- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволявате ли се?
Ами не знам дали има такава тема, не ми се разглеждат 500 страници... Таа - самозадоволявате ли се? Аз да си кажа честно- да , девствена съм, и с пръсти се самозадоволявам.А пък с душа си го слагам отдолу (но не го докосвам до интимните части) и водата ми пръска и повярвайте ми усещането си заслужава.Не мисля, че има нищо срамно в това.Таа чакам мнения![]()
^^ The Dreamer ^^
всички го правят
Ако е гарга, да е рошава !
на http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145442 , нали си женско?! Що не потърсиш малко, на следващите страници имаше теми! А и тези 500 страници не са толкова , след към 300 почват темите! Бахти случая, само flood-вате!![]()
Станислава
Не повече от 2 пъти на седмица, че иначе се занемарява ебането...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ми начи сайта се каа teenproblem.net така тиин какво е това мисля че се водеше 13-19 год
нещо такова
според тебе моиш ли да получип толкова пъти секс колкото искаш едва лимн ясно че всеки се самозадоволява то си е нужда
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
24/7
че то кой не го прави??![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ти прайш ли го ?
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
автора има едно мнение което ще рече че е момче което се възбу жда като пише такива простотии![]()
"Секса е за слава,чекията за удоволствие!" - както се беше изразил един бележит простак в подобен форум![]()
Westside rollin' all day, every day
Не. Имам раздвоена личност и правим секс.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Самозадоволяването е път към перфектния секс. Ако сам не разбереш каде да се пипнеш та да си доставиш удоволствие, как друг да налучка? Нали трябва да го насочиш на някъде. Пък и не по всяко време може да правиш секс. А винаги когато пожелаеш, може да се барнеш сам/а
![]()
![]()
![]()
Ми да.С пръсти,с ръце, с крака квото падне.![]()
![]()
/ми то тва е като водата ще умреш ако не го напраиш поне 1път на седмица![]()
ако некои пита аз пия мноо вода
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Крещящо си тъп Саше
Първоначално написано от cybersound
колко такива теми ще има :P
Просто аз
Е,да.Разбира се.
Първоначално написано от Belair
+1Първоначално написано от time2rock
![]()
'Ного ясно, че всички го правят...
След седмата бира всички са еднакви!
Не само 2-ва пъти ден понеможе като има време Сутрин,обед и вечер.И за следобедна закуска може