.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

помогнете - минало, нещо, което не знам

jjjjjj

Голям фен Аватара на Crazytu
    Говори с него още веднъж, кажи му, че искаш да бъде напълно откровен с теб .. все пак едно от най-важните неща за една връзка е честността ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Dreamland Varna
    Да, правилно си постъпила.
    Въпреки, че всеки сам избира какво да каже и някои неща трябва да си останат само за нас. Но щом той е в друг град, много ясно, че скоро ще започне да си прави каквото иска, ако не е започнал още.
    На колко сте години и двамата ?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

18 и 19 - той. то става на въпрос не за сега а за нещо в миналото за бивши гаджета. ама щом го споменава след толкова време нз какво може да е и дали е толко важно

Град
    Dreamland Varna
    Хмм... Предполагам щом ти е споменал е склонен да ти сподели след време, иначе нищо нямаше да каже не мислиш ли ?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ми са от скоро ми спомена за пръв път както казах в пиянски смс. ама аз направих 2 и 2. щото днеска инцидентно спомена. of obicham go

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: помогнете - минало, нещо, което не знам

Цитирай Първоначално написано от lisankata2
    Аз се старая да му имам доверие и да продължим напред, но той явно не може. А много се обичаме.
    Ето я разликата между вас .. ти се стараеш докато той не!!!

Като го питах той ме увери че не е имал чувства към друго момиче и че не ми е изневерява освен за случая в които знам.
    Това не бих го приела по никакъв повод най - малкото, защото направил ли го е веднъж ще повтори след като знае, че ти си му простила.. Не е задължително, но при повечето случаи така става ..

ПрАвилно ли постъпих, правилно ли жертвам връзката ни за нещо такова.
    Според мен да .. !!!

Какво да правя.
    изчакай да видиш как ще се развият нещата и ако той скоро не се осъзнае няма смисъл връзка, в която само единия се старае ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    само от любопитство ли искаш да знаеш какво е това нещо?
    щом не иска да ти каже, остави го, ама го попитай дали е нещо важно и защо винаги го споменава като е пиян....е разбира се може и да е само заради алкохола...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Re: помогнете - минало, нещо, което не знам

изчакай да видиш как ще се развият нещата и ако той скоро не се осъзнае няма смисъл връзка, в която само единия се старае ..
    Правилно!

Нещо така леко да сте си омръзнали? Или викаш "не, обичаме си се" ?
    Питам само, недей да скачаш

Може и да се прави на интересен.На теб не ти ли се е случвало?Просто за да задържи вниманието в/у себе си.Много вероятно е и той да има някакви съмнения относно вашата връзка , щом сте разделени през повечето време.
    А не си ли си мислела , че вероятно е по-добре да не знаеш?...

Нещо не му се занимава много , много.Ако не е изневяра и друго момиче , какво би било тогава.Олеее какви са тея детинщини не му прилягат за 19 годишен, да крие нещо пък после като е пиян да го казва на половина , пък после да не го каже ,, Правилно си направила , но не мисля ,че това ще го накара да ти каже.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

според мен нямате бъдеще.. Принципно винаги има начин . Обича те Ок . Но аз не бих търпяла такива овъртанки..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Основата на връзката е доверието.Така че поговори пак с него.Ако не е честен . . не искам да коментирам Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си