- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [една дълга тема за хора със дълги мозъци]
така.целта на тази тема е не да се оплаквам или нещо от сорта.дотук звуча като поредния тъпак,нали?се 1... та искам да си отговорим на 1 въпрос..
Може ли любовта да изчезне...
"Бъдещето светло струва ми се все по-жалко"
Гледам и се чудя на днещната младеж.. Седи и пише тема " Влюбена съм във скейтър,помощ.."
при положение че има приятел,който най вероятно не е влюбен в скейтърка..
но до този извод един представител на вида " КИФЛА " не може да достигне...
тук другия въпрос.. какви са тези класификации..
кифли,мифли,банички,скейтъ и,хейтъри,зубъри,гангстери ..
кифла- вид тестено изделие в повечето случаи запълвано със пълнеж.
защо някой трябва д е зубър? защото някъв ПРОСТ от онези дето 'одят на ндк да си мислят че са яки,пикльовци на по 12-13-14 дето фанали шишето с биричката и цигарката,а ако имаха трета ръка,щяха и празното място на което би трябвало да има кур.. тук идват "гангстерите".. някакви утрепки,уръфляци, ШЛАКАТА НА ОБЩЕСТВОТО,циганьори слагат една кърпа за 2 лв. , едни изтъркани джинси на зироу и тръгват,с мисълта че са над всички,че по улицата когато закачат някъв непознат,той ще им седи мирничко и ша садне и ше си тръгне сдухано.. нема такова..
и ето го и другия момент..
родителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
много знаят иначе наще.. много са отворени.. особено момичетата..
на по 13 години се ЧУКАТ горките.. може ли една недорасла ПУТКА да поеме един ЧЛЕН 17 САНТА И ДА НЕ Я ЗАБОЛИ и да се получат 1 куп дефекти? не,естествено..
горките те просто..
ахахахха,да забравя за малко другите .. - ПЕНДЕРУГИ..
те тва вече е killer за родителите,представяте ли си,да се връщате от работа и да решите да минете по другия маршрут и дтам да видите детето / момче/ да се натиска със друг педигрипал?
дразня се.. какво знае за любовта тая 13 годишна чучулошмугола.. ?
знае че кура се вкарва в путака е те тва е любов за тех..
ми брао.. е за те тея неща имаме вина ние,населението на държавата,щото когато видиш в някъв парк някво 14 гоишно пишлеме с бирата не му теглиме един бой,а го гледаме с усмивка ..
е те тва е ..
е в това се превърнахме,утре защо има КЛОШАРИ,РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ..
защо ли наистина..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
сега следва целия форум да напише нещо мъдро...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
това го могат тези с мозъците ти бегай ..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Много добра класификация на "българската младеж" в наши дни :]Първоначално написано от kidwestern
Първоначално написано от kidwestern
летец съм аз летя
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и по- зле ще става сигурно....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
Стана ми гадно като го прочетох това .. защото познавам деца които се държат така с родителите си .. но познавам и родители на които не им пука какво се случва с децата им и как пропадат .. как им дават пари за цигари и алкохол и като се върнат вкъщи пияни или дрогирани им се радват .. това е Българияродителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
България...държава на ниските стандарти,изкривения морал,момичетата което губят девственост на 14 и въобще младежи,които умират на 20 заради дрога.
Sad but true.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
ама нали се сещата, че тия проблеми не са само в България...
тука за българия говорим не ме интересува помията в другите села..
задник съм.
^ ок ок
Yup!
[size=7][b][u]fosse cos
абе за 13 годишен доста умничък излезе ..![]()
п.с. "чучулошмугола" .. wtf??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на 12 и половина съмПървоначално написано от Hilary_
![]()
задник съм.
ъмм .. пак не ти повярвах ..Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
Ако е истина .. ъмм просто оставам без думи ..![]()
Priceless .. <3
добре де 13 ае ;дПървоначално написано от Hilary_
![]()
задник съм.
тц .. лелеее ако ме ебаваш т'ва ше е груба грешка!!!Първоначално написано от kidwestern
![]()
п.с. и все пак за да не спамим в темата ти хъх .. за такова лапе (ако си на толкова де ;д ) доста са ти ясни нещата .. евалата, за което до сега май не съм засичала такъв мозък в една толкова малка главица .. (да знам, че прозвуча тъпо .. ама вече ми се спи ии да .. ;д )
Priceless .. <3
gg
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Айде като говорим за България, като искаШ да промениш България, не можеш ли поне да напишеш България с главна буква? Или не е модерно вече? Иначе съм съгласен с всичките неща, които ги изреди. За съжаление няма как да променим всички..Първоначално написано от kidwestern
Гледай себе си ве ко та е*е ве човек![]()
Оф и тоз вашия софиянски диалект как ме дразни![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ако ти разсъждаваш така,а не си копнал темата от някъде-евала..много малко хора на твоята възраст,да не кажа почти никой на твоята възраст не е толкова дорасъл на акъл и не гледа така сериозно над проблемите в Б-я ,а и изобщо...
за жалост си прав и сигурно по-зле ще става положението![]()
В мнението ти има доста истина, макар че си го написал по начин, който много ме затормози да изчета. Само с това не съм съгласна:
Ако родителите на са това, което са, децата нямаше да се превърнат в това, което си описал. Все пак родителят е отговорен за възпитанието на собствените си наследници.Първоначално написано от kidwestern
Та, в общи линии, виждаш проблема, но още не си осъзнал причината.
А тя се крие във всекидневието - родителите, учителите, съучениците и приятелите.
Това са четирите страни, които оформят характера на днешното дете. За съжаление, родителите са вдигнали ръце, на учителите им дреме на... кукуруза, а съучениците и приятелите... е, те са на същото дередже.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вече май не е модерно да се говори за деградацията на "днешната младеж" >.> Иначе хубаво, че има хора, които да мислят като тебеНо едва ли нещо може да се направи...