.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

откъде намирате сили да продължите напред

досега съм имала няколко наистина много ужасни моменти,които не бих забравила,но все пак с времето преживях вси4ко.даже запо4нах да си мисля,4е ве4е съм по-зряла и по-лесно се справям с трудностите.но ето,4е пак се слу4и нещо,което да ме срине изцяло.след вси4ко ,което преживях преди,сега единственото ми предимство е ,4е не се 4увствам толкова объркана,виждам нещата по-отрано и въобще съм по наясно какво трябва да направя.но просто не намирам силите да го направя.нямам сили да понасям болката.и се питам кога най-сетне ще полу4а поне един път в живота си това което искам и ако го полу4а то няма да е за толкова малко.и се питам защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не темата може да ви се стори тъпа или блудкава,но аз имах нужда да споделя.благодаря
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На колко години си?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    На колко години си?
    17 защо ?
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    За да получиш нещо, което толквоа силно искаш се бори за него до край .. лошото е, че повечето пъти сладките и розови моменти са адски кратки ..

".. и се питам защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не .. "

аз на това му викам депресия .. което си е съвсем нормално (за хората, които все още могат да си показват чувствата и болката по някакъв начин) .. хубавото е, че все някога минава .. лошото е, че не се знае кога точно и всичко си зависи единствено и само от теб!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Бори се до край! Докъто има живот има надежда.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Dreamland Varna
    Цял живот ще е така Тва е истината за жалост
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз доскоро мислех, че няма да боли толкова... е да, обаче заболя и не беше никак по-малко. Разликата беше в това, че още отначалото осъзнах какво е редно да направя, за да не си губя времето в излишни глупости. Иии... разбира се направих точно обратното. Но всъщност осъзнах още нещо... Няма значение колко пъти съм минала през това, защото всеки следващ път е различен. Всичко трябва да се изживее, за да се забрави както трябва, а не да се опитваш да направиш нещо, което се счита за правилно. Направи това, което ти е на сърцето... дори да боли, поне няма да съжаляваш че си опитала.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    [На Метри От Земята]
    каква депресия
    Просто аз

Супер фен Аватара на kindergarden
    еми нужно е да преминаваш през такива моменти и да преминеш през тях сама...така си каляваш волята и се учиш да се справяш сама с трудностите абе с две думи израстваш....не се притеснявай ще мине и замине

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ям кус- кус!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Наркотици.

Работят безотказно и дават смисъл в живота.

Мега фен
    Град
    София
    Never never never never give up.
    [size=7][b][u]fosse cos

Трудно е да получим това което искаме,, Както казва един мой приятел 'Трудно се сбъдва всяка мечта' , обаче ти НЕ се отказвай бе момиче.Търси положителното в това което ти се случва, не след всяко зло идва добро това е зла лъжа, не се надявай ,че ще дойде по доброто.Не оставяй с тази надежда , не седи в тунела да чакаш някой да пусне светлината вътре , мисли позитивно докато си вътре , това ти дава предимство , когато излезнеш да знаеш какво си спечелил и изгубил.Направи си черното - бяло ,, Да знаеш на този свят никой доброто не ти мисли , всеки гледа да извлече полза за себе си , не позволявай на болката да ти изсмучи сърцето.Гледай по ведро.А колкото до това ,че си изгубила нещо което много си искала - еми то ще се върне ако и то те е искало , ако ли не по - добре ,че си го изгубила сега , а не след година/две .. Ето ти полза , сега те боли ами след толкова много време какво ли щеше да бъде

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Re: откъде намирате сили да продължите напред

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    досега съм имала няколко наистина много ужасни моменти,които не бих забравила,но все пак с времето преживях вси4ко.даже запо4нах да си мисля,4е ве4е съм по-зряла и по-лесно се справям с трудностите.
    Фокусирай се към успехите си и към хубавите моменти. Сигурен съм, че има много такива, дори и точно сега да не се сещаш за тях.

..и се питам кога най-сетне ще полу4а поне един път в живота си това което искам..
    Когато се научиш да губиш. Не всичко е живота е захар и ароматизиращи кремчета.

..защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не темата може да ви се стори тъпа или блудкава,но аз имах нужда да споделя.благодаря
    Абе я се осъзнай на човек няма да му стигне 1 година да прочете всички теми от този жанр само от този форум.

П.С. Когато нещо се прецака 1000 пъти не съм се провалил, просто съм намерил 1000 начина по който няма да стане. Приеми го като игра, така и така ще се мре поне да се позабавляваме... А и на света има толкова много неща които ще ти харесат, че е срамота да се пропускат...

Град
    Благоевград
    Бори се за това което искаш. То няма да ти падне от небето! И когато си правиш равносметка за нещата, които са ти се случили не се концентрирай само върху лошите неща, защото подминаваш хубавите. Фокусирай се върху хубавите неща и ще ти е по-лесно да преживееш лошите. Лесно е да се каже, трудно е да се направи, ама опитай!

Мега фен
    Град
    <3
    откъде намирате сили да продължите напред
    За момента не съм слабохарактерно,за да не мога Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хората са казали "Това,което не те убива те прави по-силен." и всъщност колкото и клиширано да звучи за някои според мен си е точно така.Лично при мен всяка трудност ме прави по-силна,защото следващия път знам какво да очаквам и как да го преоодолея.Трябва да вярваш в себе сии .. да търсиш какво положително ще излезе от цялата ситуация.А относно това,че ти се струва,че всички други са щастливи,а само ти не .. всеки си има такива моменти,на всеки му идват такива мисли в главата,но в повечето случеи е в моментите на пълно отчаяние.Стегни се.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ника ти е страхотен Зариби се с нещо и така...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    синдерела гугутка ..

Много ми е смешен ника ти .. ROFL
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Ами не намираме сили..Ей го на..Тъчпчим на едно място.. и боли...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Спортуваме
    Трябва да се продължава напред-така или иначе нямаш друг избор

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ами не намираме сили..Ей го на..Тъчпчим на едно място.. и боли...
    И аз съм така.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Приеми се такава,каквато си....за да си щастлива поне със себе си..

Супер фен
    От хладилника

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Мене много ме вдъхнови една песен от "Хана Монтана"
    The Climbe --->май така се казваше :P Ако си я преведете ще ме разберете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си