.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Прави сте

Голям фен

Прави сте

Права последна тема за това момиче само да кажа нещо... 9 месеца ходих с нея като в началото тя беше като дете сърдише се за сичко правише само детски работи всеки ми го казваше,но аз толкова я обичах,че си траех!Сега брат й(по-голям е) си хвана гадже и тя почна да излиза с гаджето му и почна да ми вика писна ми от бебешките ти работи ебати детето си ... вервате ли ми,че съжелявам,че съм я обичал ... може ли да има такова тъпо същество ... НО както вие казахте и ме нападахте(аз мислех,че грешите) аз съм си виновен,че съм бил путката в нашата връзка преди 5 мин тя ме скъса попитах я дали това е окончателно тя каза да блокна ме аз я блокнах ... и аз и на писах 1 смс "знай само,че като мен няма да има друг" Тя ми отгови "окейчеее ;]" Какво мислите добре ли постъпих ?

П.П:Всичко приключи неискам да съм с нея просто искам да питам дали добре направих като й написах това ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз дори не бих й писала .. да видим след няколко месеца как ше е "окейче" след като си намери майстора .. винаги са ме дразнили тия лигли!!!

п.с. малко кофти звучи ама се радвай .. направил си си услуга!!!
    Повече не я търси .. не си заслужава!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    пфф малка пикла...
    Просто аз

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аз дори не бих й писала .. да видим след няколко месеца как ше е "окейче" след като си намери майстора .. винаги са ме дразнили тия лигли!!!

Усмихвам се,но от вътре ме къса сърцето..щото преди като се скараме тя ми се извиняваше сега ми вика окейче ... искам да й го върна е така с няколко думи без да я псувам просто да я нарана малко да усети кво е ... иначе вече не я искам подиграва се подиграва се ама всеки си има граници ...

Голям фен Аватара на Crazytu
    Няма какво да се занимаваш още с нея и да й го връщаш .. просто я игнорирай и си продължавай живота ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Усмихвам се,но от вътре ме къса сърцето..
    защо?? за какво?? заради едното минало, в което тя е била добричка и миличка ли?? Заслужава ли си да си съсипваш бъдещето заради едното минало .. нека то да си остане само в спомените .. там му е мястото!!!

щото преди като се скараме тя ми се извиняваше сега ми вика окейче ...
    ами смятай от преди до сега колко се е променила ..

искам да й го върна е така с няколко думи без да я псувам просто да я нарана малко да усети кво е ...
    виж не е нужно .. ако не ти следващия ще я нарани, защото повярвай ми малко са момчетата останали като теб да търпят такива лигли, такова унижение и подигравки .. ще си намери майстора!!! Рано или късно всичко се връща ..

иначе вече не я искам подиграва се подиграва се ама всеки си има граници ...
    добро начало ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    пфф малка пикла...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Грешка е да я блокираш.Оставяш я без най-лесния начин да тръгне да ти се намила,трябваше да я оставиш като и домъчнее за теб да реди тиради и извинения,които просто да гледаш,да си правиш кефа и на които да не отговаряш
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен
    Град
    София
    Прочетох ти само последното иэречение от темата.
    И кво? А дали правилно си си иэбърсал дупето последния път,когато ходи до тоалетната по голяма нужда ?
    Живей животът си според свойте собствени виждания.
    Не раэвивай эависимост от някакъв интернет форум.
    Това последното беше просто съвет.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Трудно е защото с нея сън си представял живота за напред тя беше първата ми истинка любов за нея ревах първи ... тя се разрева заради мен и сега изведнъж всичко се испари ... НО сега се усмихвам и знам,че по-добре сега от колкото след време

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Трудно е защото с нея сън си представял живота за напред тя беше първата ми истинка любов за нея ревах първи ... тя се разрева заради мен и сега изведнъж всичко се испари .

.. НО сега се усмихвам и знам,че по-добре сега от колкото след време
    ъмм виждаш ли разликата?? Аз да едното е в минало време, а другото в сегашно .. прецени сам кое повече ти харесва ..

п.с. да по малко тъп начин го направих, но вс епак е 23.00 ии не м исе отразява добре .. ;д

Голям фен
    оценявам го давайте още коментари искам да ви чуя мненията

ъмм, искаш да чуеш мнение ли ..

ЧЕСТИТО БЕ БРАТЛЕЕЕ, НАЙ - НАКРАЯ ГО РАЗКАРА Т'ВА БЕЗЧУВСТВЕНО МОМИЧЕ!!!!

БРАВО, ТИ СИ СУПЕР .. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ПОПАДНЕШ А ТАКОВА СЪЩЕСТВО КАТО НЕЯ!

.. ето го моя скромен коментар :Д

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ъмм, искаш да чуеш мнение ли ..

ЧЕСТИТО БЕ БРАТЛЕЕЕ, НАЙ - НАКРАЯ ГО РАЗКАРА Т'ВА БЕЗЧУВСТВЕНО МОМИЧЕ!!!!

БРАВО, ТИ СИ СУПЕР .. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА НЕ ПОПАДНЕШ А ТАКОВА СЪЩЕСТВО КАТО НЕЯ!

.. ето го моя скромен коментар :Д

^^
    Мерси много брат :P

шш алоооо, аз съм момиче вее :Д
    къде ше ми викаш брат па ти :Д
    и сестра да не съм чула !

достатъчно е едно благодаря :Д

Голям фен
    Благодаря МНОГО

Голям фен
    не съм чела другите ти теми, но като цяло тази ситуация е супер детинска блокиране... смс "друг като мен няма" ... то си е ваша работа, ти не съжалявай че сте се разделили защото явно във тази връзка не е имало кой знае какъв смисъл , извлечи поука от прекараното време с нея и давай напред

Днеска май ти е щастливия ден
    лол

Само едно не разбирам - защо , когато видите , че една връзка не върви от самото начоло се мъчите да я докарате до 9 месеца и после да се нервите ,че сте се занимавали с тази /този ?
    Ми и аз имах един такъв и няма и месец и го зарязах , ми след това сигурно 6 месеца по задника ми ходи.Оставия да се осъзнае малко , но според мене не очаквай от нея да бъде наранена мисля , че изобщо никога не й е пукало за тебе.Не виждам защо сте били дълго време заедно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    преди малко се събудих и тя ми беше написала смс "пръв престана да обичаш,пръв обърна гръб" как да го разбирам това и какво да направа

чети между редовете :Д
    'супер много ми липсваш, обичам те искам пак да сме заедно, ама да знаеш че пак ше те разигравам'

ти какво да направиш
    мии .. нищо :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

нод нод (за непросветените - съгласително клатене на глава)

бла

Съвет ще ти дам (за автора). Намрази я... Спомни си всички онези гадни моменти, в които ти е правела живота непоносим, спомни си всички онези моменти на нетолерантност, досада, нетактичност и глупост. Ако от всичките добрите моменти извадиш споменатите от мен и не остане нищо, занчи си жертва на поредната женска лигавщина. В такъв случай те приветствам в клуба. С мен също така са се държали, обаче след края на връзката, винаги съм ги разплаквал и съм ги карал да разберат на мен какво ми е било. Изграждам си естествена непоносимост (очевидна) и така ги отблъсквам от мен. Остават с мисълта, че съм чудовище и ги мразя от дъното на душата си. Преди да ме нападнете - знам, че не съм прав. Това не е правилно, обаче остава едно уважение, което те в никаква степен немогат да компромитират в бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си