Има едно много хубаво момче(не само външно,но и характрера му е супер добър).Аз не го познавам лично,но просто едно момче от класа ме информира за него.
след като не го познаваш не можеш да си сигурна от трети източник какъв е .. не лети веднага в облаците!!!
Та даденото момче тръгна с наи-голямат к*рва от друго училище(може да се кажете че е наи-голямата к***а на града).
ъхъ .. и това ли ти го казаха околните .. тцтц не се влияй от тяхното мнение!!! Завистта у хората е нещо безкрайно ..
Немога понеже имам малкък проблем-в бившия ми клас ме тормозеха психически и това ми се отрази доста.
амм ако и той е като теб и се интересува само от чуждото мнение да ще ти е проблем, но ако е такъв "пич" за какъвто го смяташ няма да им обърне внимание ..
Какво да правя?Как да го спечеля?
Като за начало спри да слушаш всички околни и вземи нещата в свои ръце, а не подочух от онзи еди какво си ..
Тъпо е и прекалено наивно ..
Като толкова те е срам го "издебни" когато е самичък или се прибира от даскало и го заговори .. но естествено и тогава ще те е срам .. за това най - лесно е да му вземеш номер, скайп .. явно всичко трябва да става така макар, че аз за нищо не бих заменила тръпката от истинското запознанство отколкото чрез тоя скайп ама т'ва е друга тема .. ;д