- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма подходящо заглавие
за шваби ли става дума ? лал![]()
ok![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
>наблюдавай го седмица 2 за да разбереш долу горе стилът му държанието му начинът му на разговор .... това ще ти е от полза
>>след това отиди и му се представи кажи че си от скоро в страната завържете общи приказки разпитай го за училището помоли го да ти покаже някое хубаво паркче знам ли
>>> да не забравиш да разказваш<<<
![]()
днеска беше седнал със неговите си приятели на една маса в библиотеката на даскалото и аз отидох и седнах на отсрещната маса,не след дълго станаха и отидаха някаде другаде![]()
кво тря да значи тва ,безнадеждно е хора...струва ми се,че не е добра идея да ходя и да му се представям за къф чеп съм му,аз си нямам приятели а не той...
Точно така! Значи ТИ отиваш и го заговаряш защото ТИ не познаваш никой и ТИ го харесваш. Той си има приятели, познати бла бла така че защо да те заговори? Немците не са като българите и изобщо не се надявай някой е така да дойде и да те заговори. Просто НЯМА да стане.Първоначално написано от MissMalibu
Защо не го питаш къде е еди коя си класна стая или нещо за училище? Може и да се бутнеш в него по коридорите и докато му се извиняваш за завържеш разговор... Или просто иди и му кажи че ти е направил впечатление... Тука са си свикнали момичетата да правят първата крачка така че няма да е странно.
Просто пробвай. Както ти казаха и по-горе - нямаш какво да губиш. Всъщност само можеш да спечелиш!![]()
Успех и не се предавай! Знам колко е трудно да си в училище в Германия пък дори и като знаеш езика. С всичко се свиква просто не ги оставяй да те променят или пък да те убедят че си нещо по-малко от тях.![]()
![]()
тъпа съм аз нз кво да му кажа добре утре го питам каде е стая еди коя си казва ми и сичко свършва всеки по пътя си пък ако тръгна да му се обеснявам,че съм нова в страната,че нз си кво,че ми бил направил впечатление него кво го боли ша ми бий шута и айде.Как нямам какво да губя,освен че ще се чуствам гадно ами и ще остана изложена.
![]()
![]()
не може ли да изчакам малко поне да видя дали ще прояви накъф интерес,че тъй ще му падна като гръм от ясно небе ...
![]()
тъпа съм аз нз кво да му кажа добре утре го питам каде е стая еди коя си казва ми и сичко свършва всеки по пътя си пък ако тръгна да му се обеснявам,че съм нова в страната,че нз си кво,че ми бил направил впечатление него кво го боли ша ми бий шута и айде.Как нямам какво да губя,освен че ще се чуствам гадно ами и ще остана изложена.
![]()
![]()
не може ли да изчакам малко поне да видя дали ще прояви накъф интерес,че тъй ще му падна като гръм от ясно небе ...
Не си тъпа, а си песимистка : )) Говори с него, няма как да стане иначе : ))
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Много бързаш. Направи първата крачка - заговори го и натам вече е лесно. Ще започнеш да го поздравяваш по коридорите и да му се усмихваш, после ако го видиш че седи някъде и чака някой примерно ще го питаш как е, какво става, после пак само ще се поздравявате, после пак ще го заговориш някъде... То не може всичко да стане изведнъж. Като за начало го накарай да те забележи и да разбере че съществуваш и ще видиш как ще се развият нещата. Може да се окаже че ти е супер противен след като си кажете 2 дум...
офф ся пък се сетих,че не мога да го питам за стая,щото те са обозначени идеално коя каква е ше земе да ма помисли за малумна![]()
някфи други идеи ??все още съм на мнение че да го питам как се казва е мн изтъркана идея нещо по оригинално тря да измисля плюс тва аз му знам името
![]()
Хубава ли си? Ако си, отиваш при него представяш се и го молиш да те изпрати до вас. Все ще намерите нещо да си говорите.Първоначално написано от MissMalibu
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва пък е прекалено някоя си никоя ще го моли да я изпраща
той се прибира с метро а аз не да няма да тръгне пеша
![]()
няма да те помисли за малумнаПървоначално написано от MissMalibu
ако е умен може и да се сети че го заговаряш за да се запознаете и може той да поеме инециативата да се запознаете : аз се казвам ...ала бала
![]()
![]()
СлаДуРчЕ ГоВоРи С ТоЗи КрасИф НеМеЦ![]()
сИг0рН0 щЕ Се ВлЮбИ В ТеБ 0т ПаРвиЯ ПогЛеД
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Бъди уверена все пак Българките сме едни от най - хубавите жени на СветаНяма от какво да се притеснявашш
![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
абее...и аз имам един ъъ..познат, който отиде в Германията
![]()
ии отначало викаше, че няа приятели и т.н., но после всичко се оправи, имай малко търпение и общувай повечко със съучениците си. А за тоя младеж (не знам какво намираш у тея шваби), заговори го беее...давай по-смело. Що да не те хареса? Някоя германка пойче ли ше го впечатли? Българките сме най-хубави
![]()
П.П. fenastz...омг![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
бРаВуУу иИ аСс тАкААа сИ мИсЛЯяЯ, сТрАхОтНуУу сЪвЕтчИиИиПървоначално написано от fenastz
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Иди при него и му кажи "извинявай, може ли да движа с теб, защото съм нова тук и не познавам никого".![]()
хора имам една новинано не е това което си мислите ама пак е свързано
вече си намерих няколко познати с които движим ама само до там,колкото до моита блондинка се същото си е освен,че днес както винаги пак я видях
поне мисълта,че не съм сама малко ме успокоява но най големия проблем все още ме тормози все още не мога да се реша да направя каквото и да било
а знаете ли кво се оказа...всъщност не е германец ами поляк
![]()
![]()
казва се Камил
![]()
![]()
и все още е толкова сладък
![]()
Нищо не прави! Не го заговаряй в никакъв случай.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Я бъди нахакана.... НЯкои момчета харесват много такива момичета !![]()
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Щом никой не те познава сега е момента да градиш нови впечетления. Гадно когато си новак, а дургите са се сформирали, но все пак хората не са чак толкова различни. Помъчи се да завържеш разговори с тях и включи малко женски хитринки. Разучи в какви извън класни дейности ходи момчето, от къде минава etc Направи така че "случайно" да се засичате и да те вижда по-често.
И аз смятам,че трябва да се запознаеш с него.Ако потръгне между вас ще създадеш нови приятелства с неговите приятели..поне така мисля...![]()
Уважавай Хитлер,носи свастики и ще те уважават. буу (*детенцето в подписа ми*)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами и аз смятам,че няма как толкова да губиш. Браво поне си си намерила приятели. Всъщност много ми стана интересно за училището титакива неща винаги ме привличат. Ще се повтарям но както другите казаха заговори го, изчакай малко време и така по наблюдавай когато той не те вижда за да видиш как се държи и т.н та поне да знаеш заслужава ли си,не всичко е външен вид.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.