- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- алкохола
Въпросът ми е към момичетата
Ако много обичате някого а този човек много обича да си пийва и се пребира по два три пъти седмично пиян като мотика,как ще реагирате и дали ще стоите с него
Ще се опитам да го накарам да се осъзнае .. а той ако ме обича ще се постарае да го направи за негово и наше добро ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Историята ми е позната.Бившето ми гадже имаше проблеми с алкохола.Всяка вечер присъстваше на някой пиянски запой.След като се накоркаше се започваше с магарийте.По този начин излагаше не само себе си,но и мен.Където и да отидех ми шушукаха зад гърба как може да ходя с такова пиянде.Какво ли не приказвах,какво ли не правих...файда нямаше.Приемаше всичко на шега.Накрая се принудих да го оставя.Да ти кажа Веси,зависи си от човека.Ако е някой дебил ще седи и ще те гледа като овца и ще си продължава старата песен.Ако пък е някой,който има малко мозък в главата си ще послуша думите ти и ще се замисли.Пробвай първо с приказки,но и недей да бързаш няма да има веднага резултат.Трябва и търпение.Също така не последвай моя пример.Явно не съм го обичала достатъчно...Пожелавам ти успех![]()
Зависи, ако ми посегне (защото когато човек е пиян има склонност към насилие) колкото и да го обичам, ако не се промени в най-скоро време го зарязвам, защото от дете съм била свидетел на такива сцени и не мисля да продължа живота ми по този начин. В никакъв случай няма да позволя да се случи с мен това, което се случваше с майка ми.
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
йес днес има изобилие от тъпи теми![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Тва че нямаш отговор за темата не означава че е тъпаПървоначално написано от PurpleDream
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
това е, защото не мисля за тъпи работи...Първоначално написано от stupiddog
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
и пиянките носят душа
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Нормално е едно момче да пие, ама чак токова често и толкова много... аз ако съм бих му казала само: или аз, или алкохола! Така де, не е особено приятно да те коментират: А на оная там гаджето й е бахти пияндето!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не бих се занимавала с такъв човек на първо място.
за съжаление мисля,че ще го търпя![]()
такава съм си, ако мн държа на някого
Аз тръгнах с момче,което пиеше,а е на 24,а аз на 16 и аз го промених и сега от Юни месец не е погледнал алкохол,но ходим вече 1 година,1 месец и 1 ден.Просто трябва да му покажеш,че правиш всичко за негово добро.
Ми имала съм такъв приятел дето обичаше да си пийва и честно казано нещата не бяха толкова сериозни,че да ми пука особено.
При мен беше обратното: аз си подпийвах а той много искаше да ме откаже и затова седнахме поговорихме си сериозно и заради него аз спрях да пия... и да пуша.![]()
Моя съвет е да помислиш дали ще мойеш да го търпиш, а ако не седнете и си поговорете. Нали знаеш, колко е сериозна връзката ти, дали те обича достатъчно за да спре пиенето заради теб....
Защо е нужно да го лишаваш от това което обича ? Поговорете си да си пийва но да не е чак толкоз зле като мотика . Примерно 3/4 голями водки или 7/8 малки . А не да изпие бутилка . Да не е толкова зле и проблема ти е решен .
Ако "3/4 голями водки или 7/8 малки" (запазвам оригиналния правопис) са малко според теб, какво ли значи да изпие много? По бутилка на ден?..Първоначално написано от sl0w
![]()
Ами то три-четири големи водки си е направо половин бутилка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ще му пусна амфет у пинето и ще го пратя в пирогов.
Ами да ти кажа изобщо не е хубаво да имаш пиян приятел,но нз ти си решааваш![]()
![]()
![]()
Ами моят приятел също много пие, но според мен фатката е да го накараш да си мисли сам че не иска да пие, но трябва много търпение. Не съм сигурна дали моят метод работи, защото все още го изпробвам, но определено мисля че има напредък. Преди той имаше страшно много проблеми (той попринцип е магнит за неприятности) и се напиваше абсолютно всяка вечер. Сега пие един, най-много два пъти в седмицата. Но аз много го обичам и никога не го упреквам за нищо. Аз съм му подкрепа във всичко. Никога не съм му правела груби забележки за пиенето. Като видя, че почва да се напива и го прилъгвам като малко дете да си ходим. Но пък той като се напие попринцип е забавен, не е агресивен. Не знам дали съм права, но според мен не е добра идея да му поставяш условия - "или аз или алкохола". Такива директни изказвания не водят до нищо добро.
Някъде по горе видях коментар от рода... " Ще му кажа да избира или мен или алкохола".. Та ако гаджето ми го изръси директно ще и разбия бутилката от алкохола в главата...Явно трябва да си адския егоист че вместо да помогнеш на човека мислиш само за изгоди... Има просто хора който обичат алкохола но това не ги прави по лоши.Сядаш и говориш с пича да се позамисли малко ако не за отношенията ви най малкото за себе си..Ако не разбере след 1 максимум 2 разговора... Тегли чертата защото после ще се самосъжеляваш че си си загубила времето с такъв човек.!!
пп.Ако 3-4 големи водки са чак толкова много.. до сега приятелката ми да ме беше убила!!!Като си помисля незнам как не го направи след последния ми път..![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
и мен чашката ме дърпа майна ама няамам проблеми нали ??
щом е пил значи има защо .. човек не пие от хубаво ..
Абе нали още не са го уволнили от работа...