i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Такааам... какв0 да направим по въпроса - първо започвам с това че пита кога си казал че си бияч и на следващия ред в предните коментари се виждат чисти примери - няма да цитирам.Второ със заплахи няма да стигнеш до никъде - личен опит.Трето кой клас си ?Четвърто - няма по силен инстинкт от това да се биеш за момиче... затова лично аз когато някой прави и най малки проблеми за връзката ми просто ставам обличам се в дрехи които позволяват лесно вдигане на краката до височината на средностатистически човек.. подсвирквайки си навивам тренировъчните бинтове отивам.. и дори да е със 5-6 човека аз да съм сам му казвам.. "Ако имаш някав проблем давай да го разрешаваме.В твой интерес е да е с думи" е обиновено не става с думи.. тогава следва чист бой 1 на 1 и победения се отдръпва... досега това действа безотказно и в близката 1 година никой не се е опитвал да ми пипа приятелката... нарицателно се получи че с мойте аверки тряя се внимава.Та мисълта ми е : представи си че тя къса с теб отива при него тръгват.. ( не ти ли кипва от вътре не искаш ли да отидеш и да го зариташ ? ако не значи си от оня тип страхливци които се притесняват за хубавото си личице... ако пък отвътре пулса ти достига 200 удара в секунда тогава си изпитал онова за което споменах - Няма по силен интинкт от това да искаш да се биеш за женска - това е остатък от животинското в нас ! И помни важно е да има 1 бой.. - победения губи и толкова без по нататъшни истории ! Това е думите не действат в такива ситуации - трябва да защитиш връзката си като мъж ! Там където живея се научих че за да те уважават се налага да сриташ няколко задника и то здраво без да те е страх да удряш колкото може по-силно - не 2 шамара и някой а ви разтърве ! Сега се обличай навивай някакъв бинт (може и да не е професионален като мен) някакъв да е там да имаш нещо на ръцете и отивай да му сриташ задника на този ! Успех !
Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !