- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Щастливи ли сте...
Значи,споделете дали сте щастливи в България и ако имахте възможност бихте ли я заменили с друга по-развита икономически страна.Лично аз бях се упътил за чужбина(за висше образование става дума),но предпочетох да продължа тук.Ами вие?
Nяма нищо по хубаво от родното :]]
PS:Снощи слушах по новините, че образованието в чужбина е безплатно , само трябват джобни .. иначе бих отишъл да уча в чужбинА :] най вече в Германия или Италия :] шансс![]()
ми едва ли бих отишла да уча в чужбина..
the sky is the limit.
: )
ще отида,то тука не върви работата
като гледам нищо хубаво не се случва
Щастлива съм. Което не значи, че не съм си мислила, защо не съм се родила в Англия например. Всичко около мен щеше да е много по-уредено, щях да мога да си купувам дрехи и такива глупости колкото си искам, но дали щях да съм щастлива...? Идея си нямам какъв щеше да ми е късметът.
Понякога си мисля, че родителите ми са можели да емигрират и сега да водя съвсем различен живот. Но дали щеше да е по-хубав...?Пак късмет...
Вичко това, разбира се, не значи, че не бих отишла да уча в чужбина. Даже ще се постарая да го направя, висшето образование е на светлинни години от нашето. И децата си бих пратила един ден да учат в чужбина, дори в гимназията. Дано да мога да си го позволя!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Много теми и мнения съм изчел и стигнах до заключението,че в чужбина си добре осигурен финансово,но малко или много губиш връзката с духовното(така да го наречем) и хората почват да си задават въпроса:"Каква е целта в живота ми?" и тем подобни.Първоначално написано от Axel_f
Не мисля,че ще отида,но ако отида да уча,не бих останала там ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Попринцип правя всичко възможно да се чувстам добре където и да съм просто съм с такава нагласа, но да, за жалост бих заминал да живея в друга по-развита икономически страна.
Сори но за мен това е истината.
ами аз където и да отида ще съм нещастен, и тук съм нещастен
прекалено съм умен и никой не ме паресва,въпреки че самата мисъл че съм умен е глупост,ама твърдя това въз основа сравнение спрямо другите на моите години
иначе щастието е тук на тази земя, но не в тази държава ако ме разбирате
под държава имам предвид институциие,те унищожават сичко родно и хубаво
Завършвам университета и се махамПървоначално написано от gilotinator
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не мога да кажа, че съм нещастна, но със сигурност може и по-добре. Абсолютно бих избрала друга държава, в която да живея. България е една страна, която не предлага много, една ябълка,пълна с червеи, които я ядат отвътре, обществото ни е тотално деградирало и в това число не включвам само младежта, а и "старите тарикати",чиято единствена цел е да те прецакат . Категорично бих се измъкнала от тази потъваща надолу страна. Определено ще търся място, което да ме избута към развитие, а не към пропастта.
ако се намали корупцията (невъзможно), бих останал с удоволствиеПървоначално написано от gilotinator
![]()
Бих отишла в друга държава но не за да уча а на почивка..искам тук да продължа и завърша образованието си!!![]()
Да,щастлива съм!За нищо на света не бих я заменила.
Родното си е родно!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Сигурно ,ако имам възможност бих утишла някаде в чужбина,но за кратно време и след това бих се върналаПървоначално написано от gilotinator
![]()
аз съм щастлива , но въпреки това 7 клас ще уча във софия и после чужбина.
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
<3
засега съм мн доволна
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Nikoga ne bih zamenil Bulgaria.Imame edna ot nai-hubawite strani w cql swqt.Malko strani se radwa na More prez lqtoto i na krasiwa Zima.
Edinstweno bih zamenil uprawlenieto na dyrjawata!
I da po temata - shtastliw sym (za sega).
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Да,щастлива съм...главно заради прекрасните приятели,които са до мен.Иначе бих отишла в чужбина да уча.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
като казваш-бих искал да я заменя с по-развита страна си помислих че имаш предвид че би искал Бъргария да стане по-развита
аз не искам да бягам в чужбина-няма нищо по-хубаво от това да си живееш в родината
а най-хубаво ще е ако се погрижил и БГ да стане развита като другите циливизовани страни
а това зависи от нас и от никой друг ..![]()