- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На майка му "питката"...
На по - редовните трябва да им е ясна горе-долу моята история с пича, с който се виждаме по отбивките само. След последното му супер гадно държание не се бяхме виждали известно време. Накрая, 'щото съм мека мария му звъннах, само да го чуя. Защото се бях зарекла, че повече няма да го виждам, а ако го видя няма да му правя повече свирки. На въпроса. Седя си аз тази вечер и си пиша темата по биология и той ми звънна. 10-тина минути общи приказки и стигаме до това как отивал да си вземе колата и ако съм искала да дойде да се видим при което провеждаме следния разговор:
Аз:Ами виж, не искам да си пилеем времето и да дойдеш, само да те разкарам и накрая да си идеш сърдит... няма да стане както обикновено става... (да се разбира, че няма да му правя свирки).
Той:Защо, какво се е променило?
Аз:Ами... не искам, разбираш ли... не ми се занимава с това, не искам..
Той:'Ми да бе, то т'ва е 'баси нерентабилната работа, няма хляб в тоя занаят, зак'во ли изобщо да го правиш... (и ми се хили някакъв)
Аз:Ми да, явно няма...
Тойпрекъсва ме)Т'ва е 'баси пазарлъка тука 'дето стана... Все едно е кой знае какво...
Аз:Не ме карай да казвам неща, за които после ще съжалявам
Той: Кажи де, стига прави детски работи та да ме дразниш само
Аз:Ми ти си човека на пазарлъците всеки път като ми писне да правя... каквото правя и ти започваш "айде още малко, айде още малко"..
Той:Ами ти като не знаеш кога какво и как да правиш аз нямам вина за т'ва
Аз: Ем съжалявам като, че не съм достатъчно опитна та да ти върша работа...
И тук той ми пожела приятно и кракто писане на темата по биология, пуснах му още някоя злобна забележка и си пожелахме спокойна вечер. Ъм... съвет да искам - няма, то всичко се вижда и си е ясно. Предлагам просто да ме заплюете, че сте си загубили времето с моята тема или да оплюете него, че е такова нищожество. Мерси за вниманието!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
"Той:Ами ти като не знаеш кога какво и как да правиш аз нямам вина за т'ва .. "
само за тази реплика повече дори не бих го потърсила ..![]()
Това е ужасно как можеш да м упозволяваш така да ти говори за какъв се мисли ..
Пък и ти .. за какво м усе връзваш ии му ги правиш след като нищо не се оценява от негова страна!!!
тцтц ..
![]()
Извод: Не се занимавай повече с него по никакъв повод ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като не му харесват свирките - да си прави сам, бе ! Ебахти дебила.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като гледам е получил достатъчно и до такава степен не му пука, че даже не мисли като говори и не го интересува какъв ще е крайният резултат.
Уау ама тоя пет пари на дава за теб .. тцтц .. въобще да не си го потърсила повече ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Просто аз
леле ебати боклука е тоя![]()
![]()
![]()
![]()
демек ходиш по отбивките на основните пътища или как да го разбирам тва?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
"Защото се бях зарекла, че повече няма да го виждам, а ако го видя няма да му правя повече свирки."
Противоречиш си ! Избери - или спираш да се виждаш с него, изтриваш му номера и т.н. Или продължаваш да си се виждаш с него и всичко да си е по старо му, средно положение няма. Но пък ако ти харесва да се унижаваш по този начин - продължи да се виждаш с него !
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Намери някой нов,на когото да правиш свирки,эа да намериш отново душевния си мир.
[size=7][b][u]fosse cos
Не очакваш това, знам. Все пак ще ти го кажа - не си заслужава дори да мислиш за него.
+1Първоначално написано от Presley
![]()
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
Ходи, ама не приема критика. И когато човека си каже, че не му харесват свирките, тя хвърля вината върху него, защото пък тя нали е принцеса и не трябва да се казват лоши неща за нея.Първоначално написано от kidwestern
сам да си прай свирки като е толкоз недоволен![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Майната ти и на теб тогава! Не става въпрос за критика. Аз съм задоволила всичките му приемливи прищявки (въпреки че в този случай е много под въпрос кое изобщо е приемливо), позволила съм му да ме унизява сякакси и той да иска още...Първоначално написано от lubomirky
Аз уж четох предната тема, ама не мога да си спомня, припомни ми, моля те:Първоначално написано от babity
Поради що изобщо си била с него?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В началото беше идеята, че може да излезе нещо свястно в крайна сметка. После видях, че няма да стане и се примирих да го виждам просто за да си подхраня самочувствието, с мисълта, че след като има кой да се прежали, значи не съм толкова зле. После той замина за САЩ, аз го ударих на чувства, защото не знаех, че е заминал и мислех, че просто ме игнорира и когато се върна той ми каза, че е имало шанс за нещо сериозно, но съм го разубедила, защото не съм му говорела за чувствата си и всичко съм си държала за себе си (което е напълно безлогично, ама карай). След това започнах да му се доказвам - тогава дойдоха свирките. После той ми каза, че го е срам да се покаже с мен и аз пак го приех, защото може да не съм достатъчно представителна за приятелите или колегите му. Цялото ни виждане, поне от моя страна, е подчинено на борбата ми с личните ми комплекси. Напоследък обаче взе да ми писва да съм парцал и след като снощи едва ли не ми се каза, че ако не му играя по свирката няма да го бъде - ми Ок, няма значи.
Това трябва да ти е мотото за всичко по принцип. Ако стане - стане. Ако не - майната муПървоначално написано от babity
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тоя само за свирки те иска ;д А ти му се връзваш толкова време..о.О
+1Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Ти си тъпа и не знаеш кога едно момче/мъж те използва. След като му даваш всичко е нормално той да иска още.Първоначално написано от babity
Не си заслужава.Живей си живота без него, ще има кой да те оцени
![]()