.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Фен
    Град
    sofia

РД на приятелка-как да си издеиствам пускането ???

Проблема е следният:една съученичка има РД и иска да ни събере в тях за петък вечерта и в събота да си отидем.Големият проблем е , че майка ми не иска да ме пусне под претекст , че не познава никои от класа ми.На 16 съм (почти ,ако има значение въобще).И така пък и вуйчо ми е доста зле настроен към преспиванането в чужди къщи.И въобще откачам.Няма с кого да я запозная от класа , понеже никой не живее близо до нас.А има 1 причина , която ме кара да искам толкова много да отида.И тя е , че има 1 момче от нашия клас (сигурно много жалко звучи), което мисля че харесвам по някакъв начин и смятам че в такава атмосфера би могло да се получи нещо.Моля ви помогнете ми как да убедя мама.Разчитам много на вас!!!
    Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
    ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html

помоли я отново .... и после отново ....

хаха еми кажи й че родителите й ще са там или поне маика й, ако тва е причината да не те пуска

Повече от фен
    Ем врънкам ги 1 месец преди това...
    начин 1 (или план А =дд ) . . мазня им се хахаха..
    чистя , шетам хаха.. ОПРАВЯМ СИ ПОНЕ ДРЕХИТЕ ии така..
    немога да мия чиний или нещо подобно,тъй като съм хиипер непохваТна и всичко чупя или изтървамм голямо шоу съм ..

..ако ли не стане минаавам на план Б .. ахах
    - карам се с тях постоянно . .заплашвам ги хахаха... или поне опитвам

. . ако вече и тва не стане. . . .
    минавам на план В. .
    - започвам да им се обясняям колко мн е важно за мен и за моята дружка.. че ше и е мн мъчно ако АЗ точно не отида..
    ..че след тва ше помагам 68484 години..даа,доживотно (не,че си вярвам или те "случайно" ми вярват , ноо поне струва си да опитам нали така?! хахаха ) бля бля бляя.....

абе поне при мен с някой от тея всичките варианти помагат хаха..

Град
    София
    Не знам, не мога да ти помогна, мойте родители не са тлкова сприхави и навсякъде ме пускат и не съм имал подобен проблем.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си