.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: cайТ

cайТ

Някой поръчвал ли си е нещо от този сайт http://marquise-group.com/shop/ и знаете ли колко е доставката ..

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    има хубави нещаа

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Като ги гледам тия снимки с моделите,същите са и в koketna.com ... вече започвам да се чудя,кое какво е и на кого е...

Аз си поръчвам редовно оттам - дрехи, дребни бижунца, напоследък има по-интересни дрехи, имам и палитра гримове оттам - върховна е, има да я ползвам с години, страхотна инвестиция!!!

доставката е 5,50 за цялата страна, а за поръчки над 100 лв е безплатна, аз обикновено си съчетавам доставката с някоя приятелка за да не плащам за транспорт.

Re: cайТ

Цитирай Първоначално написано от yozii
    Някой поръчвал ли си е нещо от този сайт http://marquise-group.com/shop/ и знаете ли колко е доставката ..
    naskoro si zeh ottam edna grivna - tolkova e hubava che ne smeia da ia sloja za navun... samo i se radvam i primliaskvam ot keff ))

dostavkata mi beshe 5.50 lv - doide za 2 dni.

i az vidiah che ima povtariashti se neshta s drugi magazini, no vaobshte ne mi dreme - to povecheto golemi magazini online prodavat edno i sashto - ne vijdam problem v tova, dori e po-hubavo spored men poneje moga da si suchetavam poruchkata na razlichno produkti, a ne ot seki magazin po 1 neshto s otdelna dostavka... pari na viatura

izvinete za latinicata, kompa mi se speche neshto

кокетна и маркиза са 100 % различни магазини на различни фирми - поръчвала съм от двете места - явно просто зареждат от едни и същи вносители някои неща...

от кокетна не останах много доволна обаче, мотаха ме за една рокля сума ти време и накрая се оказа че няма да пристигне изобщо, да ми бяха казали още от началото - не няма я, че да не се надявам и да търся друга междувременно не може да се разчита. С маркизата не съм имала такъв проблем, поне засега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си