Глупак, това не е критика, още по-малко градивна, това е омраза и гавра с България, ама явно затъпялото ти от "Цената на истината" и Контра Страйк мозъче не може и не иска да го разбере. Защото това жалко човече е ненавиждано и мразено и в Чехия, понеже неведнъж се е гаврил и със собствената си страна и затова никой не иска и да чуе за "изкуството" му. Защото има голяма разлика да отричаш политическата класа на една страна, в което няма нищо лошо, съвсем друго е да отричаш самата страна като такава, както прави кретена с България. Това не е никаква критика- българския народ работи от сутрин до вечер- той е България, а не крадливите ни политици! Да, те са кенефа, но не и българския народ! А чешкия евреин се гаври със самия български народ чрез това, което е направил, защото България пак казвам, сме ние, а не е Станишев, Доган, Първанов, Бойко Борисов.
После ходил съм във всички университети и в много от училищата в Пловдив, в момента състоянието никак не е лошо, особено в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Не знам как е в София, Варна и Бургас, но за пловдивските училища и университети не мога да се оплача, нивото им в момента е добро и са добре поддържани, разбира се има си още какво да се подобри. Не знам защо жадуваш толкова много да изкараш, че абсолютно всичко не ни е наред и че сме някаква африканска държава едва ли не, защото колкото и мизерен стандарт на живот да имаме, живеем не чак толкова зле, предприемчиви сме, оправяме се, успяваме да си осигурим някакъв що годе добър жизнен минимум чрез спестявания. Общо взето нещата не са толкова черни колкото всеки ги изкарва, защото българския народ както казах е предприемчив- може много да търпи, повече отколкото трябва, може всичко, но успяваме да си осигурим някакъв жизнен минимум.