Такааам... какв0 да направим по въпроса - първо започвам с това че пита кога си казал че си бияч и на следващия ред в предните коментари се виждат чисти примери - няма да цитирам.Второ със заплахи няма да стигнеш до никъде - личен опит.Трето кой клас си ?Четвърто - няма по силен инстинкт от това да се биеш за момиче... затова лично аз когато някой прави и най малки проблеми за връзката ми просто ставам обличам се в дрехи които позволяват лесно вдигане на краката до височината на средностатистически човек.. подсвирквайки си навивам тренировъчните бинтове отивам.. и дори да е със 5-6 човека аз да съм сам му казвам.. "Ако имаш някав проблем давай да го разрешаваме.В твой интерес е да е с думи" е обиновено не става с думи.. тогава следва чист бой 1 на 1 и победения се отдръпва... досега това действа безотказно и в близката 1 година никой не се е опитвал да ми пипа приятелката... нарицателно се получи че с мойте аверки тряя се внимава.Та мисълта ми е : представи си че тя къса с теб отива при него тръгват.. ( не ти ли кипва от вътре не искаш ли да отидеш и да го зариташ ? ако не значи си от оня тип страхливци които се притесняват за хубавото си личице... ако пък отвътре пулса ти достига 200 удара в секунда тогава си изпитал онова за което споменах - Няма по силен интинкт от това да искаш да се биеш за женска - това е остатък от животинското в нас ! И помни важно е да има 1 бой.. - победения губи и толкова без по нататъшни истории ! Това е думите не действат в такива ситуации - трябва да защитиш връзката си като мъж ! Там където живея се научих че за да те уважават се налага да сриташ няколко задника и то здраво без да те е страх да удряш колкото може по-силно - не 2 шамара и някой а ви разтърве ! Сега се обличай навивай някакъв бинт (може и да не е професионален като мен) някакъв да е там да имаш нещо на ръцете и отивай да му сриташ задника на този ! Успех !