.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно
    +1

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Някои хора не ги интересува какво става в тях докато пушат, а просто им харесва и го правят.Ти неможеш с тази статия да промениш кой знае какво.Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите..
    Определено. Всеки сам си решава сам дали да пуши или не. С тези надписи върху кутиите за цигари, всички теми, статии и съвети, че цигарите са вредни и причиняват какви ли не неща върху организма най - вече на пушачите, а и на тези, около които се пуши няма полза. Както каза danibebi
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите..

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

ако всички са като мен и не им пука особено .. няма надежда някой да ги спре
    FUCK-тически не ме интересувате..

Някои хора даже го правят само за да са интересни....

Супер фен Аватара на WaterLilly
    С удоволствие бих си гледала в паничката и не бих се дразнила от другите пушачи, стига да не ми осмърдите дробовете...
    А относно това, че на непушачите им се струва лесно да се спрат цигарите - true, true. Може да не е лесно да спреш (не знам и не ми пука, за ваша сметка си е, че сте започнали, не очаквайте съчувствие), но е толкова лесно да не започваш въобще. Стига да имаш характер, де.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Благодаря ти, че ни просвети.Надали на някой някога му е минавало през ума, колко силно цигарите увреждат организма...
    Въпрос на избор е.Има хора, които цял живот се стремят да живеят здравословно, а не доживяват дори 50.Има и такива, които от млади си пушат, пият и т.н. и умират на по 80-90, че и отгоре.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ами ти като пушиш не може да мислиш само за това а до няква степен свикваш и организма сякаш си го иска...

тва пък не го знаех ..

единствената цигара дето съм опитвал е от майка ми дет' един път ми даде да пробвам ... на 15 съм пък и не виждам нещо геройско и газарско с цигара в устата .. ама се тая де

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да ве,да ве,ше умрем млади,знаем,айде бегай от тука.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Да ве,да ве,ше умрем млади,знаем,айде бегай от тука.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен Аватара на dimi93

Re: знете ли какво става във вас докато си пафкате

Цитирай Първоначално написано от IRON661
    Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор

ДА! Знам всичко това! Но просто няма смисъл! Почнах на 14 сега съм на 16 не мога да спра иска ми се но не мога! Някак си НЕ МОГА! нямам воля знам колко е вредно и т.н. Ох как да го кажа не си на мое място няма как да знаеш!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: знете ли какво става във вас докато си пафкате

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от IRON661
    Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор

ДА! Знам всичко това! Но просто няма смисъл! Почнах на 14 сега съм на 16 не мога да спра иска ми се но не мога! Някак си НЕ МОГА! нямам воля знам колко е вредно и т.н. Ох как да го кажа не си на мое място няма как да знаеш!
    Кофти е да нямаш воля имаше един номер с цигарата и после като пушиш от нея има вкус на лайна супер гадно и се отказваш .... ама как беше ако се сетя ще ти кажа ..
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    О, горкичките, трудно ви е да спрете? Ми да не сте почвали бе! Никой не ви е наврял цигарата в устата и не я е запалил! Съжаление ли очаквате? Вината си е изцяло ваша. Знаете, че е вредно, и все пак започвате да го правите, дали от гъзария или сте се заблудили, че успокоявало нервите. Нямате ли достатъчно акъл в главата, че да съберете 2 и 2? Започнеш ли, ще ти хареса и ще искаш още. Затова не съм и почнала да пуша - знам, че после няма да спра.

Така. Нека ви обясня големия план. Както знаете населението на планетата нараства. И то много бързо. Цигарите са начин за намаляване на населението по-бързо, както и ограничаването му. Цигарите имат и друга страна - рак => кампании и изследвания =>още кинти за държавата. А забравихме ли и кинтите, които се печелят от самата продажба на цигари. Така че няма какво да се опитвате да накарате хората да ги спрат. Те (da big fishes) ще продължават да намират нови и нови "инвеститори", с помощта на които ще могат да си управляват малките империйки. Така че... С медии или другояче все ще се пуши.

(не ми обръщайте внимание, просто към 3-4 през нощта се хвърлям в безсмислени размишления)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си