.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Много ми е зле....

Такам... много теми започват "има eдно момче..." ,a аз ще започна
    ЛУДО ВЛЮБЕНА СЪМ в един прекрасен човек с който се запознах преди точно 11 месеца. Всичко между нас пламна от само себе си. Пишехме си говорихме си с часове по тел. Имахме и много интимни моменти и мога да кажа ,че той ми е първата любов. Но след едно ходене на хижа той се скара с най-добрия си приятел и това го съсипа. И той реши ,че ще се премести в друг град.След време той се сдобри с приятеля си ,но не се прибра да си живее тук. Искам да го забравя искам да продължа напред , а незнам как???... как да го забравя как да изтрия всичките си чувства към него???? Искам го, а него го няма.... ;( Когато излизаме навън с приятелки те се кефат на момчетата и обсаждат , а аз не мога да кажа нищо ,защото всичките момчета са ми безразлични.... ;( КАКВО ДА ПРАВЯ????? ;( ;( ;(
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Много ми е зле....

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Всичко между нас пламна от само себе си.
    така както никой не ти е интересен изведнъж ще се появи някой с който ще стане същото...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ОТВРЪТИТЕЛНО ТЪПИ ТЕМИ!!!!!
    Пф.Мисля че е очевидно какво имам впредвид.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен
    Град
    София
    Какво оэначава никнеймът ти ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    опитай се да го забравиш..!!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Преместил се е в друг град, защото се е скарал с най-добрия си приятел ?! .. както и да е .. Ъъм след като си толкова влюбена в него (и ако той има чувства към теб), защо не запазите взаимоотношенията си ? .. Ако за това няма начин, просто гледай да не мислиш толкова за него, да излизаш по-често и т.н. .. и след време ще си намериш някой друг ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    ^^ хубаво е, че говориш по темата, разбираш ли..

ми преди 11 месеца, нали? щом ти е първата любов..доста време ще мине.
    Тоя въпрос ''кога и как ще ми мине?'' не е от полза..с времето..чувствата ще избледнеят, имай търпение. Сега всичко ти е сиво и никой друг не съществува, знам какво е, но ще ти дойде желанието. Не забравяй, че преди всичко трябва да живееш.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    ....in the rain...
    офф стига с това клише за времето... времето НЕ прави нищо, това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко.............

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    [b] ^^ хубаво е, че говориш по темата, разбираш ли..
    Не!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    офф стига с това клише за времето... времето НЕ прави нищо, това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко.............
    напротив, времето лекува, с времето избледняват спомените. казвам го от личен опит. и какво значи ''това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко''? днес късаш с човека, когото си обичал, утре си налагаш да не мислиш повече за него и хоп- готово, а? ми не става така.

PLEYGIRL, бих те посъветвала освен да продължиш с живота си, да поддържаш връзка с момчето, но пък от друга страна това може и да утежни положението.. дали ще го търсиш, ти решаваш, зависи как се чувстваш, но определено не трябва да се затваряш в себе си. излизай, ако ще и насила да е. в началото ще е така, после ще започне да ти минава.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на machoka
    Времето е катализатор, да, но на какво?

Някои забравят, но други с времето хлътват все повече и повече.. сякаш обратно на природните закони времето да 'лекува'. Напротив - времето задълбава чувствата все повече, всеки ден се събуждаш все по-усмихнат при мисълта за Нея, независимо в какви отношения сте. И това е най-важното. А това не е никак лечебно в някои конкретни случаи.

Ще страдаш още 11 месеца, така че се приготви.
    Глупости са това, че времето лекува.
    Ще го сънуваш, ще го мислиш, ще го виждаш в лицата на момчетата по улицата, в училище и т.н... още доста вода ще изтече, докато Някой дойде и го замести в сърцето ти.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    напротив, времето лекува, с времето избледняват спомените. казвам го от личен опит. и какво значи ''това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко''? днес късаш с човека, когото си обичал, утре си налагаш да не мислиш повече за него и хоп- готово, а? ми не става така.
    точно така става!
    ако цял живот мислиш за него, без да си поставиш за цел да го забравиш как ще стане номера????? а ?А ?А??А?А
    не знаеш нали? и аз от личен опит казвам, повярвай ми НЕ лекува, освен ако ти не искаш да се излекуваш...

Мега фен
    точно така става!
    ако цял живот мислиш за него, без да си поставиш за цел да го забравиш как ще стане номера????? а ?А ?А??А?А
    не знаеш нали? и аз от личен опит казвам, повярвай ми НЕ лекува, освен ако ти не искаш да се излекуваш...
    е, да, естествено, че ако си с нагласата ''ще умра без него'', няма как да се оправиш. аз говоря за случаите, в които човек иска да преодолее раздялата. тогава е трудно в началото, но с упоритост и с течение на времето всичко отминава. но не става от днес за утре.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ....in the rain...
    точно така става!
    е, да, естествено, че ако си с нагласата ''ще умра без него'', няма как да се оправиш. аз говоря за случаите, в които човек иска да преодолее раздялата. тогава е трудно в началото, но с упоритост и с течение на времето всичко отминава. но не става от днес за утре.
    от днес за утре не, ама някой като каже "Времето лекува" и ми иде да го разстрелям......

Мега фен Аватара на Hilary_
    с времето ще отмине ..

п.с. ъмм мацка мисля, че в ник-а ти има грешчица .. не че нещу ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    хем съм съгласна,хем не...вярно е,че всичко зависи от теб,но понякога ако чувствата ти са били наистина силни и човека ти се върти из главата въпреки всечко е по-трудно да го забравиш....трябва да имаш силна воля ивсичко ще се нареди...
    по темата..продължи живота си..щом се е преместил без да помисли как ще се чувстваш,значи не го е било грижа за теб-таа прави си изводите...струва ли си да хабиш нерви и да си затормозяваш съзнанието с човек,който очевидно не те обича?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ОМГ АВАТАРА ТИ СЕ ДВИЖИ !!!

ми намери си нов bf
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

И не разбрах , защо да го забравяш ,само защото е в друг град ли ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Не само това а и вече не се виждаме между нас всичко истина ....
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен
    Клин клин избива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си