.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Пловдив
    мисля,че малко прекали..да не се гласи много-да,но ти много здраво я смота и аз ще съм дама и не мисля,че цяла вечер ще ме разкарва пред "пияните си приятели"
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    мисля,че малко прекали..да не се гласи много-да,но ти много здраво я смота и аз ще съм дама и не мисля,че цяла вечер ще ме разкарва пред "пияните си приятели"
    Аз към вас ли се обърнах или към момичето? Нали това е форум да си изказваме мнението. Изкарахте ме всяква, но това не ме интересува. Минала съм по вашия път и много са ми ясни нещата. А относно моя клас, бала не беше лош имам хубави спомени и снимките са хубави... Просто исках да подчертая, че бала не е нищо повече от пиянска вечер и се случват инциденти, затова просто исках да дам съвет, но щом така си мислите,че аз съм едикаква си проблема е ваш.
    Ще видите че като ви мине бала ще разберете, че съм права и всички го разбират след това. Просто една вечер, която на другата сутрин не остава нищо освен як махмурлук.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Аз към вас ли се обърнах или към момичето? Нали това е форум да си изказваме мнението. Изкарахте ме всяква, но това не ме интересува. Минала съм по вашия път и много са ми ясни нещата. А относно моя клас, бала не беше лош имам хубави спомени и снимките са хубави... Просто исках да подчертая, че бала не е нищо повече от пиянска вечер и се случват инциденти, затова просто исках да дам съвет, но щом така си мислите,че аз съм едикаква си проблема е ваш.
    Ще видите че като ви мине бала ще разберете, че съм права и всички го разбират след това. Просто една вечер, която на другата сутрин не остава нищо освен як махмурлук.
    Хмм,а защо ли аз не мисля така?Балът е преживяване,което остава цял живот в съзнанието ти,то е като сватбата,като раждането,една голяма стъпка към нов начин на живот.

p.s i love you

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ellikok
    Хмм,а защо ли аз не мисля така?Балът е преживяване,което остава цял живот в съзнанието ти,то е като сватбата,като раждането,една голяма стъпка към нов начин на живот.
    Не съм съгласна с теб.Нито с bilqnavod.
    Не мисля,че тя се изказа много подготвено.
    А пък ти... балът да е чак пък като сватбата и раждането...още по голяма глупост.
    За някои е важна вечер за други не.Специално вечерта е нищо повече от пиянска.Самото завършване обаче е някакво начало.. и отново начало,но само за някои.
    Балът за всеки един абитуриент е просто една по-специална вечер било то заради изисканото облекло или за това,че за последен път е с класа си.Всеки го разбира различно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Ако искаш да се обърнеш само към нея, го направи на лични. Колкото до бала, и от моя са минали доста години защото съм на 20+. Освен пиянска вечер мога да кажа, че това беше една страхотна пиянска вечер, която не бих пропуснала за нищо на света. Това за някои хора са дори повече от 5 години прекарани заедно и най-вероятно е събитието, което ги раделя завинаги. Затова и бала е края на един период от живота и това го прави важен. Така че изкажи мнение, но не толкова категорично. Или след като го направиш, очаквай реакции от другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си