- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах, тази любов
Момче, наистина си много прост. Моля те, спри да се излагаш и да ме занимаваш с жалкия си живот.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Не съм нападала никого, просто не съм съгласна с тази глупава тема, така както ти си съгласен.
Второ, има много спорове дали е пунктУация, или пунктОация.
Най-малкото, върху онези книжки, с които си правим справка как се пише, с големи букви е изписано "Речник за правоговор, правопис и пунктОация". Но това съвсем не е темата.
Изобщо нямам намерение да се правя на даскал. Ти си този, който заяви, че темата е интелигентно написана. Аз само не се съгласих, защото не може да напишеш една тема ИНТЕЛИГЕНТНО като бъркаш местата на запетайките и не знаеш кога да сложиш многоточие.
Освен това, темата е пълна с противоречия. Едно след друго.
Това особено ме остави без думи. Няма нито въпросителен знак. Звучи сякаш просто констатира две абсолютно взаимоизключващи се неща.Първоначално написано от BigFakeSmile
Освен това, се опитах да обясня, че противовесът на любов не е болка. Но явно не сте порастнали достатъчно, за да разберете разликата. Съжалявам за което.
А най-много не съм съгласна с изказването, че нищо не се повтаря. Защото всичко в този свят е повтарящо се. Като започнем от въртенето на Земята, през сезоните, през раждането, живота и смъртта. Прекалено романтично е това:и е ужасно, ужасно невярно.Първоначално написано от BigFakeSmile
beautifulstrangerfan, явно просто не можеш да приемеш, че има хора с мнение, различно от твоето.
И се научи да не четеш постове, които те дразнят. Ако непрекъснато човъркаш там, където не ти е мястото, много е вероятно някой ден да вбесиш някого и да се получи нелицеприятна картинка.
И аз не мога да търпя несправедливостите в живота. За това се чудя как така още дишаш въздуха на нормалните хора. Вадиш ми очите с всяко свое изказване, защото мисленето ти е толкова объркано, че не знам как си запомнил кой е левия и кой е десния ти крак, та не се спъваш като ходиш.
Хайде, със здраве. Аз просто ще си спестя няколко стотин начуквания по клавиатурата от тук нататък, за да отговарям на жалките ти, безмозъчни мнения![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last