- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Преброяване на болните във форума
ни лук ял ни лук мирисал !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
и аз вече оздравяхлекувах се с аулин и сън
![]()
но моето беше най-обикновена настинка, а при повечето от вас нещата са сериозни ;/
хахахахахах
болна съъъъъъъъъъм
ама не пия нищо, 'щото ще ми мине от самосебе си
болнаааа![]()
не пия нищоо освен колдрекс.. някФи Стрепсилсчета ии слагам капки . . . боли ме малко глава от време на време ама нямам температура вече )) събота и неделя имах температура ама и двата деня бях навън по цял ден ;дд
събота-рожден ден
неделя-концерта на Сити и през деня на Витоша
а сега ходя на даскало![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае SofiaRegularCunt от кФо си болен от 1 година![]()
Това Пирогов не си е работа. Мен там щяха да ме довършат ! Вече при спешни случаи отивам в спешното на ВМА. Там са много по-внимателни, отзивчиви и има по-малко хора, съответно не те бавят.
болна съм
от повече от седмица съм с адското главоболие, всеки ден... пих аналгин в началото, но като установих, че не ми помага спрях
кашлям - сироп, чай, витамини и още шепа лекарства
държа се, за сега
тъпото е, че съм алергична към парцетамол ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ае нещо за кашлица без лекарско предписание ?![]()
Замисляла ли си се, че можеш да имаш синузит ?болна съм
от повече от седмица съм с адското главоболие, всеки ден... пих аналгин в началото, но като установих, че не ми помага спрях
кашлям - сироп, чай, витамини и още шепа лекарства
държа се, за сега
тъпото е, че съм алергична към парцетамол ;/
GORA EUSKADI!!!
Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Всъщност не, дори не ми е минавало през ума.
;/
ЧайПървоначално написано от clever
![]()
Сутринта адски много ме заболя корема от дясно..3 часа се шматках в Пирогов..предполагаше се,че е апандесит..ходих изследване на кръв и урина..там нищо.От хирургията ме пратиха при гинеколог..и там 1 час..В крайна сметка се оказа песъчинка,която засегнала няк'ъв орган..и сега тря да се тъпча с цял куп лекарства...
Абе вие сте на кафево всичките бе. Едната с песъчинка в мозъка, другата перитонит имала, кво ви става бе ?!? Я се стегайте и кур за болестите !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Тея в Пирогов за нищо не стават. И мен в един прекрасен ден ме заболя от дясно корема. Окей, апендикс бла-бла. Всичко точно, ама само в началото. Два дни в болницата се превивах от болки и тея НЕ! Имало вирус с болки в корема и накрая се оказа перитонит. Тъпа работа.Първоначално написано от desyty
И аз казвам - КУР за болестите!
Аз една сутринт се събудих сополива и с боляща глава. Прибрах се и си направих домашна лимонада - 3 лимона + мед + водичка = ударна доза витамин Ц. Съчетах със загряващ крем за копитца (звучи тъпо, ама помогна много). На другия ден повторих комбото и съм ток и жица.
Колкото до болниците - аз само веднъж съм била и то не в Пирогов и останах доволна - всички с изключение на една докторка бяха много внимателни и милички, обстановката беше добра и беше доста топло, макар че беше зимата.
Saatana vittu perkele hate crew!
Попринцип съм супер кекава. Боледувам поне 6 пъти годишно от грип, а като по-малка и до 20 се е стигало. Дори вече не казвам на майка ми, че съм болна и сама се лекувам от години.
Имам лек стадий на кифоза, който може да се оправи докато още раста.
Кръвното ми е ниско и ако не пия кафе или нещо енергизиращо(особено лятото) може да припадна.
А да, и синузит съм имала ама уж го излекуваха колкото можаха.
П.С.
Snickers, ако е синузит върви на нагревки и си прави горещи компреси у вас![]()
Напълно съм съгласна..ако ще човек да умира..не ги ебе..Първоначално написано от Snickers
тия в Пирогов преди 4 години ми наместиха счупена на две места ръка без упойка.. евала.
иначе аз като се усетя, че наистивам пия фервекс..![]()
.!.
Фервекс-а помага на всички в къщи, ама за мен разбира се един голям КУР. ;/Първоначално написано от woshata
Като бях по-малка не боледувах, въобще. Сигурно веднъж на година, ама вече... Не знам защо така се получи. ;/
аз съм мега здраво копеле и такива простотии не ме ловят
Моля ?!
СЪщата работа мамицата им. Държаха ме няколко дена и накрая перитонит. Ето защо в Пирогов повече не стъпвам !Първоначално написано от Snickers
Аз съм знахар и шаман, лекувам болести всякакви
Моля ?!
Аз съм здрава кат бик, нема отърване от мен.
живи и здрави да сте ма по скоро живи, че много здрави си отидоха
Моля ?!
Аз пък тъкмо оздравях.Радвах се 2 седмици, че само аз не подсмърчам в класа, нещо обърках шишетата с вода и айде на следващия ден и мен ме тресна грипа. Лекарства рядко пия, една седмица си се наливах с чайове и си излизах да тичам вечер на дъжда.
Перфектно съм си вече.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.