.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Мега фен Аватара на t0d1t0

как да накарам

майка и да не я търси... Постоянно ни се развалят плановете... Миналият ден почнах да я пипам,да я галя, а бе всичко което се изисква от мен... А след малко и звънят да се прибира... Всеки път е така..! Все няма време... Давайте някакви идеи! Отчаян съм от живота вече!!! Депресирах се от липса на секс...
    Станислава

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Може тя да казва на майка й да и звънне,за да не правите секс,може да не иска....
    Поговори с нея, да се обади на майка и и да каже,че и пада батерията да го изключи и готово.... За всичко си има начини!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    На колко е приятелката ти?
    много основателен въпрос... и ни разкажи малко повече за момичето, за да ти кажем ние какво съветваме

Мега фен Аватара на t0d1t0
    16 и нещо вече... А бе големичка си е А и за телефона... 1 път се изключи докато бяхме в 1 село на гости ... Иииииии направо настана 3та световна
    Станислава

Град
    В Нас :)
    ми поговори с момичето кажи и, че нетсава така и готово
    Ако е гарга, да е рошава !

Срещайте се по светло като им е такъв проблем на смахнатите и родители. Задължително говори с нея също така...

Супер фен Аватара на Passi0n
    о малееееее

Голям фен
    излизайте по -рано, знам че е тъпо, но нека тя се разбере с някоя фр и да каже че излиза с нея или че ще сте цяла компания някаде на кафе !!! лъжата никога не води до нищо добро!!! (това е само опция зависи от доверието и отношенията им)... може би тогава родителите и ще бъдат по спокйни

Град
    [На Метри От Земята]
    поговорете си.. все пак тя е вече голям човек не може да прави всичко каквото и наредят.. според мен де
    Просто аз

Абе използвайте си въображението, могат да се измислят много неща стига да искате

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре де родителите й познават ли те?? Знаят ли, че тя е с теб?? От какво се притесняват от това, че не те познават лично или от това какво ще й направиш ак осте самички??

eeI t1pp4o kaJii i ... maIkati me pritesnqq ... m0lqte mily naprawi ne6to po waprosa.... i towa e .. kakw0 powe4e

ako ne iztrqskai go w zemqta i q iznasili
    [baziikam se]
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Фен Аватара на loffgame
    ..."Аз тръгнах да я целуна и в същият момент чух мелодията на gsm и. Мамка му ! Пак майка и ! А толкова бях репетирал ! " Сори мен ама се разлигавих !

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    da znae6 4e si qko0 precAkanN pi4 nai dobre govori s neq da govori s maikai ina4e skoro nema da se e**6
    s0 dEamN cRazyyYy...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    говори с нея .. тяхните познават ли те?Ако не запознайте се,пък и на 16 и нещо мн из късо я държат нека поговори с майка си за някакъв вечерен час.. и през тва вр да не я притесняват(освен ако не е нещо спешно),за да си знаете до колко часа сте заедно и да си направите сметка кога ще излизате и какво е правите.

Айде успех!

п.с. ти на колко си?

Цитирай Първоначално написано от KpbCTHuKbT
    Абе използвайте си въображението, могат да се измислят много неща стига да искате
    +++

От колко време ходите, познаваш ли се с майка й?!? Оточнаявай малко...иначе какво да се направи. Стоиш си на сухо щом не говориш с приятелката си !

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си