Добре бе умник, като си толкова голям, дай ти рецептата за излизането на България от тинята, в която е затънала! Айде недей само мен да коментираш и обвиняваш, защото това е най-лесното, но когато дойде възможност ти да си кажеш приказката и да предложиш нещо, си мълчиш и повтаряш с други думи това, което аз казвам, като си мислиш, че всъщност казваш нещо ново и различно. Защото реално не сме на различни мнения, а имаме различни гледни точки към определен проблем и решаването му. За теб явно тази "критика" като на Давид Черни се приема като полезна за България и българския народ и ще ни доведе до нещо "положително". За мен това не е критика, а омраза към България. Защото не може да оприличаваш страна с такава древна и велика култура, с 1300 годишна история на кенеф. За тази страна, изобразена от дебила като "кенеф" са си давали живота милиони българи, а този с лека ръка оприличава и тях по този начин. Това за теб явно не е никакъв проблем! По какъв начин тази "критика" помага на България пак те питам? Излиза, че нашите революционери са си давали живота затова, което един психясал извратен скулптор изобразява като тоалетна, така ли?
Да завърша с темата за "криворазбрания" национализъм- пак чакам ти да дадеш рецептата щом си такъв умник, кой национализъм е не-криворазбран и истински? Покажи го и покажи предимствата му пред моя. Опита ти за сравнение със Слави Трифонов е още по-смехотворен. Що се отнася за моята личност и това, че мен ме обявяваш за простак, байганьовец и един от причинителите на кризата на България с "тесногръдото" си поведение- първо на първо ми е много интересно как хората с висше образование, който от започването на съзнателната си дейност четат книги, запознати са със страната си и проблемите и, спазват законите и уважават съгражданите си са вредни за България и са носители на "непрогресивното" за нея. Кое е прогресивното пак пита? Легализацията на хомосексуализма и гей-браковете, проституцията или наркоманията? А може би Шоуто на Азис и цената на истината носят прогрес и култура? Наистина много жалки опити правиш да изкараш хората, които си обичат Родината и истински искат нещо в нея да се промени за "коне с капаци" и "задръстеняци", а такива като теб който не знаят кога се е обявила Независимостта на България, обаче за сметка на това знаят цялата биография на някоя чужда рок-звезда са истинските стожери на "прогреса".