- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ!Рокли.
Здравейте,знам че е малко рано,но от сега съм започнала да гледам бални рокли и искам да ви помоля,ако някой знае...Значи в perfekten.com бяха качвали много снимки на рокли с по-две момичета на снимка...и ако някой знае сайта да казва,защото съм си харесала рокля,но не се вижда и ми е нужен сайт.Надявам се сещате за какво говоря...![]()
Благодаря,предварително.
Намерих снимка...незнам това колекция ли или какво...но много ми трябва да знам на кой дизайнер са или сайт!Имаше куп други снимки със същите манекенки...други рокли,уф не знам как да ви го обясня...![]()
![]()
Бала е като всяка друга вечер ама ще го разбереш като мине...![]()
Ами нагоре по страницата е направена ВАЖНА тема за бални рокли. Там има страшно много сайтове, в които можеш да разгледаш рокли. Иначе аз също завършвам тази година.![]()
Лелеее момиче не си добре![]()
Има тооолкова много време до бала,че не знам как може да го мислиш от сега![]()
А аз да се похваля - нямам никакво намерение да ходя на бал,защото си мразя класа (с 10 изключения де),мразя и индивидите от съседните класове и не искам да пръскам 1000лв.(че и отгоре) само заради една вечер,в която ще си прекарам повече от ужасно
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз пък тази година ще съм дама на приятелят ми и искам да съм красива..Но искам роклята да ми е черна.. нз засщо..
![]()
BoCupycake, думай, ако разбереш нещо, че тая лилавата рокля ми грабна окото![]()
littlebaby Ами търся навсякъде като луда,ама май нищо няма да намеря.![]()
И относно ^ мнения,знам че е рано,но самата рокля е малко шантава и има едни дребнички детайли който ще ми трябват на снимка,защото ще си я шия.Вече съм си я заплюла и искам да съм подготвена.
p.s. Роклята е синя,ако на някой му попадне от някъде снимка да дава....
Не те ли е страх да си шиеш?
Мен много ме е шубе, ако си ушия и да не се харесам![]()
ще ти я преправятПървоначално написано от littlebaby
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ми хубаво ще спестиш пари на родителите си за една тъпотия.Първоначално написано от 3oPuTy
Ами...аз мисля да отида при добра шивачка,някъде в София.Колкото и гадно да звучи ми препоръчаха една,две дето шият на фолк-певиците,а техните рокли (не като модели) са определено доста добри.Така,че нямам притеснения.За сега... : )Първоначално написано от littlebaby
Изкарвам темата напред,защото наистина ми е нужно да знам,сайт или дизайнер.
хмм, да и аз още от сега мисля, ама аз по принцип ще си купя рокля и ще дам да ми я преправят, защото знам,че дори цяла сф да обиколя, няма да намеря каквото искам, с моите претенции![]()
та ако някой може да ми каже добра шивачка с сф, ще съм благодарна
Гледам че бързаш да пораснеш!!!Първоначално написано от falshiwata
Недей бърза толкова, дама или не на приятеля ти, бала му ще си мине!!!
Цяла вечер ще те разкарва като бижу с него, да те гледат пияните му приятели. Ся, виждам че си се похвалила тука ама това не е за хвалене...
По добре си стой вкъщи и си учи уроците, не се прави на много вървежна!!!
^ ти не си добре май..![]()
тази рокли са на Невена - талантлива българска дизайнерка
http://www.nevenamoda.com/
лично на мен, нейните предложения за вечерни рокли най-много ми допадат
Не тя просто май е била зубърката в класа с която никой не е говорил и за това си мрази класа и балаПървоначално написано от bilqnavod
![]()
:O :O :OПървоначално написано от Briseis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!!!Благодаря ти,адски много !!! Наистина!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стани психолог много те бива. Мислиш ли че ако не бях разочарована щях да пиша за това, а? И не мога да разбера от къде първо знаеш, че съм била зубър и второ какво имаш против тези интелигентни и задълбочени в своето развитие хора?Първоначално написано от s1NNer
^ На мен ми стана интересно, защото така нареди момичето /фалшива/ все едно незнам какво беше казала. Тва че балът ти е бил скапан не значи, че трябва да съветваш хората да не ходят, да си седят у тях, и тн.
Подкрепям те напълно ...Първоначално написано от bilqnavod
![]()