.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от InFiNiTy7
    Благодаря много на всички! Имам още един въпрос ако след акта в презерватива има предеякуационна течност от нея може ли да се забраменее или е нормално да остава в презерватива?
    Тя няма как да мине през презерватива! Мисли малко бе деба!
    Westside rollin' all day, every day

Лелеле поколението затъпявааааааааа. Стига бе каква информация събирате. Боже , боже. Що не извикаш някой да ти покаже нагледно как става половия акт. Секса се научава с практика , така на теория и да четеш и да не четеш, все в "задни части". Като се стигне до сношение се забравя всичко и само импровизация. Та за презервативите аз лично предлагам Спортекс Лайт. А колко време продължава?!? При мен беше около 40-50 мин. и не свърших от съображения за сигурност (лапешка работа,бе). Ай успех в секса и без скъсани кондоми

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Оставете момичето на мира бе д**а!
    Скъпа и аз се информирам по тази тема защото и моят първи път сигурно ще е скоро. Искам да попитам и тук ако може.Когато момчето усети че ще свършва си го вади и навън ли свършва? Смисъл със стимулиране с ръка ли стига до края? Извинявам се ако преча на авторката,но в другите форуми не ми писаха свестен отговор

Хайде кажете

Може да свърши и вътре в презерватива. Отвън е със стимулиране,да. Аз предпочитам да свършвам извън момичето на гърдите й...някак си по ме кефи Ай успех с първия път и да кажете как е било!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Четох че след първия път може да ти тече кръв по малко? Вярно ли е?

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от majestic001
    А бре момиче стига пита глупости. Родители немаш ли си да ти кажат кога е добре и да ти обяснят всичко. Ебат се хората поне от 15 години, а ти тука разпитваш непознати само ти да се смеят ! Лапай курци, прави анален,вагинален и турски прави на никой не му дреме ! Прави каквото ти е кеф намираме се в свободна държава !!!!!
    Тъп пернишки селяндур ... така ли се говори на момиче бе !
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

А нормално ли е да тече кръв и колко време след това?

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от BibiKome
    А нормално ли е да тече кръв и колко време след това?
    Еми по принцип тече само докато те отвори после би трябвало да спре освен ако както казваш имаш нередовен цикъл и да сте олучили лош момент
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Лично на мен ми се струва, че все още не си готова да направиш тази важна стъпка, но избора си е твой. Сега по въпросите ти:
    Презервативи- Дюрекс; Не е използвал пръсти, има си пенис за тази работа; Болка- поносима; Времетраене- подготовката бе много повече от същинската част.

Град
    Rousse
    Bqh pochti na 20 kogato go napravih za parvi pat.Prosto togava se pochuvstvah gotova i edin den prosto super mn mi se priiska da go napravq tochno s tozi chovek i ne sajelqvam.Ne me e otvarql s prasti.Bolka imashe nqma drug nachin, no ne e nesshto koeto ne moje da se prejivee.A za prodaljitelnostta da ti kaja ne beshe mn kratko.Moje bi 40min, moje i poveche da e bilo.Prosto trqbva naistina da si sigurna che go iskash zashtoto ako se kolebaesh mozaka ti izprashta signali na tqloto i vaginata ti prosto ne pozvolqva na penisa da vleze i e dosta bolezneno.Sled parviq pat nai-veroqtno pak shte te boli.Pone oshte 5 pati kato pravish sex i shte te boli otnachalo pone.Pri povecheto momicheta e taka.

мии ниее "работихме" известно време с пръсти но мисля, че си ме отвори с оная му работа така мисля..
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си