- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- алкохола
То хуу да пие, но да пие с мярка
Ако не залита и се държи прилично (само ако му свети ламперията) тогава даже е весело
Някак си човек се отпуска, не мисли за нищо отдава се единствено на мига и т.н ...
//Ма кат свиня - НЕ го приемам това !!!
Ми ще говоря с него и ще се надявам да ме послуша,а ако ли не - чао,чао!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мисля, че ще го зарежа БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО..
Щом пие толкова - значи, че не може да се грижи добре за себе си.. А СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ САМ ЗА СЕБЕ СИ ЗА КАКВО МИ Е ВЪОБЩЕ И С КОЙ АКЪЛЩЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН..
![]()
Ако имаш такъв - изкъшкай говеднага ! Има по-добри от него ! Ти заслужаваш по-добро ! :P
![]()
За съжаление по-големия процент от момчетата пият или злоупотребяват с алкохола.. не знам голямо удоволствие ли им доставя.. или просто се мислят за по-готини и по-голямата работа.. или са си вманиачили, че ще одавят мъката..Няма лошо да пие малко и в умерени граници.. но в никакъв случай не мога да търпя пиянски истории и не искам алкохолик до себе си..!
![]()
![]()
Съгласна съм.Аз също 'прогледнах' и спрях да пия и пуша под влиянието на приятелят сиПървоначално написано от gret4ety
![]()
you're all убитаци
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH