- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- РД на приятелка-как да си издеиствам пускането ???
Проблема е следният:една съученичка има РД и иска да ни събере в тях за петък вечерта и в събота да си отидем.Големият проблем е , че майка ми не иска да ме пусне под претекст , че не познава никои от класа ми.На 16 съм (почти ,ако има значение въобще).И така пък и вуйчо ми е доста зле настроен към преспиванането в чужди къщи.И въобще откачам.Няма с кого да я запозная от класа , понеже никой не живее близо до нас.А има 1 причина , която ме кара да искам толкова много да отида.И тя е , че има 1 момче от нашия клас(сигурно много жалко звучи), което мисля че харесвам по някакъв начин и смятам че в такава атмосфера би могло да се получи нещо.Моля ви помогнете ми как да убедя мама.Разчитам много на вас!!!
![]()
![]()
![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
помоли я отново .... и после отново ....
хаха еми кажи й че родителите й ще са там или поне маика й, ако тва е причината да не те пуска![]()
Ем врънкам ги 1 месец преди това...
начин 1 (или план А =дд ) . . мазня им се хахаха..
чистя, шетам хаха.. ОПРАВЯМ СИ ПОНЕ ДРЕХИТЕ
ии така..
немога да мия чиний или нещо подобно,тъй като съм хиипер непохваТна и всичко чупя или изтърваммголямо шоу съм ..
![]()
![]()
![]()
![]()
..ако ли не стане минаавам на план Б .. ахах
- карам се с тях постоянно . .заплашвам ги хахаха... или поне опитвам![]()
![]()
![]()
![]()
. . ако вече и тва не стане. . . .
минавам на план В. .
- започвам да им се обясняям колко мн е важно за мен и за моята дружка.. че ше и е мн мъчно ако АЗ точно не отида..
..че след тва ше помагам 68484 години..даа,доживотно (не,че си вярвам или те "случайно" ми вярват , ноо поне струва си да опитамнали така?! хахаха ) бля бля бляя.....
абе поне при мен с някой от тея всичките варианти помагат хаха..![]()
Не знам, не мога да ти помогна, мойте родители не са тлкова сприхави и навсякъде ме пускат и не съм имал подобен проблем.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]