- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стилът ми на обличане
Реалността, драги, е, че си по-неграмотен и неинтелигентен и от пещерния човек.Първоначално написано от BrainPants
Като neocide щом доказах, че с CoNviCt сме напълно прави да считаме тру метъл облеклото за проява на абсолютна неестетичност и безвкусие, веднага ме нападаш лично... Чакай ве... Аз вас атакувах ли ви (индивидуално) първа?
Не, нали. Защото това не е начинът да се води интелигентен спор... Купете си някоя книжка за етика и си чукайте главите, че не можете да се изказвате като хората.
neocide, тук затапеният си единствено ти! Никога смешка като теб няма да ми подкопае самочувствието относно аргументативните ми способности... На първо място защото ти не притежаваш такива. Изчерпал си се по темата и вече не можеш да докажеш, че да си облечен като метълист, е нещо красиво за окото. Това е. Кецове + провиснал тишърт на група + още черни неща = грозно и безвкусно. Това, дали даден човек е умен или красив, няма връзка с облеклото, за което съм съгласна. Но че облеклото е некрасиво спор НЯМА. Ако искате и живи доказателства... питайте което и да е нормално момче дали смята, че метълките се обличат красиво и секси.
Ама тая авторка верно не е влизала, а?![]()