- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Рецепта
Нека си направим празнична трапеза мили ,
аз ще готвя !
Липсващи надежди за основно и човешка плът като десерт
Захаросано ще погълна късчета от твоята душа ….мармаладено се стича твоята кръв по моята плът….Искам да те преглътна с подсладени сълзи , нима не е безбожно колко вкусен ще си ти.
Леко страшничко звучи любими но умирам аз от глад … надеждата която ти ми даде някак си не ме наяде
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
може и така да е не споря
Шапкарю .....
Ако се постараеш малко повече в подбора на думи ще станеИначе поздрав за идеята !
![]()
Нещо ви става на вас двамата със Scion.
Едни мухали,кървища,органи.Има нещо общо със смяната на времето сигурно.Не,че нещо ви сравнявам-няма начин.Но плод на какво ще да са тези мисли?![]()
Скрит канибализъм???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
муахаха, стига бе, какво набедихте сега![]()
аз съм на политическа вълна сега![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
бил ли си така загорял че да искаш да усетиш всяка една част от тяото на партнйора сиПървоначално написано от MartyParty
може би това се има предвид
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
хах идеята на тези няколко реда не трябва да е мрачна а по скоро нежна и никак не е като на ScionOfStorm (нямам право да сравнявам моите глупости с неговите неща)
Тези редове просто са написани в момент на скука а не поради причините които изтъкна колегата Хасковлия![]()
Шапкарю .....
Опазил ме Бог,не!Първоначално написано от padnaloblak
Или ако искам да го усещам този някой,няма да си го представя така.Май ни се разминават представите за нежност.
![]()
(аз съм женско,мосю облак ,ако не възразявате)
Харесва ми последното изречениеКато цяло ако се поработи може да стане доста сполучливо
И аз наскоро в момент на скука написах едно стихотворение, но ме е страх чак да го пусна като гледам какви сте хиени!!
![]()
![]()
![]()