- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо пак на меннннн?
Така..ето и моята история.
Има едно много хубаво момче(не само външно,но и характрера му е супер добър).Аз не го познавам лично,но просто едно момче от класа ме информира за него.Та даденото момче тръгна с наи-голямат к*рва от друго училище(може да се кажете че е наи-голямата к***а на града) Та момичето,ходи с него само за да си отмъсти набившия си,което добре за мен защото доколкото разбрах скоро ще го отреже.Та всички ме съветват че сега е момента да се запозная с него и т.н но немога.
Немога понеже имам малкък проблем-в бившия ми клас ме тормозеха психически и това ми се отрази доста.В момента имам само 1-2 приятелки и когато се запознавам с някого много се притеснявам и немога да се отпусна(дори и когато вече имаме някакво изградено приятелство)
Какво да правя?Как да го спечеля?
П:П-Моля,без подигравки![]()
Първоначално написано от Lqlqlq17
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгластна съм с Hilary_ не се влияй толкова от чуждото мнение. А щом като те е срам сама да се запознаеш с него, нямате ли някой общ приятел, който да ви запознае ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първо се запознаите, пък после го спечелвай.![]()
ляляляля![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ами както вече казах,аз нямам приятелиПървоначално написано от Crazytu
![]()
DON'T BE EMO !
Ако го харесваш много, явно ще си заслужава да си преодолееш срама и да го заговориш или там каквото искаш. ;p~
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
накрая ще излезе някой дрисльо...
инъче съм съгласна с LoveRetroMusic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
тцтц .. абе какви са тия депресарски истории бе ..Първоначално написано от Lqlqlq17
Ейй момичее в тоя живот можеш да разчиташ само и единствено на себе си и то пак не винаги!! Разбери, че истински приятели няма (а ако има са 1 на милион!!! ) .. всеки до една степен е добър и после вече си показват рогата за какво са ти такива "приятели" айде малк осе замисли?? К'ва те ли ще ти оправят живота а?? Ако сама не си помогнеш НЯМА кой да ти помогне .. тъжно, но факт това е ..
Да звучи кофти даже е малко плашещо ама се осъзнайте най - накрая ..
И аз искам верни приятели готови да скочат и в огъня заради мен ама слабооо ...
![]()
п.с. Когато човек иска нещо сам го постига, а не чака на готово другите да му го направят .. даже повечето пъти като се чака се прецаква сам!!!![]()
Priceless .. <3
Не е задължително да е приятел .. може някой съученик, познат ..Първоначално написано от Lqlqlq17
иии btw.. доколкото разбирам сега си в нов клас, това ти дава възможност да поставиш ново начало, забрави миналото и не позволявай то да влияе на сегашното ти поведение ..Немога понеже имам малкък проблем-в бившия ми клас ме тормозеха психически и това ми се отрази доста.
Хилъри раздава правосъдиеШе валят гръмотевици тая вечер,ей!
![]()
И да,темата е тъпа.Влюбена си в някой който не познаваш лично,говориш за приятелката му кяото също не познаваш...Глупости.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
пробвам се..но все пак е трудноПървоначално написано от Crazytu
Преди беше истински АД..стигало се е дотам че мислих за самоубииство.Дори бях започнала да пиша предсмъртно писмо!![]()
П:П-Знам че изглеждам като психично болна,но........![]()
като гледам и ти не оставаш по - назад ..Първоначално написано от NamelessRomantic
ъъм .. мисля, че нещата не отиват на добре ..Първоначално написано от Lqlqlq17
![]()
п.с. да изглеждаш чак е плашещо .. само мен ли ме е страх да стана "депресирано емо" ..![]()
п.с.2 Авторке крайно време е да се осъзнаеш ..![]()
Priceless .. <3
глупости....Първоначално написано от Hilary_
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Или го правиш или не.
И эаглавието на темата ти е уникално тъпо.Аэ пък се чудя эащо стадото все се пита "3ащо все на мен",каквото и да го сполети.
[size=7][b][u]fosse cos
всеки с мнението си ..Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Priceless .. <3
Споменаваш,че не го познаваш лично,а вече се опитваш едва ли не да го”спечелиш” …
За да прояви елементарен интерес към теб,момчето трябва поне името ти да знае,а в мнението си на всички ни става ясно,че той дори не подозира,че съществуваш.Намери начин да се запознаеш с него – преглътни си срама и действай,защото нищо друго не е така ефектно както прякото запознанство и първоначалната тръпка,както вече спомена Hilary_ .А относно приятелите ти мога да ти кажа само едно – това,че в момента,хората на които можеш да разчиташ не са много,не е нещо,от което да се компенсираш.Макар малко на брой,вярвам,че сегашните ти приятели са истински (: Успех и горе главата ^.^
Гледай да не мислиш какво е ставало преди и как са се държали с теб .. фокусирай се един вид върху настоящето ..
btw: каквото и да става не стигай чак до мисли за самоубийство ..
И ко ти пречи тва, че имаш 1-2 приятелки ?
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Охх ако се надяваш на клюките , че била с него заради еди какво си , пък после щяла да го скъса си голяма наивница.Пък и от къде си толкова сигурна , че е прекрасен , за Бога момиче та ти дори не го познаваш.Стой си мирно за сега , пък когато скъсат /ако скъсат въобще/ тогава му мисли ., Още не си хванала рибата , а си сложила тигана ,, Направо в твоя случай е още не си отишла за рибата![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
и като не го познаваш,откъде знаеш какъв му е характера?
а и сте ми много смешни като кажете 'най-голямата курва в града/даскало/планетата'..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()