- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с момчетата
Хораа аз имам един проблем... може да ви звучи тъпо или странно но... ако си харесам някое момче... след като то започне да ме харесва аз вече изгубвам интерес и спирам да го харесвам... един вид като искам нещо и като го получа вече не го искам... да не си помислите че съм няква разглезена богаташка.. не съм такава... ако някои има такъв проблем да пишеили даите някакъв съвет какво да правя щото сега пак съм в такава ситуация
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
порасни!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Извинявай достатъчно съм пораснала само не мога да го разбера тоя саит аз търся помощ а ме критикуват ебаси хората сте някои :XПървоначално написано от PurpleDream
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
не е критика, а съвет...пфПървоначално написано от AnNnG
еми хубаво мс тогава ще пробвам да порасна някак сиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
а на колко год си?
na 15
Първоначално написано от AnNnG
Първоначално написано от AnNnG
![]()
извинена си
![]()
имаш още хляб да ядеш, докато пораснеш напълно..
пък по темата след време ще мине, ще срещнеш, някое момче и ще преобърне живота ти..
И темата е за Любов, не за тука..
Това се казва синдром на малките деца. КОгато нещо е недостъпно ти го искаш ужасно много, а когато вече можеш да го имаш ти става безинтересно. Така и с малките деца когато родителите им забранят нещо те направо полудяват по него.
Няма да те критикувам. Почакай докато се появи момче което наистина ще ти допадне и ще се променят нещата.![]()
нях нях
![]()
Ми спри да ги харесваш тия момчета ,че им даваш напразни надежди
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
емм преживявала съм го пък съм на 14(btw са сиг ще ме храните че съм малка и такиа нали![]()
![]()
ее хуу не се мисля че съм голяма
![]()
)
пффф тва дету го каах не струва неква безмислица![]()
![]()
е за щастие вече не съм така имам си приятел и съм мн щастливаблагодаря за всичко
![]()
Чакай теб да те хареса момчеабе не знам звучиш като безнадежден случай съжалявам че ти го казвам ама ти така освен да прецакваш момчета.. друго не правиш
![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
+1Първоначално написано от PurpleDream
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Щом изгубваш интерес към тях значи не ги харесваш достатъчно![]()
Умният човек винаги бие силния!
Аз вчера осъзнах че имам същия проблем като теб... Мисля да се вслушам в съвета на Djuff![]()
+1Първоначално написано от Djuff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Еми в такъл случай изчакай някой друг първо да те хареса![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.