.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

От какво зависи ?

На възраст около 15, 16, 17, 18 момче иска секс от момиче, няма значение дали ходят. Когато момичето иска нещо повече от това и не преспи с него, интересът му засилва ли се или всичко зависи от хората, обстоятелствата и т.н.?

(не се случва около мен, просто искам мнения)

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: От какво зависи ?

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    На възраст около 15, 16, 17, 18 момче иска секс от момиче, няма значение дали ходят. Когато момичето иска нещо повече от това и не преспи с него, интересът му засилва ли се или всичко зависи от хората, обстоятелствата и т.н.?

извинявай ма нищ не разбирам от твоя пост

E относително е , то си е до човек.
    Малко глупав въпрос ми се струва .. незнам.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Нормално е . Ще я изчукаш няколко пъти и щи омръзне ... Ще започнеш да искаш разнообразние .

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Нормално е . Ще я изчукаш няколко пъти и щи омръзне ... Ще започнеш да искаш разнообразние .
    автора е момиче бе пубер

Град
    Пловдив
    Зависи си от човека естествено. И обстоятелствата. Може и да искаш нещо сериозно,обаче ако знае как да те натисне само за секс с това ще си останате.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на Hilary_

На възраст около 15, 16, 17, 18 момче иска секс от момиче, няма значение дали ходят.
    оо напротив .. има значение!!!

Когато момичето иска нещо повече от това и не преспи с него, интересът му засилва ли се или всичко зависи от хората, обстоятелствата и т.н.?
    Абе в повечето случаи им се засилва интереса до колкото съм чувала .. Но все пак си е относително ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Относително е, много зависи от момичето. [Най-вече от него.] Но пък бих казала, че ако тя знае как да привлече някой мъж, интересът му ще се засили. Момчетата обичат да ловуват, а не да им се поставя плячката в ръцете. Вероятно, защото се чувстват по-силни.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Едни им е интересно докато не разберат че няма да им пуснеш,други им е интересно докато им пуснеш, а на 3ти изобщо не им пука. Това са вариянтите.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Благоевград
    За истинска и смислена връзка може да се говори чак като минеш двайсетака. Преди това всичко е измислено и се върти около секса. Има малки изключения, ама аз говоря за масата.

Голям фен Аватара на RaZzer

Ако момичето откаже секс не се знае какво ще стане (т.е. зависи от човека), но ако момичето приеме - почти сигурно е, че ще си остане само секса (намаляват шансовете за по-сериозно обвързване)...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Голям фен
    Понякога сексът води до любов,казват.
    П.П.Да бе,а Дядо Коледа ми донесе едно порше за рожденния ден

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Понякога сексът води до любов,казват.
    П.П.Да бе,а Дядо Коледа ми донесе едно порше за рожденния ден
    Може,може
    (а пък един мармот завива шоколада със станиол)

Зависи от човека и обстоятелствата.По скоро момичето трябва да бяга надалече от такива.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Все едно някоя ми е дала като съм бил на тези години, даже и да съм искал сериозна връзка. Едно е да искаш, друго е да получаваш. Жените за разлика от момчетата, винаги си получават това, което искат. В момента не давам нищо от себе си и не желая нищо от никой и така ми е най-добре.

tihichkoto на теб може и да не са ти давали, но аз познавам много момичета които не виждат нищо лошо в това - щом иска защо пък не? Или някой допускат грешката да са лесни ... може момчето да си е заслужавало, но момичето точно в този момент да не е искало нищо сериозно и да си е пропиляло шанса.

Обаче много ме дразни това, че едно момиче дори и да преспи с едно момче не го приема като повърхностен, напротив - хлътва (е не винаги де). Докато едно момиче бъде ли лесно, момчето после я приема за несериозна и губи интерес и изобщо е*ало си е мамата ...

Аз затова винаги съм искала да съм момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си