- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mmmm problem...
Pyrvo.. Izvinqvam se za shliokavicata, ama neshto mi se precaka tva i ne moga da go opravq..Ne sym na "ti" s kompiutrite..
![]()
Dnes kato se vidqh s priqtelq mi u tqh bqh namislila da mu napravq kefcheto.. Da mu vrytna edna frenska... Obache kogato bqh na pyt da pochna toi me butna nazad i mi kaza, che ne nastoqva da go pravq i che ne sym dlyjna.. Az mu kazah, che sym reshila da go napravq, toi obache me drypna i mi kaza pyrvo da si pomislq mnogo...![]()
Az nai-nakraq shte sybera smelost i shte mi kaje da mislq pak... Ako nqkoi ima ideaq zashto, neka spodeli...![]()
Ъм,как да знаем какво по дяволите си мисли ТВОЯ приятел?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Mi pitah ako nqkoi ima ideq... Ne ako nqkoi moje da mu prochete mislite..![]()
Extremscream забелязвам, че си идиот/идиотка. Ако можеш отговори ако не не прави тъпи забележки. А иначе сигурно не му е приятно или може да го е гнус после да те целуне !
В този форум всички са разгонени, но дотук !
може би не се е бил къпал.. може пък и да се е страхувал. Не му е било ден . Много причини могат да се изтъкнат.![]()
На смислени теми давам смислени отговори.Това ти какв си мислиш не ме касае ама хич.Първоначално написано от majestic001
Та по безумната тема:
Ми може да не иска да те унижи,може да не се е къпал,може да му е гадно (не знам,може и да може)
А ти вместо да питаш хората по форумите 'Защо?',попитай го него.
Може и да греша,ама предполагам,че би могъл да даде по-точен отговор от нас
Of ne me misli za tolkova prosto syshtestvo, znam che bi mogyl da mi dade po-tochen otgovor ot vashite.. Obache iskam da znam kakvo misli nqkoi drug... Inache go pitah i kaza, che iskal da si pomislq mnogo dobre..Първоначално написано от Extremescream
Ми питай го 'защо',обясни,че вече си решила.Поговорете и ще видиш дали той има някакви резерви към това.
Говоренето му е майката![]()
Opitah se.. Poprincip ne moga da mu zapusha ustata, ne znam zashto obache kato go popitah i stana tih kato myrtyv...![]()
Тогава му дай време.Ти тая смелост си си я събрала,почакай малко да се успокой на тази тема и тогава поговорете.
emi tova shte e.. inache mersi na vsichki koito otgovoriha.. i pak se izvinqvam za shliokavicata...
А може и да не те желае повече... (просто вариант) ...![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Абе сигурно нещо не е бил подготвен и си е търсил извинение...
а ние от къде да знаем какво си мисли![]()
Просто аз
Освен да го питаш друг начин да разбереш няма. Само се гадае и се говорят глупости.
Също така не е извинение, че не разбираш от компютри. Кирилицата е задължителна, а в интернет има много информация затова как се инсталира.
http://freeinfo.hit.bg/xp_bul.html
С това мисля, че темата се приключва.