- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- знете ли какво става във вас докато си пафкате
Определено. Всеки сам си решава сам дали да пуши или не. С тези надписи върху кутиите за цигари, всички теми, статии и съвети, че цигарите са вредни и причиняват какви ли не неща върху организма най - вече на пушачите, а и на тези, около които се пуши няма полза. Както каза danibebiПървоначално написано от danibebi
Първоначално написано от danibebi
ако всички са като мен и не им пука особено .. няма надежда някой да ги спре![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
С удоволствие бих си гледала в паничката и не бих се дразнила от другите пушачи, стига да не ми осмърдите дробовете...
А относно това, че на непушачите им се струва лесно да се спрат цигарите - true, true. Може да не е лесно да спреш (не знам и не ми пука, за ваша сметка си е, че сте започнали, не очаквайте съчувствие), но е толкова лесно да не започваш въобще. Стига да имаш характер, де.
Благодаря ти, че ни просвети.Надали на някой някога му е минавало през ума, колко силно цигарите увреждат организма...
Въпрос на избор е.Има хора, които цял живот се стремят да живеят здравословно, а не доживяват дори 50.Има и такива, които от млади си пушат, пият и т.н. и умират на по 80-90, че и отгоре.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами ти като пушиш не може да мислиш само за това а до няква степен свикваш и организма сякаш си го иска...
тва пък не го знаех ..
![]()
![]()
![]()
единствената цигара дето съм опитвал е от майка ми дет' един път ми даде да пробвам ... на 15 съмпък и не виждам нещо геройско и газарско с цигара в устата .. ама се тая де
![]()
Да ве,да ве,ше умрем млади,знаем,айде бегай от тука.
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от IRON661
ДА! Знам всичко това! Но просто няма смисъл! Почнах на 14 сега съм на 16 не мога да спра иска ми се но не мога! Някак си НЕ МОГА! нямам воля знам колко е вредно и т.н. Ох как да го кажа не си на мое място няма как да знаеш!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Кофти е да нямаш воля имаше един номер с цигарата и после като пушиш от нея има вкус на лайна супер гадно и се отказваш .... ама как беше ако се сетя ще ти кажа ..Първоначално написано от dimi93
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
О, горкичките, трудно ви е да спрете? Ми да не сте почвали бе! Никой не ви е наврял цигарата в устата и не я е запалил! Съжаление ли очаквате? Вината си е изцяло ваша. Знаете, че е вредно, и все пак започвате да го правите, дали от гъзария или сте се заблудили, че успокоявало нервите. Нямате ли достатъчно акъл в главата, че да съберете 2 и 2? Започнеш ли, ще ти хареса и ще искаш още. Затова не съм и почнала да пуша - знам, че после няма да спра.
Така. Нека ви обясня големия план. Както знаете населението на планетата нараства. И то много бързо. Цигарите са начин за намаляване на населението по-бързо, както и ограничаването му. Цигарите имат и друга страна - рак => кампании и изследвания =>още кинти за държавата. А забравихме ли и кинтите, които се печелят от самата продажба на цигари. Така че няма какво да се опитвате да накарате хората да ги спрат. Те (da big fishes) ще продължават да намират нови и нови "инвеститори", с помощта на които ще могат да си управляват малките империйки. Така че... С медии или другояче все ще се пуши.![]()
(не ми обръщайте внимание, просто към 3-4 през нощта се хвърлям в безсмислени размишления)