- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [една дълга тема за хора със дълги мозъци]
Напротив, точно това е "модерно" сега.Първоначално написано от Functional1Neighbour
Не ти ли прави впечатление, че всеки тийнейджър е недоволен от връстниците си.
Всяка втора тема е, че момичетата са материалистки, а момчетата търсят само секс.
Само не мога да си обясня едно нещо - всеки тийн плюе срещу останалите. Тогава, кои са днешните тийнейджъри, които са така масово освирквани?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мислиш ли, че като написа тази тема, ще се промени нещо?То поне да я беше написал грамотно...
+1Първоначално написано от littlebaby
И мен както всички НЕдеградирали ме дразни да видя някой играч на 13-14 години да помпа бира у 10 сутринта.А ако са и смъкнеЖи нема да коментирам повече..Очевидно ще става и по-зле , няма кво да се направи .
грамотно?Първоначално написано от littlebaby
добре.
грамотен пловдивчанин.
провинциалист.
спирам
тук.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Всичко стана една скапана мода .. нищо ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не е дългаПрав си и за гангстерите мноо ме изкефи
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
копнах си труда просто![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Не може да си на 13... защото и ти си човек от днешната младеж и ти си пропаднал донякъде.. тъй де и ти пиеш бира в парка и т.н мани тия филми ... и едва ли си толкоз примерен по думите ти... пък и едно 13 годишно хлапе, не може да изкара такова разсъждение... просто защото в главата му щъкат други работи.. далеч от тези... жалко, че хората ти повярваха.
Просто коментар.. нищо лично*
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
щом си казал.
задник съм.
Най-големият проблем на българите е това, че само мрънкат. Постоянно оплакване и никакви действия... направи си деца и ги възпитай по различен начин.
![]()
Прекалено черноглед поглед имаш върху младежта, макар че всеки ден се убеждавам все повече и повече в деградацията, и в правотата ти. Не разсъждаваш съвсем правилно, но това е от възрастта - ще минат години преди да изградиш що-годе обективно мнение. И все пак, евала, че не те е обхванала апатията.
Не си първия,нито последния който някога е мислил така.
За съжаление мисълта че никой не си мърда пръста понеже не може/иска и това ни кара да бъдем черногледи..
И с право.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.