.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

[една дълга тема за хора със дълги мозъци]

така.целта на тази тема е не да се оплаквам или нещо от сорта.дотук звуча като поредния тъпак,нали?се 1... та искам да си отговорим на 1 въпрос..
    Може ли любовта да изчезне...
    "Бъдещето светло струва ми се все по-жалко "
    Гледам и се чудя на днещната младеж.. Седи и пише тема " Влюбена съм във скейтър,помощ.."
    при положение че има приятел,който най вероятно не е влюбен в скейтърка..
    но до този извод един представител на вида " КИФЛА " не може да достигне...
    тук другия въпрос.. какви са тези класификации..
    кифли,мифли,банички,скейтъ и,хейтъри,зубъри,гангстери ..
    кифла- вид тестено изделие в повечето случаи запълвано със пълнеж.
    защо някой трябва д е зубър? защото някъв ПРОСТ от онези дето 'одят на ндк да си мислят че са яки,пикльовци на по 12-13-14 дето фанали шишето с биричката и цигарката,а ако имаха трета ръка,щяха и празното място на което би трябвало да има кур.. тук идват "гангстерите".. някакви утрепки,уръфляци, ШЛАКАТА НА ОБЩЕСТВОТО,циганьори слагат една кърпа за 2 лв. , едни изтъркани джинси на зироу и тръгват,с мисълта че са над всички,че по улицата когато закачат някъв непознат,той ще им седи мирничко и ша садне и ше си тръгне сдухано.. нема такова..
    и ето го и другия момент..
    родителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
    тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
    и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
    детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
    много знаят иначе наще.. много са отворени.. особено момичетата..
    на по 13 години се ЧУКАТ горките.. може ли една недорасла ПУТКА да поеме един ЧЛЕН 17 САНТА И ДА НЕ Я ЗАБОЛИ и да се получат 1 куп дефекти? не,естествено..
    горките те просто..
    ахахахха,да забравя за малко другите .. - ПЕНДЕРУГИ..
    те тва вече е killer за родителите,представяте ли си,да се връщате от работа и да решите да минете по другия маршрут и дтам да видите детето / момче/ да се натиска със друг педигрипал?
    дразня се.. какво знае за любовта тая 13 годишна чучулошмугола.. ?
    знае че кура се вкарва в путака е те тва е любов за тех..
    ми брао.. е за те тея неща имаме вина ние,населението на държавата,щото когато видиш в някъв парк някво 14 гоишно пишлеме с бирата не му теглиме един бой,а го гледаме с усмивка ..
    е те тва е ..
    е в това се превърнахме,утре защо има КЛОШАРИ,РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ..
    защо ли наистина..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сега следва целия форум да напише нещо мъдро...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

това го могат тези с мозъците ти бегай ..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    така.целта на тази тема е не да се оплаквам или нещо от сорта.дотук звуча като поредния тъпак,нали?се 1... та искам да си отговорим на 1 въпрос..
    Може ли любовта да изчезне...
    "Бъдещето светло струва ми се все по-жалко "
    Гледам и се чудя на днещната младеж.. Седи и пише тема " Влюбена съм във скейтър,помощ.."
    при положение че има приятел,който най вероятно не е влюбен в скейтърка..
    но до този извод един представител на вида " КИФЛА " не може да достигне...
    тук другия въпрос.. какви са тези класификации..
    кифли,мифли,банички,скейтъ и,хейтъри,зубъри,гангстери ..
    кифла- вид тестено изделие в повечето случаи запълвано със пълнеж.
    защо някой трябва д е зубър? защото някъв ПРОСТ от онези дето 'одят на ндк да си мислят че са яки,пикльовци на по 12-13-14 дето фанали шишето с биричката и цигарката,а ако имаха трета ръка,щяха и празното място на което би трябвало да има "мъжки полов орган".. тук идват "гангстерите".. някакви утрепки,уръфляци, ШЛАКАТА НА ОБЩЕСТВОТО,циганьори слагат една кърпа за 2 лв. , едни изтъркани джинси на зироу и тръгват,с мисълта че са над всички,че по улицата когато закачат някъв непознат,той ще им седи мирничко и ша садне и ше си тръгне сдухано.. нема такова..
    и ето го и другия момент..
    родителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
    тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
    и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
    детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
    много знаят иначе наще.. много са отворени.. особено момичетата..
    на по 13 години се ЧУКАТ горките.. може ли една недорасла п***а да поеме един ЧЛЕН 17 САНТА И ДА НЕ Я ЗАБОЛИ и да се получат 1 куп дефекти? не,естествено..
    горките те просто..
    ахахахха,да забравя за малко другите .. - ПЕНДЕРУГИ..
    те тва вече е killer за родителите,представяте ли си,да се връщате от работа и да решите да минете по другия маршрут и дтам да видите детето / момче/ да се натиска със друг педигрипал?
    дразня се.. какво знае за любовта тая 13 годишна чучулошмугола.. ?
    знае че "мъжкия полов орган" се вкарва в путака е те тва е любов за тех..
    ми брао.. е за те тея неща имаме вина ние,населението на държавата,щото когато видиш в някъв парк някво 14 гоишно пишлеме с бирата не му теглиме един бой,а го гледаме с усмивка ..
    е те тва е ..
    е в това се превърнахме,утре защо има КЛОШАРИ,РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ..
    защо ли наистина..
    Много добра класификация на "българската младеж" в наши дни :]

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    това го могат тези с мозъците ти бегай ..
    летец съм аз летя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    и по- зле ще става сигурно....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    и по- зле ще става сигурно....

Град
    Дупи
    Стана ми гадно като го прочетох това .. защото познавам деца които се държат така с родителите си .. но познавам и родители на които не им пука какво се случва с децата им и как пропадат .. как им дават пари за цигари и алкохол и като се върнат вкъщи пияни или дрогирани им се радват .. това е България
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    България...държава на ниските стандарти,изкривения морал,момичетата което губят девственост на 14 и въобще младежи,които умират на 20 заради дрога.

Sad but true.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    ....in the rain...
    ама нали се сещата, че тия проблеми не са само в България...

тука за българия говорим не ме интересува помията в другите села..
    задник съм.

Град
    ....in the rain...
    ^ ок ок

Мега фен
    Град
    София
    Yup!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Hilary_
    абе за 13 годишен доста умничък излезе ..

п.с. "чучулошмугола" .. wtf??

Цитирай Първоначално написано от Hilary_

на 12 и половина съм
    задник съм.

на 12 и половина съм
    ъмм .. пак не ти повярвах ..
    Ако е истина .. ъмм просто оставам без думи ..

на 12 и половина съм
    ъмм .. пак не ти повярвах ..
    Ако е истина .. ъмм просто оставам без думи ..
    добре де 13 ае ;д
    задник съм.

добре де 13 ае ;д
    тц .. лелеее ако ме ебаваш т'ва ше е груба грешка!!!

п.с. и все пак за да не спамим в темата ти хъх .. за такова лапе (ако си на толкова де ;д ) доста са ти ясни нещата .. евалата, за което до сега май не съм засичала такъв мозък в една толкова малка главица .. (да знам, че прозвуча тъпо .. ама вече ми се спи ии да .. ;д )

gg
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

тука за българия говорим не ме интересува помията в другите села..
    Айде като говорим за България, като искаШ да промениш България, не можеш ли поне да напишеш България с главна буква? Или не е модерно вече? Иначе съм съгласен с всичките неща, които ги изреди. За съжаление няма как да променим всички..

Град
    Dreamland Varna
    Гледай себе си ве ко та е*е ве човек
    Оф и тоз вашия софиянски диалект как ме дразни
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

И по-зле ще става, сигурен съм

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако ти разсъждаваш така,а не си копнал темата от някъде-евала..много малко хора на твоята възраст,да не кажа почти никой на твоята възраст не е толкова дорасъл на акъл и не гледа така сериозно над проблемите в Б-я ,а и изобщо...
    за жалост си прав и сигурно по-зле ще става положението

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: [една дълга тема за хора със дълги мозъци]

В мнението ти има доста истина, макар че си го написал по начин, който много ме затормози да изчета. Само с това не съм съгласна:
    Ако родителите на са това, което са, децата нямаше да се превърнат в това, което си описал. Все пак родителят е отговорен за възпитанието на собствените си наследници.

Та, в общи линии, виждаш проблема, но още не си осъзнал причината.
    А тя се крие във всекидневието - родителите, учителите, съучениците и приятелите.
    Това са четирите страни, които оформят характера на днешното дете. За съжаление, родителите са вдигнали ръце, на учителите им дреме на... кукуруза, а съучениците и приятелите... е, те са на същото дередже.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Вече май не е модерно да се говори за деградацията на "днешната младеж" >.> Иначе хубаво, че има хора, които да мислят като тебе Но едва ли нещо може да се направи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си