.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Оф .. помощ ;(

Здравейте всички!
    Вече ми се реве .. Писнало ми еее!! Разбирате ли?!?!
    Проблема е доста дулъг .. ще го обясня на кратко :
    В криза сме, но не и моето семейство . Обикновенно имаме пари в банка, които всеки месец растат, майка ми и баща ми са безработни и получават помощи .. Парите в банката са много да отбележа .. Никога не са ме лишавали от нещо .. Понеже живея и уча в град на 200 километра от тях те всеки месец ми изпращат пари и когато не ми стигат винаги ми пращат допълнително ..
    НО наскоро нещо се променииииии ;@ Майка ми искаше да почва работа и замина на командировка също далече от тати и сестра ми .. Та тати и на нея и даваше пари всяка седмица .. от тогава просто е някакуф ужас.. обаждам му се .. \"така и така .. тате парите ми свършиха \", а той ми отговаря както никога преди \"за какво ги похарчи\" и като му кажа \"малко ли дрехи имаш? защо са ти тия работи .. миналия месец похарчих сума пари за дрехи сега още...\" с ужасен и много сериозен глас. И от седмица някъде аз ужасно много се ограничавам .. Да отбележа за мен е много трудно понеже те са ме лигавили и глезили много..
    Онзи ден някфа брошура в даскало имаше за занималня.. обадих се на тати да му кажа че искам да ходя понеже имам затруднения с езика ... а той отново ми отказа ужасно грубо.. добре айде ... се 1.. занималня .. уроци .. няма значение ще си уча вкъщи ..
    А преди 3 дена имаше някаква екскурзия и им се обадих да им кажа че искам да ида .. и екскурзията е само 80 лева мамка му ;@ + 50 джобни - 130 лв .. а той направо я затри като нищо .. каза \"не сме говорили .. ти винаги в последния момент ми казваш нещата .. НЕ няма да ходиш\" .. добре какво става забогааа?!!?!?!?1 не са шибаните парии ;@ знам го .. защо ми отгъжват постоянно ;( ;( всичките ми приятели ще ходятт of ;( ;( по принцип мога да го убедя като се раcрдя и разтръткам .. обаче мисля че вече трябва да се държа по зряло затова ще избегна тоя вариант ... ;[ ;[[[[
    кажете ми според вас на какво се дължи бързата промяна в държанието му ;( ;( .. нищо нередно не съм правила .. Отличничка сам .. не е успeха в даскало .. не правя нищо нередно ;(

P.P.
    1. Мерси за мненията ви.
    2. Знам че грешки .. просто не ми е до тфа в момента..
    3. МОЛЯ без тъпи коментари .. Които има отрицателно мнение .. запазете го за себе си ;x и до това не ми е...
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Град
    София
    Еми замисляла ли си се, че може би вече не сте толкова богати, все пак за какво и е на майка ти да работи, ако си имате както ти казваш достатъчно пари. Все пак сме в криза. Пък и може да са ги изхарчили за нещо по-важно от прищявките ти.

Мама започна да работи,защото майченството и свърши..
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Искам само на 1 въпрос да ми отговориш ... На колко години си?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    BurgasS
    ще пропуснеш.. няма да ти е първата нито последната екскурзия

Град
    Near To Hell
    На колко си?
    Можеби са се замислили,че не трябва да те глезат за това са те ограничили малко!!
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен Аватара на ameli
    ако си на повече от 16 можеш да работиш и да изкарваш поне джобните си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен
    Една екскурзия,голяма работа.Миналата година аз също пропуснах една.Наистина,замисли се дали наистина имате толкова много пари,все пак каза,че учиш на 200 км от тях.Незнаеш какво става там.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    на колко си?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    въпроса за годинките е точен... идва на ред въпроса "Какво ше ти стане ако не отидеш на екскурзията" и "Защо си мислиш, че не искаш много пари?"... за малко да забравя "Защо си така заблудена, че тебе криза не те лови?"

сега точите баща ти от 2 фронта..нормално е да те резне за някои неща...но според мен вашите си имат проблеми за които не знаеш...поговори с майка си примерно..поинтересувай се..семейството ти е на 1 място..после скапаната екскурзия
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Ами ще свикваш с по-малък бюджет.
    Просто няма начин "кризата" да засегне всички други освен вас,сеш' се?
    Все пак един ден и ти ще работиш и ще се издържаш сама.
    Тогава как ще изкарваш с една заплата,а?
    Няма вечно да висиш на врата на тати я..

Да проблема явно го осъзнаваш, като малка са те лигавили доста дрехи и така нататък. Но само ще ти кажа че парите не са вечни, можеби кризата е ударила и вашето семейство. Разбери баща си защото точно в този момент когато парите не достигат и детето ти постоянно ти натяква че иска глезотиики става Изнервяща ситуация.

Незнаех че в държавата ни живеят толкова Рокфелер семейства....Съобразявай се момиче,прави си сметка ...какво са 130 лева за екскурзия...еми незнам какво да кажа...малка и разглезена а и ти сама си го казваш..просто се научи да се съобразяваш и да се поставяш на мястото на майка ти и баща ти,защото едва ли си се запитвала колко са тея пари в банка....ама нали знаеш те не са вечни и рано или късно ще свършат

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тотална лигавщина! Нямам какво повече да кажа...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

Re: Оф .. помощ ;(

Цитирай Първоначално написано от tfoitakuchka
    и екскурзията е само 80 лева мамка му ;@ + 50 джобни - 130 лв ..
    само 130..мамка му ;Sss
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    само 130..мамка му ;Sss
    :\

А ти знаеш ли, че някои хора нямат и това, което ти имаш ... Замисли се по въпроса и мисли не само за себе си

Кво да ти кажа, лигаво глезанче? Хората се лишават от толкова много неща, а такива като теб с лопата да ги ринеш. Лигли, които не са изкарали нито стотинка в живота си, а знаят само да харчат и да искат. Много ядове ще има да береш по-натам в живота...

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от xXmagisXx

А ти знаеш ли, че някои хора нямат и това, което ти имаш ... Замисли се по въпроса и мисли не само за себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си