Не обичам теми от този сорт,, Всъщност не намирам никакъв смисъл , но уважавам чувствата ти и това ,че си решила да ги изявиш , но можеше и да лист в къщи ..
Всеки има много различно мнение за любовта и то се припокрива от опит , горчилки и болки .. Защо Господ го е направил >? Ми според мене той нищо не е направил само сърца ни е дал , друг е въпроса ние с какво ще ги изпълним.За малкото ми житейски опит мога да твърдя съвсем спокойно с ръка на сърце ,че знам какво е любовта може би и за това все по - малко ми се говори за нея.За мен е гама от различни цветове , за да създадеш розовото единия партньор трябва да е червено , другия бяло .. ВИж различни са нещата когато единия е черно ,,.. С доста други цветове съм се комбинирала и съм разбрала , че любовта е много различна при всеки и със всеки.Трудно е да уцелиш правилната комбинация аз съм успяла само веднъж и горчи , когато я загубиш , защото знаеш ,че сега трябва пак едва ли не цял живот да я търсиш То затова е казано ,че всеки си има сродна душа