Цитирай Първоначално написано от faithhh
От известно време излизам с момиче , много е харесвам.Една от моя клас се познава с нея и е сложила слухове , че излизаме (което е вярно) и половината от моя клас ми завиждат.Попринцип аз съм по затворен в училище не съм създавал проблеми.Един от моя клас дето е с 10 килограма по голям и по нацепен само пише на гаджето ми как може да излизала с мен , дали иска и 2мата да излязат. А ТОВА НАПРАВО МИ ДИГА КРЪВНОТО И ЩЕ ГО РАЗГЛОБЯ НА 5 ПАРЧЕТА. Съжелявам ама направо ще гръмна ся съм на 3та клавиатура (2 счупих от яд) Проблема е , че малко трудно ще стане (по рядко съм навлизал в сериозни боища) и искам съвет какво да направя от вас. А ако има съвет (поговори с тоя да те остави) направих го 10 пъти.
Ето какво му писах в импулс на латиница : #
Fonk

12 Oct 2009, 21:20
abe bratle kfo se muchish i kfo e gavrish be az si izlizam s neq tq s teb da ne mislish che iska da izleze s teb. Zemi si nameri momiche vmesto da gavrish drugite aide che sme ot edin klas da ne se karame, Oshte ot minalata godina ti ne me haresvash ama ne te draznq nali? Az sym si az , ne si pokazvam istinskata sushnost v daskalo shtoto tam se hodi da se uchi i ako iskam shte izlqza s madonna ama nqma drug da mi se burka.
ъъъ... ако нямаш вяра на момичето - заплашвай го, бий го... тя ако ти е вярна, няма да се занимава с него.. а ти - ти го игнорирай, щото колкото повече му се периш, толкова по-голям кеф му доставяш