- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- имате ли много маркови дрехи и кви марки са
ELIZABETH,UB jeans ,и за други не се сещам сега...после ще добавя![]()
Първоначално написано от comics
Ми...нямам много маркови дрехи.Когато си купувам дреха не гледам марката.
Ami,drehite sa mi na miss sixty i na esprit(edc).Ima i drugi,no te sa edinici.Obuvkite sa mi adidas,miss sixty i killah.Mislq,che tova sa.Estestveno imam i obiknoveni ..2-3 chifta dynki i 5-6 bluzi,vsichko drugo e markovo![]()
![]()
Имам 1 кецове на Nike 2 блузки на LEVI'S , 2 на пума и 1 на REPLAY , 1 маратонки на пума абе не ми се изброяват но имам и не маркови , който и тях мн си ги харесвам![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
хм значии нямам мн маркови дрехи...имам няколко панталончета на calioppes ии 3-4 блузки и 2 чифта дънки на terra nova
И да не са маркови важното е,че ми харесват....
Аз от кьде да знам,че някой не льжат..просто написвам една марка и готово..![]()
За мен темата е тъпа....какво да се хваля какво имам и какво не!
...
eee nema li nekoi s markite D&G,PRaga..
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
аз имам на motivi и kiki riki.на motivi са по-елегантни,защото е италианска марка,а на kiki riki са мн яки блузки с гол гръб и имам една къса пола.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
имам блузки на долче и габана,версаче,армани и пума,ризка на calvin klein,маратонки на еnergie,а и полувер имам на energie,парфюм версаче,цаки rai ban
и тфа е смисъл обожавам ги теа марки особено първите 3те и гледам да са ми е марково всичко,но наистина е по важно как стоят може да има супер як мудел какфото и да е и да е уникален да е много по хубав от нещо дет е на някоя хубава марка...тфа е когато вида уникална дреха на гледам марката,ама обикновено си избирам уникат4етата марковите...
и тука гледам казвате някфи фирми дет ги мислите за марки ама не се излагайте...марки като ub jeans i t.н тфа не е маркааз ако броя си4ките м идънки 6е стана ебати манекена
Що си мислите,че дрехите определят човека и се пьчат аз имам на Долче и Габана,на кой ли си не...дрьн дрьн..![]()
aз лично не се пъча,смисъл знам много добре че вън6ния вид(дрехите съ6то) не е най-важния но примерно в огромен град като сф дет всеки ден те виждат по ацки много хора и от тях супер малко те познават...ест 4е по вън6ния вид им е първото впечатление...ако има6 външен вид веднага получаваш респект и след това всичко е много по лесноПървоначално написано от vik4etoo
![]()
Не нямам маркови дрехи, защото за мен за маркови могат да се считат Версаче, Доче и Габана,Валентино, Прада и тн, а нямам възможност да си ги позволяИанче дрехи на Тера Нова, Манго, Дика, Орсей и тн. имам, НО те за мен не са "маркови", а просто обикновени фирми...
Абе пич, те хората етикетите ли ще ти гледат? Или ти сам ще се фукаш...представям си какво впечатление ще им направиш.Първоначално написано от Fesho
Външният вид няма НИЩО общо с глупавите марки, ако човек е хубав и от Битака да се облече ще си остане хубав, да не говорим, че ако има вкус и с малко пари ще постигне онова, което с много пари и с лош вкус е трудно постижимо.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Съгласна съм с мнението ти на 100 процента.Първоначално написано от Axel_f
Adidas Diesel Puma Nike Armani![]()
Имам няколко маркови неща:
На Бенетон-/зимно лилаво яке, черна къса джинсова пола, цикламена буза с дълъг ръкав, маратонки/
На Терановва имам също някои дрешки, но там рядко пускат качестени неща.
Също така на Мотиви имам едно бяло потниче със златити пайети.
На манго имам блузка и потниче.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами имам там някфи.На Адидас-маратонки,на Пума-маратонки,Блузки на Версаче и D&G,лятно потниче на Армани,Армани-очила,Версаче-очила.За други може и да имам,ама сега не се сещам.Иначе дрехите според мен не определят човека.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
H & M.Terannova,Tom Taylor,Esprit,Adidas,Asics ,beneton mango boje ne sese6tam ve4e![]()
По принцип не, че избирам по марка, но просто междu марковите дрехи все си харесвам такива, които да ми пасват, а именни Levi's, Replay,Rip Curl, Roxy, CK,Etam,Benetton....
Просто другите в обикновените магазини все се повтарят и цяла България се облича в тях
да така е и моделите са по различни и много по хубави от на обикновените магазиниПървоначално написано от the_hottie
![]()
...