- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет...
Здравейте!
С приятелят ми сме заедно от година. Преди всичко вървеше 'по вода' - виждахме се всеки ден,може да се каже даже,че и почти живеехме заедно,имахме си пълно доверие и обичта ни растеше с всяка изминала минута все повече и повече.. От няколко месеца само че родителите му се намесиха, понеже заради нас, той прекрати спорт-а си (за да сме повече време заедно), почти прекрати и образованието си, спря да се вижда дори със семейството си, баща му реши, че трябва да се опита да му забрани да сме заедно. Странно ми е как може родителите на 20годишен мъж да се б1ркт още в живота му,но отговора на баща му е "докато живееш в нас и аз те изхранвам,моята дума е заповед за теб!" .. Е,приятелят ми не прекрати връзката ни,но за сметка на това се виждаме страшно рядко (като 1 седмично за по час / два максимално) и то тайно от семейството му
. И почти всеки път към края на 'срещата ни аз се чувствам повече от тъжна и той го вижда.. Ревнувам го от всичко,от всеки,с когото той прекарва повече време отколкото с мен... Не искам да го изгубя,но както е тръгнало усещам че нещата вървят на там... Говорили сме за общо бъдеще,но поне за сега е само на приказки...
Страшно много го обичам. Моля ви дайте ми някакъв съвет как да помогна на себе си и на връзката ни... Наистина не искам да го изгубя!!!
Ти си постъпила жестоко позволявайки му да загърби толкова много неща заради теб. Виновна и тъжна трябва да се чувстваш.
Да,точно така,докато живее на тяхен гръб ще се съобраэява с мнението им.
В допълнение - съгласна съм с Adda.
[size=7][b][u]fosse cos
Понякога любовта изисква жертви. А и не само той е загърбил важни за него си неща,заради връзката ни..
А и от кога този форум е за нападки?! Аз моля за съвет, Вие нападате...
За теб няма съвет, ти си ограбила един човек. Остави го да диша без теб!
Определено эа всяко идиотско деяние,може да бъде намерено философско оправдание.Първоначално написано от elichou
[size=7][b][u]fosse cos
1во. Няма да го оставя да диша без мен - както вие се изразихте. Достатъчно добре го познавам,за да знам,че ме обича и това няма да помогне.
2ро. Нито ме познавате,нито ще ме познавате,така че определена като "идиотско" ако може да не ми се 'лепват'
и 3то Ако нямате какво друго да добавите като 'съвет' въобще не пишете. В правилника на форума пише,че коментари по съобщенията се пишат само ако са по темата...
По темата - ти си ужасна приятелка. Не заслужаваш човека до себе си.
Според Вас, Вие ли ме познавате по-добре или той,който е с мен от толкова време, за да определятe дари съм човека за него или не..
Детска работа
а той защо още живее с тях, да си намери апартамент и всичко ще е спокойно...Първоначално написано от Adda
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
PurpleDream, той започна работа,но не живеем в България и нещата не седят толкова лесно с ореждането на апартамент,изхранване и т.н.
Ако родителите му казват това, те го казват защото виждат, че това момче се проваля като чожек само за да сте "повече време заедно". Разделяйте си времето. Има време и за спорт и за учене иии т.н.
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Разбира се че има. Но в случая винаги може да се намери по час /два свободни на ден,а ние се виждаме вече веднъж седмично.. Което нито на него нито на мен не ни е приятно.. Засега друг вариант няма. Някак си трябва да издържим и този период. Но за това и пуснах темата да Ви попитам за съвет, как може да се до укрепва една такава връзка..
И защо заради тази връзка той трябва да загърби образованието и спорта?
Не се знае до кога ще сте заедно,а образованието и спорта му трябват да се реализира в живота.Не е трябвало така да ги пренебрегва.
Защо просто той не пробва да поговори с родителите си?
Ти си направила грешка,сега родителите му никога няма да те одобрят отново.Откажи се от него.
Е мисля, че е достатъчно голям, за да решава сам за себе си. Да не е на 5 е моя въпрос ???
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !