- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта и секса
Тука пишете всичко за любовта, приятелството и секса.Всякакви съвети за любовта.Може да разкажете любовна история.Пишете как е била първата целувка и първия път.![]()
![]()
![]()
Нямаш си друга работа ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
нали за това е форума да се пускат теми и да се коментират
Окей. Успех.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да ама евентуално тия теми да ги няма по 743856 пъти ..Първоначално написано от teenche
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първа целувка ми ок
Аз бях на 14 тя на 13 излязахем станахме гаджета и ние се гледаме,нали гледаме се по едно време ме фана за гъза и аз шоквикам фани и я ти
е фанах я и ся кът камъни седим тъй 2 3 минути и тая опс цунка с език
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Изпитвам любов към секса...![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз пък съм ти сексал любовта...
Якоо.Първоначално написано от haritov
![]()
blagodarq za komentarite![]()
![]()
![]()
![]()
еххххххх още една смислена тема...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И аэ.Първоначално написано от fenastz
[size=7][b][u]fosse cos
Еми като не ви харесва темата просто я отминете и си намерете някоя, която ви харесва! Моята първа целувка беше на 13 год. с едно съседско момче, с което се харесвахме още от детската градина![]()
Бяхме се събрали доста навалица и играехме на "кучка" (игра с цигара и при който падне пепелта от цигарата изпълнява едно желание на другите) и понеже всички знаеха, че се харесваме трябваше да се целуваме 20мин. по часовник с език.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fenastz
![]()