Здравейте ! Надявам се да не ви отекча прекалено много , но искам да знам какво мислите вие , хората , които не познавам , за моя проблем. И така ... ще започна от самото начало , вече повече от 2 години имам неангажираща връзка с човек от мойто даскало. На пръв поглед всичко звучи добре , но не е така. През тези години ние се крием от останалите , попринцип се водим за приятели , но когато се виждаме насаме правим едни неща , които не се смятат много за приятелски ако ме разбирате Всеки от нас е свободен да има и други връзки , но когато се виждаме забравяме за това. Смея да твърдя , че за толкова време го познавам много добре и лека полека тази игра се превърна в нещо повече . Заобичах го прекалено много и всичко се преобърна . Не мога да се преборя с неговия инат да ми каже какво чувства. Крие и не казва. Но когато сме заедно показва , че не е безразличен , което много ми харесва , но защо по дяволите не иска да каже . Намеквал ми е не веднъж , но пак искам просто да го чуя точно и ясно от неговата уста. През тези 2 години той е бил само мой , т.е. не е имал други връзки , докато аз наранявах наред. Трудно е , когато обичаш един човек толкова много да се задържиш с друг повечко време. Преди 5 месеца "оплетох" в мрежите си поредната жертва. Човек с пари , кола и изключително добър. Всичко беше повече от идеално: заведения , разходки , едномесечно море , скъпи подараци и куп други глезотии. Да , но на мен това ми писна , опитах се да имам нещо към него , но не се получи , само един човек има място в моето сърце и разбрахте кой е това , по горе. Проблема е такъв , че човека с парите ме обича много , прави всичко за мен , а аз го лъжа. Може да ми предложи перфектното бъдеще и среда , но аз няма да бъда щастлива от това. Не искам да го наранявям и въобще незнам какво да правя. Затова питам вас какво да избера : да чакам човека , който толкова много обичам да си признае любовта и да бъдем щастливи или да избера уреденото бъдеще !