- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- непостоянна или нещо друго
Проблема е че не мога да си представя някаква дълга връзка.В смисъл тва секи ден да виждаш един и същи човек в продължение на 2 год примерно и постоянно да има какво д аси говорите.Да правите компромиси,да прощавате..Аз когато излезна с момче за 2 часа се чудя кво да дрънкам а пък за толкова време
И АЗ незнам защо пуснах тая тема просто проблема явно е в мен..
Това, че сега не можеш да си представиш дълга връзка, не значи, че винаги ще си така .. като срещнеш правилния за теб човек, друго ще мислиш. Ще си готова и да прощаваш, и компромиси да правиш, и няма да се чудиш за какво да си говорите ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
И кой казва,че трябва да се виждате всеки ден и то по цял ден?
Аз съм с приятеля ми от година и 5 месеца и се виждаме 3-4 пъти в седмицата,просто той е на лекции,аз на училище..той тренира и излиза с неговата компания,аз излизам с друга![]()
Имам чувството,че ако се виждахме всеки ден нямаше да остискаме толкова.Бързо щяхме да си писнем ...
Още си малка да мислиш за това. Прави си каквото ти е на душата и да ни та е*е![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
а като ги слушам мойте колежки..едната си има сериозен фр,другата ще ражда след 4 мес
не съм малка на 20 съм![]()
Ауу съжалявам![]()
Мислех, че си по-малка..
Всичко ще си дойде на мястото като му дойде времето :P
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Просто да .. проблема е в теб .. коагто срещнеш момчето, което да ти грабне сърцето ще разбереш какво е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ха-ха не си само ти с този проблемПървоначално написано от PeaceSells
аз мога да имам дълготрайна връзка само и единствено с мотор
най-добре се разбирам с тях
![]()
като намериш някой когото да обичаш няма да мислиш така...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
A za kakvo si govori6 s priqtelki,priqteli.A s maika si,s ba6ta si ot kolko godini ste zaedno i pak ima kakvo da si kajete,vski den,vsqka minuta,vsqka sekunda v glavata ti mislite ti se menqt i moje6 da gi spodeli6![]()
Първоначално написано от Crazytu
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако това помага по някакъв начин на псевдо логиката ти, и аз не си те представям в каквато и да било дълга връзка.
Peace sells (but who's buying), бих те посъветвал да не прибързваш с крайното си мнение. Никога сърцето не остава само. Ще си намериш качествена половинка и ще си бъдеш щаслива. Това не прощава, повярвай ми![]()
Когато срещнеш точния човек ще разбереш.. И аз мислех като теб ( и не само аз, познавам много такива), но любовта те променя..
И какво е за тебе връзката? Дрънкане?Първоначално написано от PeaceSells
Едно е да си представяш друго е действителността. Сега не мога да ти кажа за какво ще си говорите, просто винаги намирате за какво. Щом ти се случи ще разбереш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...