- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ли ще последва по-нататък??
Здравейте!Бих искала да споделя моята скорошна история,а вие да предположите дали ще стане така както аз си мисля..Значи почвам направо.Една вечер поканих един колега да пием по нещо и той се съгласи.Отидохме на кафето,говорихме си много приятно,не усетихме как вървеше времето.След като станахме,се спряхме близо до нас и си говорихме.Като вече трябваше да се разделяме,аз го прегърнах за чао и го погледнах и той ме погледна,знаехме какво трябваше да следва,но ни стана смешно от факта че и двамата чакахме другия да го направи.Той каза леле това никога не ми се беше случвало и се смеем някви,стана много сконфузно...Продължихме да си говорим и той каза че и преди е искал да ме целуне,една вечер като ходихме на караоке,но понеже сме танцували и аз все съм се отдръпвала в тоя момент,та както и да е де...Продължихме да си говорим и после пак се прегърнахме за чао,аз го целунах по бузата и той каза ела тогава и ме целуна вече както трябва!Беше супер.След като се целунахме си казахме чао и си тръгнахме!На другия ден като чатихме в скайп,той спомена че сбогуването му е харесало,аз отвърнах със същото.После му казах да излезем малко следобеда,ама той неможел,имал работа,но ме покани на един концерт към 8 вечерта,но тогава аз пък имах уговорка и вчера не се видяхме,днес на лекциите бяхме заедно,даже по пътя за академията той бил на 20 метра от мене,но аз бях с плеара в ушите и не съм го чула като е звънял,та както и да е.След лекции се помотахме с него и още едно момче и като се разделихме той предложи да излезем утре..Как мислите има ли привличане спрямо него??Дали ще последва нещо по-нататък,освен тази целувка?Защото аз бих искала и дано да се получи!!Очаквам съветите ви!!
По-добре приветливо да откажеш,отколкото разсърдено да дадеш!!
Тя работата ти уредена вечесамо някой трябва да направи първата стъпка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами определено ще стане нещои двамата сте на един акъл, дано се съберете и да бъдете щастливи заедно
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
да!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
определено
Ако не стане нещо адски нелепо ви чака една приятна връзка. Честито!
хаххахаххааххахахаххахаха ххахахаххахахаххахах
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Егати въпросаА си голяма ,, Все едно да видиш дете на улицата и да питаш 'Ама това дете ли е ?' не животно е ,,
![]()
Разбира се , че иска да стане нещо между вас ,, продължавай в същия дух,.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не знам какво се чудиш.?!?! Излизайте и се взимайте! То е ясно, че и двамата само се дебнете, време е да се хванете.
Няма дилема...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
сватба![]()
![]()
Снощи излязохме,мина страхотно!!Първо отидохме на кафе,но музиката която пускаха не ни хареса и решихме да си вземем нещо и да пийнем у нас.Отидохме и следваха много страстни целувки)) Може би и тази вечер отново ще се видим!!!
По-добре приветливо да откажеш,отколкото разсърдено да дадеш!!