Цитирай Първоначално написано от BrainPants
Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
neocide, дори няма нужда сама да се лаская. То си личи кой може да води спор по интелигентен начин - т.е. без да напада лично. Като не са ти свършили думичките, нека да ги чуем?

А този непрокопсаник BrainPants най-добре ще е да си махне "Brain" от ника просто защото тоя чарк при него отсъства.
и за кво съм непрокопсаник... само защото гледам истинската реланост с подчертано "истинска"...
Реалността, драги, е, че си по-неграмотен и неинтелигентен и от пещерния човек. Като neocide щом доказах, че с CoNviCt сме напълно прави да считаме тру метъл облеклото за проява на абсолютна неестетичност и безвкусие, веднага ме нападаш лично... Чакай ве... Аз вас атакувах ли ви (индивидуално) първа? Не, нали. Защото това не е начинът да се води интелигентен спор... Купете си някоя книжка за етика и си чукайте главите, че не можете да се изказвате като хората.

neocide, тук затапеният си единствено ти! Никога смешка като теб няма да ми подкопае самочувствието относно аргументативните ми способности... На първо място защото ти не притежаваш такива. Изчерпал си се по темата и вече не можеш да докажеш, че да си облечен като метълист, е нещо красиво за окото. Това е. Кецове + провиснал тишърт на група + още черни неща = грозно и безвкусно. Това, дали даден човек е умен или красив, няма връзка с облеклото, за което съм съгласна. Но че облеклото е некрасиво спор НЯМА. Ако искате и живи доказателства... питайте което и да е нормално момче дали смята, че метълките се обличат красиво и секси.

Ама тая авторка верно не е влизала, а?