.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Nqkude Iz Sofiq

в мен ли е вината

Здравеийте.
    Проблемът ми е там,че приятелката ми,с която се познаваме от 5 години и с нея всичко беше перфектно до миналата година.Какво стана нз,започнах да крия някой неща от нея.Тя отвреме на време се държеше ужасно с мен,все едно съм някакъв парцал С нея сме от 5 клас заедно.Миналата година в класа дойде ново момиче.С нея странахме много близки а с другото момиче с е скарах.Тя си мисли че другото момие прави интриги и ни скарва.А аз просто не и бях казвала някой неща,онова момиче незнаеше и и казваше.Преди няколко дена се бяхме разбрали да ходим на боулинг преди даскало но без нея.Аз и казах че с няколко човека ще ходим на боулинг,а с момичето другото се бяхме гушнали.Тя ми каза:Ако искате зад боулинга ходете аз съм ти много убидена.
    Тя ми се сърди защото съм била по близка с нея,а тя не иска и ми постави ултиматом или нея или другото момиче Дайте съвет какво да направя.
    Момичето,с което се познавам от по-дълго време винаги е правила много неща за мен,винаги ме е подкрепяла,другото също но не чак толкова колкото първото.И двете ценя много и незнам какво да правя

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Поговорете и открийте решение, удовлетворяващо и трите. Иначе може момичето, което познаваш от 5 години, да ревнува Но имай предвид, че приятелство за 5 години не трябва да се губи...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    стой си със старата приятелка
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Само ще ти кажа, че човек, който сяда на два стола накрая пада на земята... Помисли на кой "стол" искаш да седнеш

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Само ще ти кажа, че човек, който сяда на два стола накрая пада на земята... Помисли на кой "стол" искаш да седнеш
    Мъдро. И аз ще се замисля над това.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: в мен ли е вината

пфу .. почти нищо не разбрах от темата ти ..
    .. ще ти копна само това, което горе долу разбрах ..

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    започнах да крия някой неща от нея.
    груба грешка ..

Тя си мисли че другото момие прави интриги и ни скарва.
    логично е така да си помисли ... А не е ли точно така?? Дошла е новичката и ти си решила да зарежеш старото и да се хвърлиш на новото ..

Момичето,с което се познавам от по-дълго време винаги е правила много неща за мен,винаги ме е подкрепяла,другото също но не чак толкова колкото първото.И двете ценя много и незнам какво да правя
    мисля, че това ти е достатъчно да си направиш сама изводите коя да я бъде и коя не ..

аман от сърцераздирателни истории с ''приятелства'' между момичета... тая предала оная, оная направила еди кво си, баси и кифлите значи
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Цитирай Първоначално написано от impassive7
    аман от сърцераздирателни истории с ''приятелства'' между момичета... тая предала оная, оная направила еди кво си, баси и кифлите значи
    Хехе надявам се не слуша чалга и не познава половината град

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: в мен ли е вината

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    пфу .. почти нищо не разбрах от темата ти ..
    .. ще ти копна само това, което горе долу разбрах ..

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    започнах да крия някой неща от нея.
    груба грешка ..

Тя си мисли че другото момие прави интриги и ни скарва.
    логично е така да си помисли ... А не е ли точно така?? Дошла е новичката и ти си решила да зарежеш старото и да се хвърлиш на новото ..

мисля, че това ти е достатъчно да си направиш сама изводите коя да я бъде и коя не ..
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си