- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ!Рокли.
мисля,че малко прекали..да не се гласи много-да,но ти много здраво я смотаи аз ще съм дама и не мисля,че цяла вечер ще ме разкарва пред "пияните си приятели"
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз към вас ли се обърнах или към момичето? Нали това е форум да си изказваме мнението. Изкарахте ме всяква, но това не ме интересува. Минала съм по вашия път и много са ми ясни нещата. А относно моя клас, бала не беше лош имам хубави спомени и снимките са хубави...Първоначално написано от tonie__
Просто исках да подчертая, че бала не е нищо повече от пиянска вечер и се случват инциденти, затова просто исках да дам съвет, но щом така си мислите,че аз съм едикаква си проблема е ваш.
Ще видите че като ви мине бала ще разберете, че съм права и всички го разбират след това. Просто една вечер, която на другата сутрин не остава нищо освен як махмурлук.
Не съм съгласна с теб.Нито с bilqnavod.Първоначално написано от ellikok
Не мисля,че тя се изказа много подготвено.
А пък ти... балът да е чак пък като сватбата и раждането...още по голяма глупост.
За някои е важна вечер за други не.Специално вечерта е нищо повече от пиянска.Самото завършване обаче е някакво начало.. и отново начало,но само за някои.
Балът за всеки един абитуриент е просто една по-специална вечер било то заради изисканото облекло или за това,че за последен път е с класа си.Всеки го разбира различно.
Ако искаш да се обърнеш само към нея, го направи на лични. Колкото до бала, и от моя са минали доста години защото съм на 20+. Освен пиянска вечер мога да кажа, че това беше една страхотна пиянска вечер, която не бих пропуснала за нищо на света. Това за някои хора са дори повече от 5 години прекарани заедно и най-вероятно е събитието, което ги раделя завинаги. Затова и бала е края на един период от живота и това го прави важен. Така че изкажи мнение, но не толкова категорично. Или след като го направиш, очаквай реакции от другите.Първоначално написано от bilqnavod