.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Не обичам теми от този сорт,, Всъщност не намирам никакъв смисъл , но уважавам чувствата ти и това ,че си решила да ги изявиш , но можеше и да лист в къщи ..
    Всеки има много различно мнение за любовта и то се припокрива от опит , горчилки и болки .. Защо Господ го е направил >? Ми според мене той нищо не е направил само сърца ни е дал , друг е въпроса ние с какво ще ги изпълним.За малкото ми житейски опит мога да твърдя съвсем спокойно с ръка на сърце ,че знам какво е любовта може би и за това все по - малко ми се говори за нея.За мен е гама от различни цветове , за да създадеш розовото единия партньор трябва да е червено , другия бяло .. ВИж различни са нещата когато единия е черно ,,.. С доста други цветове съм се комбинирала и съм разбрала , че любовта е много различна при всеки и със всеки.Трудно е да уцелиш правилната комбинация аз съм успяла само веднъж и горчи , когато я загубиш , защото знаеш ,че сега трябва пак едва ли не цял живот да я търсиш То затова е казано ,че всеки си има сродна душа

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    LadyDi, не знам дали всеки път така се изказваш, ама тука май не беше нужно, а?
    Целия свят ли ти е крив
    Не, просто не съм съгласна с теорията ти. Или ти не приемаш отрицателна критика?
    Не ми харесва това, което си написала и го споделих. Мисля, че беше нужно. Темата ти е пълна с противоречия.

LoveRetroMusic, аз съм отворена и за Анти-фен клуб. Поне е клуб
    Евала
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Wonderland
    кyp за любовта
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Ляля ...За секс на първа среща става дума ясен си.И на тази първа среща да ревнуваш сбъркал си.... (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си