Не мисля, че е нужно да се обличаш по някакъв строго определен от вида музика, начин. Ако си пич, ще те приемат както и да си облечен.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз пък мойта компания имам метълист, чалгар, заклет чалгар, един, който слуша само хитове (сити, мити), едно рапе и аз, дето слушам dnb... хич ми не е кой с какво ше е облечен, кой какво ше ми пуска като музика, важното е, че като се съберем, става забавата... твойта компания ако съди за тебе по дрешките, сори... а ако искаш да привличаш погледи - обличай се курвенски - дълбоки деколтета, къси полички, които имат по-малко плат и от вратовръзка, токове над 10см... успех следващия път у дискотеката, макар че не виждам как една метълка ше си впише в чалга (в краен случай хаус) заведение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си