здравейте..значи имам най-добра приятелка която много обичам и с нея се разбираме добре.Понякога се караме но това все пак е нормално та искам да ви попитам-тъй като искам да направя нашето приятелство по-силно..ми се иска да направя нещо за приятелката ми което да я зарадва например някакъв малък жест какъвто тя да забележи но незнам какъв..ще ви помоля за няколко идеи..предварително благодаря!!!
ами не съм наясно в еднополовите отношения
но най често по мъничките сладурски нещица вършат работа
аа сега наиш ли ко се сетих
много хубаво ще е да и подариш примерно
някой гердан който е на две части и да и подариш едната част като символ на вашето вечно приятелство
този гердан например може да е под формата на сърчице ддз помисли над това , трябва да е символ на приятелството ви и витаги да го носите айде ти си продължи ми мисълта ...
даа добра идея не се бях сетила за това..една друга приятелка ми беше подарила под формата на сърчице но ключодържател не гердан.. може и ключодържател да взема..под формата на сърце!
Ако искаш да заздравиш приятелството ви направи така че да не те забрави никога. Изкарай някоя ваша снимка в рамка, която примерно да сложи на бюрото си или някъде, където може да вижда. А след години да се сещате за хубавите времена, прекарани заедно.